inzercia, predaj, predám, bazár

Bvm SC 4530 SD

Kategória: Výrobná linka


Baliace stroje radu Compacta sú určené pre plne automatické balenie. Tok produktu je inline a cyklus balenia je riadený senzorom, aby sa uľahčilo manuálne alebo automatické nakladanie.
Položky sú zabalené do fólie preloženej v strede, ktorá je zatavená na troch zostávajúcich okrajoch. Systémy podávania zaisťujú vynikajúci výkon. V závislosti od konfigurácie stroja a produktu je možné dosiahnuť rýchlosť výroby viac ako 100 balení/min.

Vyhrievaný tesniaci systém s konštantnou teplotou dokáže utesniť všetky štandardné priemyselné fólie, od polyetylénu cez polyolefín až po PVC. Bočný nôž BVM vytvára úhľadné tesnenia s vysokou integritou, najmä pri použití polyolefínovej fólie.

Zmršťovací tunel BVM.

Technické údaje :

Šírka priechodu: 450 mm.

Svetlá výška: 300 mm.

Dĺžka krimpovacieho uzáveru: 1800 mm.

Vstup a výstup: 250 mm.

Dĺžka tunela: 2385 mm.

Elektrické pripojenie : 380 V, 50 Hz.



Vykurovací výkon : 16,8 kW.
Hodnota pripojenia: cca 27 A.

20 kW je maximálny výkon. Pri použití pri teplote sa použije maximálne 60 %. To znamená 12 kW za hodinu

Farba: RAL 5007 brilantne modrá.





Popis inštalácie:

– Motor dúchadla a kúrenie v hornej časti tunela.

– Doživotná záruka na vykurovacie telesá!

– Posuvná mriežka v tuneli pre jednoduché čistenie.

– Nízkohlučný prívod vzduchu nastaviteľný na všetky strany.

- Regulácia teploty elektronickým termostatom.

– Dvojitá izolácia na vonkajšej strane, takže sa stratí málo energie, takže zmršťovacie tunely BVM môžu byť označené ako „Energeticky efektívne“!



Vrátane opcie pre úplne bezúdržbový dopravný systém.Predáme plne funkčné ako nové používané 2 mesiace cena 12000eur pri rýchlom jednaní cena dohodou nutný odvoz.
Bvm SC 4530 SD
Podobné inzeráty
BVM Compacta 5022
Baliace stroje radu Compacta sú určené pre plne automatické balenie. Tok produktu je inline a cyklus balenia je riadený senzorom, aby sa uľahčilo manuálne alebo automatické nakladanie. Položky sú zabalené do fólie preloženej v strede, ktorá je zatavená na troch zostávajúcich okrajoch. Systémy podávania zaisťujú vynikajúci výkon. V závislosti od konfigurácie stroja a produktu je možné dosiahnuť rýchlosť výroby viac ako 100 balení/min. Vyhrievaný tesniaci systém s konštantnou teplotou dokáže utesniť všetky štandardné priemyselné fólie, od polyetylénu cez polyolefín až po PVC. Bočný nôž BVM vytvára úhľadné tesnenia s vysokou integritou, najmä pri použití polyolefínovej fólie. Zmršťovací tunel BVM. Technické údaje : Šírka priechodu: 450 mm. Svetlá výška: 300 mm. Dĺžka krimpovacieho uzáveru: 1800 mm. Vstup a výstup: 250 mm. Dĺžka tunela: 2385 mm. Elektrické pripojenie : 380 V, 50 Hz. Vykurovací výkon : 16,8 kW. Hodnota pripojenia: cca 27 A. 20 kW je maximálny výkon. Pri použití pri teplote sa použije maximálne 60 %. To znamená 12 kW za hodinu Farba: RAL 5007 brilantne modrá. Popis inštalácie: – Motor dúchadla a kúrenie v hornej časti tunela. – Doživotná záruka na vykurovacie telesá! – Posuvná mriežka v tuneli pre jednoduché čistenie. – Nízkohlučný prívod vzduchu nastaviteľný na všetky strany. - Regulácia teploty elektronickým termostatom. – Dvojitá izolácia na vonkajšej strane, takže sa stratí málo energie, takže zmršťovacie tunely BVM môžu byť označené ako „Energeticky efektívne“! Vrátane opcie pre úplne bezúdržbový dopravný systém.Predáme plne funkčné ako nové používané 2 mesiace cena 12000eur pri rýchlom jednaní cena dohodou nutný odvoz.