inzercia, predaj, predám, bazár

BÜSE Racing pánska dvojdielna kožená kombinéza 52 L

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Veľkosť bundy aj nohavíc je 52 alebo L,
Hodí sa na výšku asi 175-182cm, váhu asi 78-86kg+- nejaké kilo hore dole.

Rozmery merané zvonku:
Rameno-rameno: 51cm
Hrudník: 55cm
Rukáv z vnútra: 48cm
Rukáv zvonka: 61cm
Celková dĺžka bundy: 60cm
Nohavice:
obvod pásu: cca 84-96cm (je elastický)
vnútorná dĺžka nôh: 70cm
celková dĺžka nohavíc: 94cm

Dá sa vyskúšať v Senci.
Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€.
Kontakt aj cez viber, whatsapp.

Popis:
Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza BÜSE.
Farebná kombinácia je čierna a biela koža so strečovými textilnými časťami.
Koža je veľmi jemná a mäkká, príjemne sa nosí.
Vnútro kombinézy je antialergická polyesterová sieťovina.
Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy.
Kombinéza má kvalitné pevné protektory - ramená, lakte, kolená.
Mäkké polstrovanie na chrbte.
Vonkajšie titanové chrániče na ramenách.
Bunda má a 2 vnútorné vrecká na suchý zips.
Suché zipsy na nalepenie slajdrov.
Strečové časti, strečová koža na ramenách aj kolenách, 3M reflexné prvky, rozopínateľný spodok gatí.
Kombinéza je vo výbornom stave, pôvodná cena kombinézy bola vyše 500€.
BÜSE Racing pánska dvojdielna kožená kombinéza 52 L
Podobné inzeráty
Probiker PRX-4 dvojdielna kožená kombinéza pánska 50 M
Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M, na výšku asi 174-182cm, váhu asi 71-77kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 48cm Hrudník: 54cm Rukáv z vnútra: 41cm Rukáv zvonka: 60cm Celková dĺžka bundy: 59cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-88cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 74cm celková dĺžka nohavíc: 102cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker PRX-4 Racing. Farebné prevedenie je čierna a biela koža koža s textilnými časťami, strečové časti z kože. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombinéza je športového strihu, má 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je ako nová, vo výbornom stave.
Probiker PRX-4 kožená kombinéza pánska dvojdielna 50 M
Veľkosť bundy aj nohavíc je 50 alebo M, na výšku asi 174-182cm, váhu asi 71-77kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 48cm Hrudník: 54cm Rukáv z vnútra: 41cm Rukáv zvonka: 60cm Celková dĺžka bundy: 59cm Nohavice: obvod pásu: cca 80-88cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 74cm celková dĺžka nohavíc: 102cm Motooblečenie sa dá vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp, predávam aj iné oblečenie na motorku. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker PRX-4 Racing. Farebné prevedenie je čierna a biela koža koža s textilnými časťami, strečové časti z kože. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkké polstrovanie na chrbte. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombinéza je športového strihu, má 2 vnútorné vrecká. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je vo veľmi zachovalom stave, drobné známky nosenia.
Büse Speed Racing športová moto kombinéza pánska L 52
Veľkosť bundy aj nohavíc je L alebo 52. Na výšku tak asi 175-185cm a váhu 77-85kg+-. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 52cm Hrudník: 58cm Rukáv z vnútra: 49cm Rukáv zvonka: 68cm Celková dĺžka bundy: 70cm Nohavice pás: cca 85-96cm (elastický, dá sa stiahnuť z oboch strán suchým zipsom) vnútorná dĺžka nôh: 80cm celková dĺžka nohavíc: 106cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska textilná športová kombinéza Büse Racing. Komplet je ideálny na šport aj turistiku, bunda má krátky strih. Bunda aj nohavice majú všitú membránu Sympatex. Vďaka klímamembráne je komplet vode a vetruodolný a pritom vzdušný. Kombinéza má kvalitné, pevné protektory na ramenách, lakťoch a kolenách. Vonkajšie titanové chrániče na ramenách. Bunda má v prednej aj zadnej časti airvent vetráky, nohavice vetráky na stehnách 2 vonkajšie vrecká, 2 vnútorné na bunde, 2 vrecká na nohaviciach. Nastaviteľný pás aj rukávy, zdvojený hlavný zips, rozzipsovateľné rukávy, reflexné prvky, dvojitý materiál v zónach úrazu. Nohavice majú nastaviteľný pás, protišmyková koža na zadku, strečové časti, rozopínateľný spodok. Bunda a nohavice sa dajú spojiť do kombinézy dlhým okruhovým zipsom. Kombi je ideálna na športovú aj turistickú jazdu. Je v bezchybnom stave.
