inzercia, predaj, predám, bazár

Byt 140 m2 s 2-garážou - Hradný kopec, BA- Staré mesto

Kategória: Byty

RADO Reality Vám ponúka na predaj presvetlený 4,5-izbový veľkoryso riešený byt vo vyhľadávanej lokalite na Hradnom kopci - Mudroňova ulica v súkromnom vlastníctve fyzickej osoby.

Byt je vo výmere cca 140 m2, 1x loggia o výmere cca 6 m2, 1 x loggia o výmere cca 3 m2, pivničná kobka nachádzajúca sa na prízemnom poschodí bytového domu je o výmere cca 10 m2.
Parkovanie je zabezpečené v samostatnej súkromnej dvoj-garáži o výmere 38 m2, dvoj-garáž je v cene 30.000,- EUR, ktorú je možné taktiež realizovať samostatnou kúpou k danému bytu. Nie je ale podmienkou predaja spoločne s bytom.
Byt disponuje drevenou dubovou podlahou, má samostatný - vlastný plynový kotol, ktorý bol nainštalovaný v roku 2020 a je umiestnený priamo v byte, v kúpeľni. Okná sú drevené-veľkoplošné vrátane elektricky ovládaných vonkajších žalúzii. Byt disponuje veľkoryso riešenými úložnými priestormi v rámci celého priestoru, to znamená izby, priedsieň, chodba, toaleta. Samozrejmosťou je klimatizácia.

Byt na nachádza na 1.poschodí 3-podlažného bytového domu v uzavretom komplexe. Vstupnými bezpečnostnými dverami do bytu sa dostávate na priestrannú chodbu so vstavanými skriňami. Z chodby sa dostanete do priestrannej obývačky s krbom spojenej s kuchyňou a do 2-voch samostatných nepriechodných izieb, kúpeľne a samostatného WC.
Byt ponúka oddelenie dennej a nočnej časti a samozrejmosťou je aj samostatné predelenie knižnice v rámci obývacej časti bytu. Ďalej sa chodbou dostávate do veľkoryso riešenej jedálenskej časti s bočným výhľadom na hradné múry Hradu .
Daný byt má iba jednu spoločnú stenu so susediacim vedľajším bytom.
Na veľkú loggiu s pekným výhľadom na zeleň o rozlohe 6 m2 sa dostávate z obývacej časti, na menšiu loggiu o rozlohe cca 3 m2 zo samostatne nepriechodnej spálne.
Pridanou hodnotou daného bytu je dostatok denného svetla, je skutočné krásne presvetlený.
Na daný byt je vypracovaný aktuálny znalecký posudok, ktorý je možné po dohode zabezpečiť.

Byt je momentálne kompletne zariadený, predáva sa ale bez zariadenia.

Lokalita bytového domu je atraktívna z pohľadu svojho umiestnenia a plnej občianskej vybavenosti. Samozrejmosťou je blízkosť zelene Horského parku a centrum mesta, ktoré je peši dostupné príjemnou prechádzkou cez Hrad . Jedná sa o uzatvorený bytový komplex s možnosťou parkovania a jednak už aj spomenutá možnosť parkovania v dvoj-garáži. Súčasťou areálu je aj záhradka a blízkosť detského ihriska.
Bytový komplex spravuje správca. Údržba domu a zelene je zabezpečená stálou službou.

