inzercia, predaj, predám, bazár

Bylinky zo záhrady - čajové zmesy

Kategória: Potraviny

Ponúkam sušené bylinné čajové zmesy, balené po 30g vo vrecúškach so zipom.

1. Materina dúška+ žihľava+ mäta+ baza

2. Materina dúška+ žihľava

3. Myší chvost + repík + ľubovník

Cena: 3,75€/balenie + poštovné


Bylinky zo záhrady - čajové zmesy
Podobné inzeráty
PRIEDUŠKOVÝ Bylinkovy caj / susene bylinky / bylinny caj
S láskou namiešaný čajík z množstva výnimočných a liečivých byliniek z darov prírody, PRIEDUŠKOVÝ - jemná bylinková pomoc pri zápale priedušiek, starostlivo vybrané bylinky pri ochoreniach dýchacích ciest, úľave pri vykašliavaní. Cena 4,50€/bal cca 30g. Ideálne užívanie aj spolu s tinktúrou - bylinnými prieduškovými kvapkami, tiež v ponuke. Bylinky sú zbierané ručne v čistých oblastiach Slovenska - Karpát, Liptova, Slánskych vrchov. Rozjasnite si svoj deň a doprajte si chvíľočku pre seba :) V ponuke aj ďalšie ručne zbierané a starostlivo miešané čajové zmesi - Rozkvitnutá lúka, imunita, nachladenie, detox a trávenie, ženský čajík, obličkový, upokojujúci Pokoj v duši a lahôdkový Krásny deň. Taktiež ovocné čaje a ponuka tinktúr, mastičiek a sirupov, likéry a džemy, propolis, smrekový sirup, bazový a šípkový sirup.. živicová nechtikova masticka, propolisova tinktura. Kompletnú ponuku rada pošlem emailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Viac info prosím mailom, číslo je neplatné. Odber osobne BA, alebo poštou/packetou/zásielkovňou podľa hmotnosti.
OBLIČKY a MOČOVÉ CESTY Bylinkovy caj/susene bylinky/bylinny
S láskou namiešaný čajík z množstva výnimočných a liečivých byliniek z darov prírody, OBLIČKY a MOČOVÉ CESTY - jemná bylinková pomoc pri problémoch s obličkami, vybrané bylinky podporujú rozpúšťanie močových kamienkov a piesku spolu s dostatočným pitným režimom. Cena 4,50€/bal cca 30g. Bylinky sú zbierané ručne v čistých oblastiach Slovenska - Karpát, Liptova, Slánskych vrchov. Rozjasnite si svoj deň a doprajte si chvíľočku pre seba :) V ponuke aj ďalšie ručne zbierané a starostlivo miešané čajové zmesi - Rozkvitnutá lúka, imunita, nachladenie, priedušky, ženský čajík, detox, upokojujúci Pokoj v duši a lahôdkový Krásny deň. Taktiež ovocné čaje a ponuka tinktúr, mastičiek a sirupov, likéry a džemy, propolis, smrekový sirup, bazový a šípkový sirup.. živicová nechtikova masticka, propolisova tinktura. Kompletnú ponuku rada pošlem emailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Viac info prosím mailom, číslo je neplatné. Odber osobne BA, alebo poštou/packetou/zásielkovňou podľa hmotnosti.
Sušené Byliny/Bylinky zbierané ručne-vysokohorské prostredie