Firefox SP Tribal dámska dvojdielna moto kombinéza 36 S
Veľkosť bundy aj nohavíc je 36 alebo S. Ideálne na výšku asi 158-170cm, váhu asi 47-54kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 39cm Hrudník: 45cm Rukáv z vnútra: 40cm Rukáv zvonka: 58cm Celková dĺžka bundy: 56cm Nohavice: obvod pásu: cca 70-78cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 71cm celková dĺžka nohavíc: 97cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna dámska športová kožená kombinéza Firefox SP. Farebné prevedenie je krásna čierna matná koža v kombinácii s textilnými časťami. Ornamenty v zlatej farbe. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom alebo krátkym 20cm zipsom do kombinézy. Vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Vďaka textilným častiam kombinéza dobre odvetráva. Kombinéza má pevné CE protektory - ramená, lakte, kolená. Bunda má 1 vnútorné vrecko na zips. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je vo výbornom stave, málo nosená.
IXS Ray ST3 pánska dvojdielna kožená kombinéza XS 46
Veľkosť bundy aj nohavíc je 46 alebo XS. Ideálne sa hodí na výšku cca. 164-175cm, váhu asi 58-66kg+- Kombinéza je vhodná aj pre dieťa, tínejdžra. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 43cm Hrudník: 47cm Rukáv z vnútra: 44cm Rukáv zvonka: 59cm Celková dĺžka bundy: 62cm Nohavice: obvod pásu: cca 72-80cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 67cm celková dĺžka nohavíc: 93cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Pánska dvojdielna kožená kombinéza IXS Ray. Špičková švajčiarska kvalita, porovnateľná so značkami ako Dainese alebo Alpinestars. Farebné kožené prevedenie je čierna a biela koža, elastické strečové časti a reflexné prvky. Vnútorná výstelka je antialergická polyesterová sieťovina. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Kombinéza má kvalitne, pevné protektory - ramená, lakte aj kolená. Na ramenách a lakťoch sú z vonkajšej strany masívne plastové chrániče. Suché zipsy na pripnutie slajdrov, čisto nové slajdre IXS. Bunda má 2 vonkajšie vrecká na zips a 2+1 vnútorné vrecká. Aerodynamický hrb na chrbte, Elastický pás, reflexné prvky, rozzipsovateľný spodok nohavíc. Je to športový model, ideálny na ss, naked, sporttourer, okruh. Nohavice do čižiem - športovný strih, krátke gate. Kombinéza je v zachovalom stave. Pôvodná cena bola 800€.
Probiker PRX-4 pánska kožená moto kombinéza 52 L
Veľkosť bundy aj nohavíc je 52 alebo L. Ideálne na výšku asi 175-185cm, váhu asi 76-83kg+- nejaké kilo hore dole. Kombinéza je športového strihu. Rozmery merané zvonku: Rameno-rameno: 49cm Hrudník: 55cm Rukáv z vnútra: 48cm Rukáv zvonka: 62cm Celková dĺžka bundy: 61cm Nohavice: obvod pásu: cca 84-92cm (je elastický) vnútorná dĺžka nôh: 74cm celková dĺžka nohavíc: 101cm Dá sa vyskúšať v Senci. Odoslanie na výdajné miesto Packeta (Zásielkovňa) +3€, Balík na adresu +6€. Kontakt aj cez viber, whatsapp. Popis: Dvojdielna pánska športová kožená kombinéza Probiker PRX-4 Racing. Farebné prevedenie je čierna a biela koža koža s textilnými časťami, strečové časti z kože. Bunda a nohavice sa dajú zopnúť okruhovým zipsom do kombinézy. Prevedenie je masívna koža, vnútorná výstelka je polyesterová sieťka. Pevné protektory - ramená, lakte, kolená. Mäkká výplň na chrbte. Suché zipsy na nalepenie slajdrov. Kombi je športového strihu, má 2 vnútorné vrecká, vrecko na mobil. Reflexné prvky, streč v zónach pohybu. Ideálna kombinéza na šport aj naked, nohavice do čižiem. Kombinéza je ako nová, bez akýchkoľvek známok nosenia.