Kontakt na makléra:
Blanka Hrehová
RADO Realiy Group

hrehova@

Uvedená cena je konečná a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.
V prípade vážneho záujmu možnosť zaslania fotodokumentácie.
Poschodie:
Byt 140 m2 s 2-garážou  - Hradný kopec, BA- Staré mesto
Podobné inzeráty
Predaj 4. izbového bytu 113 m2 Ľubinska ulica, Hradný vrch
Ponúkam na predaj štvorizbový byt na Ľubinskej ulici, Hradný vrch, Bratislava. Byt má: 113 m2, prešiel kompletnou rekonštrukciou. Byt je slnečný, nachádza sa v pokojnej lokalite Hradného vrchu, v blízkosti Horského parku. K bytu je vnútorná garáž, vonkajšie parkovacie miesto, a pivnica. Nachádza sa na 1/4 poschodí bytového domu, s výťahom. Cena: dohodou Ak máte záujem o obhliadku, zavolajte mi na číslo: Štvorizbový byt na predaj, byt na predaj, Hradný vrch, Ľubinska ulica byt na predaj, predaj bytu Ľubinska ulica, 4-izbový byt na predaj Bratislava Štvorizbový byt na predaj Ľubinska ulica, Bývanie Bratislava
Predaj Luxusného 4. izbového bytu 160m2  Horský park
Ponúkam na predaj štvorizbový luxusný byt v Horskom parku v Bratislave. Byt má 160 m2 + loggia 10 m2 Byt je nadštandardne zariadený a nachádza sa v exkluzívnej lokalite s dobrom občianskou vybavenosťou ku všetkým službám. Nachazda sa na prvom poschodí zo štyroch Garáže sú v suteréne, k bytu patrí zabezpečená dvojgaráž. Byt má podlahové kúrenie a klimatizáciu. Cena: 820 000€ Ak máte záujem o viac informácii alebo o obhliadku bytu zavolajte na číslo: Byt na predaj Bratislava, Luxusný byt na predaj Bratislava, Bratislava predaj bytu, Hradný vrch predaj bytu, Hradný vrch Bratislava, štvorizbový byt na predaj Bratislava, Bratislava predaj štvorizbového bytu, Hradný vrch predaj bytu, Luxusný byt Bratislava
AXIS REAL | 4-izb. byt 102 m2, LODŽIA, HRADNÝ KOPEC, ulica N
360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: POPIS BYTU: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom PRIESTRANNÝ a TICHÝ 4-izbový byt s LODŽIOU v mestskej časti Bratislava I. Staré Mesto na ulici Na kopci. Byt má celkovú podlahovú plochu 102 m2 (byt 92m2, lodžia 10m2) a nachádza sa v rodinnom dome s troma samostatnými bytovými jednotkami na 1. poschodí. Dispozične byt pozostáva z haly, 3 SAMOSTATNÝCH NEPRIECHODÝCH IZIEB, ŠATNÍKA, veľkej kuchyne, priestrannej obývačky, priechodnej kúpeľne, samostatného WC, lodžie. Parkovanie jedným autom je možné pred domom. STAV BYTU: Tento byt je nielen veľký, ale aj plne vybavený. V kuchyni sa nachádza všetko, čo potrebujete na prípravu chutných jedál, vrátane sklokeramickej varnej dosky, vstavanej elektrickej rúry, chladničky s mrazničkou, umývačky riadu, mikrovlnnej rúry a stolovania pre 4 osoby. Obývačka je vybavená KLIMATIZÁCIOU, ktorá vám prinesie úľavu v horúcich letných dňoch. V priechodnej kúpeľni nájdete dokonca aj hydromasážnu vaňu a práčku. Byt je momentálne vymaľovaný na bielo a čiastočne zariadený, takže vám už len stačí sa doň nasťahovať a užívať si príjemné a tiché bývanie. Tento byt je vhodný pre maximálne 4 osoby bez domácich zvierat. PLATBY: Mesačné náklady predstavujú 1000,- EUR + náklady na energie vo výške 200,- EUR (+ podľa počtu osôb). V cene NIE JE zahrnutý internet, ktorý si môžete zabezpečiť sami, no v byte je prípojka na optický internet od UPC. V prípade záujmu o tento byt, pri podpise nájomnej zmluvy sa platí nájomné vo výške jednomesačného nájmu 1200,-EUR, depozit vo výške 1200,- EUR (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 600,- EUR. LOKALITA: Byt sa nachádza v PRESTÍŽNEJ TICHEJ mestskej časti STARÉ MESTO na HRADNOM KOPCI. V blízkej dostupnosti sa