inzercia, predaj, predám, bazár

Burberry Horseferry Card Holder peňaženka

Kategória: Ostatné

Dobrý deň, predám originálnu Burberry koženú peňaženku.
Burberry Horseferry Card Holder
Nová, nepoužívaná.

Posielam na dobierku, prípadne osobné prevzatie.
Telefónne číslo je vymyslené, odpovedám na mail.
Burberry Horseferry Card Holder peňaženka
Podobné inzeráty
Pánska toaletná voda Burberry, Burberry for Men 100ml
Pánska toaletná voda Burberry, kolekcia Burberry for Men. Balenie má 100ml, chýba veľmi málo - zostatok cca 95 zo 100ml. Parfém kupovaný v Kanade. Popis: Burberry – ikonická a rýdzo britská značka je doslova esenciou krajiny svojho vzniku. Vo svete módy aj parfémov dnes stelesňuje nadčasovú eleganciu, vycibrený štýl a odkaz na tradície. Vôňa pre moderného muža, žijúceho v súlade s dobou, ktorý však sa napriek tomu drží tradícií. Táto dvojznačnosť mu dáva osobitný rys. Harmonická zmes pokoja a vášne, uhladenosti a prirodzenosti. Či muž z mesta či dediny, obaja majú rovnakú záľubu v kráse, ktorá pretrváva a dopraje potešenie pre oči i myseľ. Tento parfum, ako dar, je občerstvujúci spoločnou prechádzkou lesom. Začína silnými tónmi mäty piepornej a levandule, zjemnené bergamotom a ľahkým dotykom tymiánu. Kytica divokých bylín mieša svoju zmyselnosť s falšom skvostného santalového dreva a cédru. Zloženie potvrdzuje svoj súzvuk s vášnivým prísľubom jantáru a Tonka bôbov. Cena + poštovné. 548
Card Holder / peňaženka - Karl Lagerfeld
Predám približne rok používaný Card Holder, Je nepoškodený, len na písmenách vidno znaky používania ale dá sa zafarbiť. Na dobierku neposielam.
Peňaženka s diskrétnou power bankou.
Powerpurse peňaženka - peňaženka s powerbankou na dobývanie mobilu. zn Moon. Farba čierna a zlatá. Peňaženka má rozmery približne 18*10*3 cm (neberúc do úvahy adjímateľné ramienko). V prednej priehradke je malá powerbankou i s káblom na rýchle dobytie mobilu. Tá má kapacitu 2000 mAh - približne na dobytie jedného štandardného telefónu z 0 na 100%. Súčasťou je aj adaptér pre iPhony. Telo je z umelého materiálu - bližšie neviem určiť - s kvalitným šitím. Má tri hlavné časti - prvá priehradka s powerbankou sa zatvára magnetickým spojom, druhá - prevažne na karty a vizitky - je v strede a zatvára sa zipsom, posledná malá vzadu - tiež na zips. Viz fotky... Peňaženka, keď je zavretá, má tiež RFID ochranu kariet vnútri tj. Chráni pred krádežou dát z kariet prostredníctvom rádiofrekvenčnej identifikácie. Peňaženka nebola nikdy použitá a prichádza v pôvodnom balení. Vzhľadom na powerbankou obzvlášť vhodná pre ľudí často v pohybe, s malým výkonom batérie mobilu. V prípade otázok ma neváhajte kontaktovať. Preferujem prevzatie osobne alebo dobierkou. A kontaktovanie radšej e-mailom.
Predám aluminium card holder
Predám tieto card holder. Mám vo farbe 3x čierna, 1xmodrá a 1xzlatá. Cena za kus 5€. Nechcem natom zarábať, ale na ali stoja od 6-10€.
Gucci card holder
GG card holder s krabicou. Pravá koža. Pozrite aj ďalšie moje inzeraty. Instagram lluxurybrand18
Goyard card holder
predam skoro uplne novy goyard card holder velmi malo pouzivany v top stave vsetko original krabicku posielam samozrejme k nemu