inzercia, predaj, predám, bazár

Butterfly na cvičenie

Kategória: Ostatné

Predávam butterfly ktory som používal na cvičenie. Je tupý a preto je vhodný priamo na trénovanie. Dôvod predaja mne už tréning netreba.
Butterfly na cvičenie
Podobné inzeráty
Wellness cvičenie v tehotenstve a po pôrode
DVD obsahuje tri samostatné časti. *Prvá z nich sa venuje cvičeniu v tehotenstve, konkrétne v prvom a druhom trimestri. Cvičenie I. a II. trimester Cvičenia sú zamerané na posilnenie chrbtice, uvoľnenie kĺbov a správne držanie tela. Ak sa budete cítiť o niečo slabšia, kľudne si zacvičte cvičenie pre 3ti trimester, alebo len časť - dýchanie a relaxácia. *Druhá časť sa zameriava na cviky pre ženy v treťom trimestri. Cvičenie III.trimester Cvičenia sú zamerané na uvoľnenie preťažených častí vašeho organizmu, regeneráciu a proti opuchom dolných končatín. *Tretia je určená cvičeniu po pôrode. Cvičenie po pôrode Cvičenie je zamerané na regeneráciu preťažených svalov, ktoré sú unavené z nosenia bábätka, z dojčenia, z nesprávneho držania tela.
BUTTERFLY KNIFE - TUPÝ
Predám tento butterfly , nožík mám približne 2 roky … Spadol mi a odlomila sa z neho časť … viď.foto , ku nožíku mám všetko. Nožík je stabilný nieje pôškriabaný. písať , volať alebo osobný odber vo Zvolene.
matrac traumeland butterfly
predam tento matrac, nikdy nepouzity, zabaleny. je to najlepsi matrac pre deti na trhu. kupeny tu: osobny odber v BA cislo vymyslene prosim najskor kontakt emailom
Butterfly knife
Predavam butterfly knife (cvicny) s obalom
Butterfly nôž
Predam butterfly nôž v dobrom stave
Matrac 60 x 120 Traumeland Butterfly
Predam kvalitny detsky matrac do postielky Traumeland Butterfly. Matrac bol minimalne pouzivany (dieta nechcelo spat v postielke). Stav je ako novy. Iba osobny odber Bratislava alebo Martin.