nachádzajú tie NAJLEPŠIE SLUŽBY A OBCHODY v historickom CENTRE MESTA ako reštaurácie, kaviarne, bary, obchody, banky, fitness, wellness, kino, divadlá a galérie. V blízkosti sú zastávky MHD a komplex RIVER PARK. Výhodné napojenie na diaľničný obchvat a hlavné dopravné tepny. Nezmeškajte príležitosť bývať v priestrannom, tichom a dobre vybavenom byte, ktorý vám poskytne skvelý zážitok z bývania. Zavolajte nám ešte dnes a dohodnite si obhliadku tohto nádherného bytu. Budeme sa na Vás tešiť! / 4-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / ULICA NA KOPCI / TEHLA / PARKOVANIE / 102M2 / ZARIADENÝ / LODŽIA / © Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real. Poschodie: 1 Počet poschodí: 2 Počet izieb: 4 Dodatok k cene: Energie podľa počtu osôb., +energie Obytná plocha: 102m² Celková rozloha: 102m² Úžitková plocha: 102m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: áno Internet: optika Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: áno Lódžia: áno Výťa
AXIS REAL | 4-izb. byt 102 m2, LODŽIA, HRADNÝ KOPEC, ulica N
360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: POPIS BYTU: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom PRIESTRANNÝ 4-izbový byt s LODŽIOU v mestskej časti Bratislava I. Staré Mesto na ulici Na kopci. Byt má celkovú podlahovú plochu 102 m2 (byt 92m2, lodžia 10m2) a nachádza sa v rodinnom dome s troma samostatnými bytovými jednotkami na 1. poschodí. Dispozične byt pozostáva z haly, 3 SAMOSTATNÝCH NEPRIECHODÝCH IZIEB, ŠATNÍKA, veľkej kuchyne, priestrannej obývačky, kúpeľne, samostatného WC, lodžie. Parkovanie jedným autom je možné pred domom. STAV BYTU: Kuchyňa je vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi: sklokeramická varná doska, vstavaná elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a stolovanie pre 4 osoby. Obývačka je zariadená obývačkovým nábytkom, sedačkou a KLIMATIZÁCIOU. Byt sa prenajíma MODERNE VYBAVENÝ. V spálni sa nachádza manželská posteľ, skrine a vstup na lodžiu. Priechodná kúpeľňa disponuje dvoma umývadlami, sprchovým kútom, hydromasážnou vaňou a práčkou. Byt je k dispozícii od 1.4.2023 a vhodný pre max 4 osoby bez domácich zvierat. PLATBY: Mesačné náklady predstavujú 1000,- EUR + náklady na energie vo výške 200,- EUR. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné vo výške jednomesačného nájmu 1200,-EUR, depozit vo výške 1200,- EUR (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 600,- EUR. LOKALITA: Byt sa nachádza v PRESTÍŽNEJ tichej mestskej časti STARÉ MESTO na HRADNOM KOPCI. V blízkej dostupnosti sa nachádzajú tie NAJLEPŠIE SLUŽBY A OBCHODY v historickom CENTRE MESTA ako reštaurácie, kaviarne, bary, obchody, banky, fitness, wellness, kino, divadlá a galérie. V blízkosti sú zastávky MHD a komplex RIVER PARK. Výhodné napojenie na diaľničný obchvat a hlavné dopravné tepny. / 4-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / ULICA NA KOPCI / TEHLA / PARKOVANIE / 102M2 / ZARIADENÝ / LODŽIA / © Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real. Poschodie: 1 Počet poschodí: 2 Počet izieb: 4 Dodatok k cene: , +energie Obytná plocha: 92m² Celková rozloha: 92m² Úžitková plocha: 92m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: áno Internet: optika Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: áno Lódžia: áno Výťah: nie Parkovanie: verejné Postavené z: tehla Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Okná: plastové
AXIS REAL | 4-izb. byt 102 m2, LODŽIA, HRADNÝ KOPEC, ulica N
