inzercia, predaj, predám, bazár

Bunda Padana nohavice RST

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám kožené moto nohavice značky RST Tractech Evo II čierne, model 2016, málo používané, ako nové, pôvodná cena 290 €. Veľkosť UK 32 (EUR 42)- moja výška 183 cm. Dôvod predaja je, že sú mi už úzke, cena 120 €
Ďalej predám bundu značky Padana, veľkosť 50, bunda je zachovalá, bez poškodení, je mi malá. Chrániče lakťov, ramien, chrbtový chránič, všetky zipsy plne funkčné, bunda nie je odretá, 2 vonkajšie vrecká, jedno vnútorné, chrániče sú vyberateľné. Možné spojiť s nohavicami tej istej značky, cena 50 €
V prípade odberu oboch kusov oblečenia všetko dokopy 150 €
Bunda Padana nohavice RST
Podobné inzeráty
Predám nové kevlar jeansy RST kevlar tech pro CE, velk. 40
Predám tieto nenosené kevlarové jeansy RST x kevlar tech pro CE skratene. Vacsina moto jeans su zbytocne dlhe. A tymito taketo problemy nehrozia. Patria medzi najbezpecnejsie rifle na trhu. Vonkajsi demin je vystuzeny a oderu odolny. Pod nim je este kevlarova podsivka. Splnaju najvyssi bezpecnostny standard AAA. S tymito riflami sa mozete pokojne smykat ako Rossi a nic sa nestane. Maju vyvyseny pas vzadu pre lepsiu ochranu krizov. Maju zabudovane aj vymenitelne chranice bedier aj kolien. Oboje s maximalnym ochrannym certifikatom CE level 2. Chranice kolien su navyse nastavitelne 5 moznymi sposobmi a chrania aj podstatnu cast holene. Velkost tabulkova je 30(po našom 40) ale je idealna na postavu 180cm/70kg. Siju ich vacsie nez je normal. V pase je este vôľa cize aj objemnejsi motorkar ich oblecie a vyska 180cm a menej je tiez idealna. Ako vidite kupil som dvoje rozne ale poslali mi omylom rovnaky model tak jeden predavam. Za takuto cenu je ich skoda vratit ked ich moze kupit niekto z nasej moto komunity. Osobne vyskusanie priamo v Bratislave alebo viem poslat postou. Postovne ale plati kupujuci. Cena PEVNA. Test nezavisleho testovacieho strediska tu: Recenzia britskeho moto-portalu tu: Cesky popis tu: U nás stoja rovnaké 220€+. Originál obal na fotke je samozrejme v cene.
Predám nové kevlar jeansy RST kevlar tech pro CE, velk. 40
Predám tieto nenosené kevlarové jeansy RST x kevlar tech pro CE skratene. Vacsina moto jeans su zbytocne dlhe. S tymito taketo problemy nehrozia. Patria medzi najbezpecnejsie rifle na trhu. Vonkajsi denim je vystuzeny a oderu odolny. Pod nim je este kevlarova podsivka. Splnaju najvyssi bezpecnostny standard AAA. Konštruované pre ochranu pred pádmi vo vysokej rýchlosti. Maju vyvyseny pas vzadu pre lepsiu ochranu krizov. Maju zabudovane aj vymenitelne chranice bedier aj kolien. Oboje s maximalnym ochrannym certifikatom CE level 2. Chranice kolien su navyse nastavitelne 5 moznymi sposobmi a chrania aj podstatnu cast holene. Velkost tabulkova je 30(po našom 40) ale je idealna na postavu 180cm/70kg. Siju ich vacsie nez je normal. V pase je este vôľa cize aj objemnejsi motorkar ich oblecie a sedia na vysku 184cm a menej. Ako vidite kupil som dvoje rozne na vyskúšanie ale poslali mi omylom rovnaky model tak jeden predavam. Za takuto cenu je ich skoda vratit, kedže ich moze kupit niekto z nasej moto komunity. Osobne vyskusanie priamo v Bratislave alebo viem poslat postou. Postovne ale plati kupujuci. Cena PEVNA. Test nezavisleho testovacieho strediska tu: Recenzia britskeho moto-portalu tu: Cesky popis tu: U nás stoja rovnaké 220€+. Originál obal na fotke je samozrejme v cene. Pridam aj pokladničný doklad.
PADANA bunda rukavice
Koženná bunda PADANA velkost 56 velmi málo nosená ako nová cena 90e, rukavice PADANA velkost XL/11 ako nové cena 20eur, krátke rukavice kombinované koža/látka velkosť M ako nové cena 10eur, po dohode pošlem na dobierku.
Moto Nohavice Cordura Maskac 5 XL Pozri Ďalšie Moje Inzeraty
Predam Moto Nohavice. Farba : Maskačove. Pozri Foto. Moto Nohavice su Nove. Material : Textilne - Cordura . Nohavice maju komplet chranice : kolena,bedra. 1 nohavice Velkost : 5 XL zeleny maskac. pozri foto 1-2. Nohavice boli zapnute a merane na zemi Pas merany z kraja na kraj 2 x 57 cm az 2 x 58 cm = 114 cm az 116 cm dlzka cca 118 cm foto 3-4 nohavice maju komplet chranice kolena,bedra nohavice maju vyberatelnu termo vlozku nohavice maju vrecka nohavice maju reflexne prvky 2 nohavice sivy maskac velkost 4 XL Stav : Nove foto 5-6 Pas merany z kraja na kraj 2 x 57 cm = 114 cm Dlzka 116 az 118 cm nohavice maju komplet chranice kolena,bedra nohavice maju vyberatelnu termo vlozku nohavice maju vrecka 3 Nohavice sivy maskac velkost XL Pas merany z kraja na kraj 2 x 53 - 54 cm = 106 az 108 cm dlzka 110 cm Stav : Nove nohavice maju vrecka v Pripade zaujmu pisat,volat.
Nohavice Padana
Predám motogate / nohavice značky Padana veľkosť 50. Mal som ich oblečené 2 krát. Nohavice ako nové bez poškodení. Sú ku ním aj chrániče kolien. Všetky zipsy funkčné. Koža nepopraskaná. Dôvod predaja je predaj motorky a iba stoja v skrini. Dohoda na cene možná.
RST Tracetech Evo 3 nohavice
Predám tieto nohavice značky RST, model Tracetech Evo 3. Oblečené asi dvakrát na starej moto, stav 9/10, skoro ako nové, kupované v Motomix KE v 2020. :) Ošetrené prípravkom na kožu. Veľkosť 54. Nové sa pohybujú od 250-300€. Dôvod predaja je nevyužitie, nakoľko jazdím v druhej kombinéze. Bundu k tomu nemám, pretože som na predošlom supermote jazdil iba v korytnačke, no model k týmto nohaviciam nie je problém zohnať, stále dostupné na x e-shopoch. Kontakt SMS, alebo mailom. Posielam kľudne aj na dobierku, no iba vopred po uhradení poštovného na účet, kvôli zlým skúsenostiam s nepreberačmi zásielok, ďakujem. (Rst, dainese, alpinestars, 4sr, kombinéza, supermoto, shoei, shark, hjc, oneal, fox, Yamaha, Honda, Kawasaki, Suzuki, Aprilia, Ducati)