inzercia, predaj, predám, bazár

BUS kolekcia ATLAS

Kategória: Zberateľstvo

Predám modely autobusov v mierke 1:72 z edície Atlas. Zbierka obsahuje 29 kusov + dokumentáciu ku každému modelu
BUS kolekcia ATLAS
Podobné inzeráty
IFA - DDR  1/43
Predám modely východonemeckých áut IFA v mierke 1:43 : 1, IFA/DKW F8 Limousine - DeAgostini v balení Atlas . 2, IFA F8 Cabrio - DeAgostini v balení Atlas . 3, IFA F9 Limousine - DeAgostini v balení Atlas . 4, IFA F9 Cabrio - DeAgostini v balení Atlas . Cena : 11€/kus . Pri kúpe 3 a viac modelov z mojej ponuky a platbe predom na účet je poštovné v cene . V prípade záujmu pošlem viac fotiek.
IFA - DDR  1/43
Predám modely východonemeckých áut IFA v mierke 1:43 : 1, IFA/DKW F8 Limousine - DeAgostini v balení Atlas . 2, IFA F8 Cabrio - DeAgostini v balení Atlas _ PREDANÝ . 3, IFA F9 Limousine - DeAgostini v balení Atlas _ PREDANÝ . 4, IFA F9 Cabrio - DeAgostini v balení Atlas . Cena : 11€/kus . Pri kúpe 3 a viac modelov z mojej ponuky a platbe predom na účet je poštovné v cene . V prípade záujmu pošlem viac fotiek.
Predám magnetku kolekcia minca Kalvária Zákamenné
Predám magnetku Kolekcia minca kalvária Zákamenné Jedná sa o kolekciu zberateľských suvenírov v tvare mince, ktoré sú uložené v plastovom puzdre. Kolekcia obsahuje mincu v zlatej a striebornej farbe, kartičku s popisom Predná strana mince zobrazuje kalváriu v obci Zákamenné, ktorá je národná kultúrna pamiatka. Na zadnej strane je zobrazený ERB obce Zákamenné a rok založenia obce. Ak ste na tejto kalvárii už boli, určite ste si všimli krásne kaplnky a nakoniec aj vyhliadkovú vežu na kopci nad kalváriou. Ako pamiatku na túto spomienku sa ideálne hodí táto pekná magnetka. Cena 8 € + poštovné
Model IFA W50 L, 1:43, IXO/IST, séria Atlas Editions, nový
Predám kvalitne spracovaný zberateľský model kultového východonemeckého nákladného automobilu IFA W50 L známeho aj z našich ciest, v mierke 1:43, výrobca IXO/IST (séria Atlas Editions). Nový, nepoškodený, originál Atlas obal. Pošlem aj na dobierku (plus 3,50 Eur). Prosím reagovať emailom priamo na Formulár "Kontaktovať inzerenta" pod inzerátom nefunguje spoľahlivo. V prípade vážneho záujmu prepošlem tel. kontakt.
vyznamenanie.  Skolský zamepisný atlas 1958 - sveta.
Ponúkam školský zemepisný atlas sveta, plus veľka mapa pôvodného Ceskoslovenska . Atlas má 31 strán, kniha je v slušnom stave , strany nechýbajú . Ponúkam zberateľom tejto kategorie. Cena 15.- eur.
Model električky Blackpool Viva Railcoach, HO 1:87 Atlas E.
Predám detailne prepracovaný statický zberateľský model legendárnej električky Blackpool Viva Railcoach (Brush) 1937 v mierke HO 1:87 od Atlas Editions. Model je masívny, celokovový. Nový, nepoškodený, originál Atlas obal. Pošlem aj na dobierku (plus 3,50 Eur). Prosím reagovať emailom priamo na Formulár "Kontaktovať inzerenta" pod inzerátom nefunguje spoľahlivo. V prípade vážneho záujmu prepošlem tel. kontakt.