inzercia, predaj, predám, bazár

Bunda značky Gaastra

Kategória: Bundy a Kabáty

Krásna úplne nová dámska bunda značky Gaastra
Predám za 18€
PC okolo 180€
Keď máš záujem tak mi kľudne napíš
Bunda značky Gaastra
Podobné inzeráty
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
GAASTRA - dámska lyžiarska bunda
Predám kvalitnú lyžiarsku bundu značky GAASTRA farby off white (nie úplne biela), v kombinácii s reflexnou šedou a modrou kožušinkou vo vnútri aj na kapucni. Je odolná proti vetru, nepremokavá,. Bunda je v super stave, bez poškodení.
Damska zimna bunda GAASTRA
Predam damsku zimnu bundu GAASTRA, velkost 158/164, rozmery: dlzka od trapezu 69 cm / sirka hrudnika 2 x 49/50 cm / dlzka rukavu od trapezu 71 cm. Bunda je ako nova. Cena: 40€ osobny odber, 44.50€ doporucene, 1.triedou.
Gaastra bunda PC 160eur c.XL
Original Gaastra bunda,teplucka hrubsia,neprefukne ju,kombinacia tmavomodrej a ruzovej,malo nosena bez poskodenia,vzadu ma napis z bielych lesklych flitrov,dlzka 63cm,spp zvonka 58x2cm,rukav cca 65cm.Pov.cena 190eur.
Damska zimna bunda GAASTRA
Predam damsku zimnu bundu GAASTRA, velkost 158/164, rozmery: dlzka od trapezu 69 cm / sirka hrudnika 2 x 49/50 cm / dlzka rukavu od trapezu 71 cm. Bunda je ako nova. Cena: 25€ osobny odber, 28.50€ doporucene, 1.triedou.
Zimná bunda s kapucňou Gaastra
Predám 2x oblečenú zimnú bundu s kapucňou zn Gaastra veľ S, bunda je precízne prepracovaná, pekne tvaruje postavu, má dve vnútorné vrecká. Kapucňa je odnímateľná. Cena 55€ plus poštovné.