Príroda nám ponúka rastliny s obsahom účinných látok, v ktorých máme základ pre prírodnú liečbu a zdravý život bez liekov. Bylinky skúma veda fytoterapia, o ktorej základy sa opieram. A vy sa zase môžte oprieť o moje ručne a s láskou zberané BIO bylinky. Odber ako rôzne mixy, alebo samostatne podľa Vášho želania. Cena je všade uvedená za 100g. K odberu sú tieto druhy: Repík lekársky, 100g- 17€ Podbeľ liečivý, 100g- 17€ Palina pravá, 100g -18€ Dobrá myseľ, 100g- 15€ Prvosienka jarná, 100g- 17€ Ruža šípková(sušené šípky v celku alebo pomleté na prach-podľa želania), 1kg- 20€ Veronika lekárska, 100g- 17€ Alchemilka obyčajná, 100g-20€ Baza čierna, 100g- 18€ Medovka lekárska, 100g-20€ Mäta prieporná,100g-15€ Pŕhľava dvojdomá, 100g-15€ Praslička roľná, 100g- 20€ Lipa malolistá, 100g- 18€ Nechtík lekársky, 100g-12€ Ostružina malinová, 100g- 15€ Ďatelina lúčna, 100g- 17€ Materina dúška, 100g-17€ Ruža kríková (lupene), 100g -25€ V prípade záujmu pošlem viac foto na mail/sms. Bylinky sú sušené v celku, žiadne trhance, pekne v celom kvete, stonky, tak ako narástli.
Čajovè pečivo
Dobry den,prijimam objednavky na cajove domace pecivo , 1kg linecke mix 14eu 1kg mix čajove 16 eu 500g balenie linecke 7 eu 500g balenie mix 8 eu Medovnicky 300g balenie 10eu Pripravujem Vaše kolàčiky z kvalitnych surovìn a z làsky :)
DETOX Bylinkovy caj / susene bylinky / bylinny caj
S láskou namiešaný čajík z množstva výnimočných a liečivých byliniek z darov prírody, DETOX - jemná bylinková pomoc na správne trávenie, očistu pečene a žlčníka, aby telo znovu naštartovalo správny metabolizmus a vlastné detoxikačné procesy. Cena 4,50€/bal cca 30g. Ideálne užívanie aj spolu s tinktúrou - bylinnými kvapkami detox, tiež v ponuke. Bylinky sú zbierané ručne v čistých oblastiach Slovenska - Karpát, Liptova, Slánskych vrchov. Rozjasnite si svoj deň a doprajte si chvíľočku pre seba :) V ponuke aj ďalšie ručne zbierané a starostlivo miešané čajové zmesi - Rozkvitnutá lúka, imunita, nachladenie, priedušky, ženský čajík, obličkový, upokojujúci Pokoj v duši a lahôdkový Krásny deň. Taktiež ovocné čaje a ponuka tinktúr, mastičiek a sirupov, likéry a džemy, propolis, smrekový sirup, bazový a šípkový sirup.. živicová nechtikova masticka, propolisova tinktura. Kompletnú ponuku rada pošlem emailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Viac info prosím mailom, číslo je neplatné. Odber osobne BA, alebo poštou/packetou/zásielkovňou podľa hmotnosti.
NACHLADENIE  A  CHRÍPKA Bylinkovy caj/susene bylinky/bylinny
S láskou namiešaný čajík z množstva výnimočných a liečivých byliniek z darov prírody, NACHLADENIE A CHRÍPKA - jemná bylinková pomoc pri ochoreniach horných dýchacích ciest a príznakoch chrípky. Cena 4,50€/bal cca 30g. Ideálne užívanie aj spolu s tinktúrou - bylinnými prieduškovými kvapkami, tiež v ponuke. Bylinky sú zbierané ručne v čistých oblastiach Slovenska - Karpát, Liptova, Slánskych vrchov. Rozjasnite si svoj deň a doprajte si chvíľočku pre seba :) V ponuke aj ďalšie ručne zbierané a starostlivo miešané čajové zmesi - Rozkvitnutá lúka, imunita, nachladenie, detox a trávenie, ženský čajík, obličkový, upokojujúci Pokoj v duši a lahôdkový Krásny deň. Taktiež ovocné čaje a ponuka tinktúr, mastičiek a sirupov, likéry a džemy, propolis, smrekový sirup, bazový a šípkový sirup.. živicová nechtikova masticka, propolisova tinktura. Kompletnú ponuku rada pošlem emailom. Pozrite aj moje ďalšie inzeráty. Viac info prosím mailom, číslo je neplatné. Odber osobne BA, alebo poštou/packetou/zásielkovňou podľa hmotnosti.