inzercia, predaj, predám, bazár

Bunda Regiment S&T 75 (M65)

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám bundu vojenského štýlu nemeckej značky Surplus, typ Regiment M 65 veľkosť XL, čierna farba. Bunda je nenosená. Šírka cez hrudník 64 cm.
Cena 49 eur.
Osobný odber BB.

Bunda Regiment S&T 75 (M65)
Podobné inzeráty
Parka SURPLUS M65 regiment
Bunda nenosená, úplne nová, nosená len vnútorná vložka. Pôvodná cena bola 120€. Legendární klasická bunda americké armády (model z roku 1965) v moderním provedení. Bunda Surplus M65 Regiment poskytuje stejné pohodlí osvědčeného střihu, praktičnosti zapínání, rozměrných kapes a kapuce v límci, na rozdíl od puvodní verze je však přímo vybavena odepínatelnou vložkou z umělé kožešiny a zhotovena z příjemné bavlny s patinou (z výroby lehce opraným vzhledem). Autenticitu podtrhuje zašití dvou falešných trhlin vpředu na pravé horní kapse a na konci levého rukávu a rovnež uměle vytvořené stíny po jakoby odpáraných nášivkách. Viac ako tabuľka veľkostí a podrobne info na odkaze:
Bunda Regiment S&T 75 (M65)
Predám bundu vojenského štýlu nemeckej značky Surplus, typ Regiment M 65 veľkosť XL, čierna farba. Bunda je nenosená. Šírka cez hrudník 64 cm. Cena 40 eur. Osobný odber BB.
Military bunda Surplus M65 Regiment
Predám túto štýlovú bundu Surplus M65 Regiment. Nosená, v dobrom stave, vyberatelná teplá vložka, takže nositeľná aj v zime, kapucňa skrytá v golieri, miery: šírka pod pazuchami 73 cm, celkova dĺ.:91 cm, rukáv od ramena 66 cm. Veľkosť sadne aj na XXL, preto sa riaďte rozmermi.
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
predám pánsku bundu Surplus
Predám bundu SURPLUS- M65 Regiment ,veľkosť XL s teplou odnímateľnou vloźkou,bunda bola párkrát oblećena,je vśak ćistá a nepośkodená.Cena je aj s pośtovným-dobierka.Bunda má vo vloźke dve vrecká na zips.Farba bundy je tmavoćierna ako na poslednej fotke.Násivka nad vreckom je odnimateľná-suchý zips.
Bunda S&T75 Regiment M65
Predám takmer nenosenú bundu SURPLUS TEX S&T 75 olivovo zelenú, veľkosť M. Bunda má odnímateľnú vložku, vhodná na jeseň aj zimu.