360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU A 3D PÔDORYS NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: POPIS BYTU: Realitná kancelária AXIS REAL ponúka na prenájom PRIESTRANNÝ 4-izbový byt s LODŽIOU v mestskej časti Bratislava I. Staré Mesto na ulici Na kopci. Byt má celkovú podlahovú plochu 102 m2 (byt 92m2, lodžia 10m2) a nachádza sa v rodinnom dome s troma samostatnými bytovými jednotkami na 1. poschodí. Dispozične byt pozostáva z haly, 3 SAMOSTATNÝCH NEPRIECHODÝCH IZIEB, ŠATNÍKA, veľkej kuchyne, priestrannej obývačky, priechodnej kúpeľne, samostatného WC, lodžie. Parkovanie jedným autom je možné pred domom. STAV BYTU: Kuchyňa je vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi: sklokeramická varná doska, vstavaná elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, mikrovlnná rúra a stolovanie pre 4 osoby. V obývačke sa nachádza KLIMATIZÁCIA. Priechodná kúpeľňa disponuje dvoma umývadlami, sprchovým kútom, hydromasážnou vaňou a práčkou. Byt bude kompletne vymaľovaný a čiastočne zariadený. K dispozícii od 1.4.2023 a vhodný pre max 4 osoby bez domácich zvierat. PLATBY: Mesačné náklady predstavujú 1000,- EUR + náklady na energie vo výške 200,- EUR. Pri podpise nájomnej zmluvy sa hradí nájomné vo výške jednomesačného nájmu 1200,-EUR, depozit vo výške 1200,- EUR (depozit bude vrátený pri ukončení nájmu) a provízia pre realitnú kanceláriu vo výške 600,- EUR. LOKALITA: Byt sa nachádza v PRESTÍŽNEJ tichej mestskej časti STARÉ MESTO na HRADNOM KOPCI. V blízkej dostupnosti sa nachádzajú tie NAJLEPŠIE SLUŽBY A OBCHODY v historickom CENTRE MESTA ako reštaurácie, kaviarne, bary, obchody, banky, fitness, wellness, kino, divadlá a galérie. V blízkosti sú zastávky MHD a komplex RIVER PARK. Výhodné napojenie na diaľničný obchvat a hlavné dopravné tepny. / 4-IZBOVÝ BYT / PRENÁJOM / BRATISLAVA I. STARÉ MESTO / ULICA NA KOPCI / TEHLA / PARKOVANIE / 102M2 / ZARIADENÝ / LODŽIA / © Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real. Poschodie: 1 Počet poschodí: 2 Počet izieb: 4 Dodatok k cene: , +energie Obytná plocha: 92m² Celková rozloha: 92m² Úžitková plocha: 92m² Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Odvoz odpadu: áno - separovaný Voda: neuvedené Plyn: áno Internet: optika Kúpeľňa: vaňa Vykurovanie: vlastné - plyn Balkón: áno Lódžia: áno Výťah: nie Parkovanie: verejné Postavené z: tehla Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Okná: plastové
Prenájom 3 izb. bytu s parking, Staré Mesto, BEZ PROV
Ponúkam na prenájom zrekonštruovaný, zariadený 3 izb. byt, 75,7 m2, 3p/5, výťah, 3xloggia 12,5 m2, klimatizácia, parkovanie, príp. aj garáž, na Haydnovej ulici ( hradný kopec), Staré Mesto. POZRITE SI krátku videoprezentáciu: POPIS BYTU: - byt je orientovaný na dve svetové strany: V-Z - samostatná kuchyňa s loggiou a komorou - nepriechodná spálňa s rolldorom a s loggiou - priechodná obývacia izba s jedálenskou časťou, klimatizáciou a loggiou - detská izba, resp. pracovňa je s rolldorom a 2x posteľ - predsieň - kúpeľňa so sprchovacím kútom - WC POPIS PRÍSLUŠENSTVA BYTU: - byt je kompletne zariadený nábytkom - kuchyňa je vybavená zabudovanými spotrebičmi, základným vybavením tanierov, príborov, pohárov - spotrebiče : TV, automatická práčka, umývačka na riad K bytu patrí aj pivnica 2 m2. Pre bicykle je v dome vyhradený priestor. K dispozícii je aj radová, murovaná garáž, 24 m2, na el. kľúč, hneď pri dome, za poplatok 120 EUR/ mesiac. PROVÍZIU NEPLATÍTE! Nájom + zálohy za energie a služby: 700 EUR + 200 EUR/ 3 osoby, vrátane internetu a KTV: upc V cene nájmu nie je zahrnuté parkovanie za rampou-pri dome, na čip za 60 EUR/mesiac. Byt sa ponúka pre záujemcu o dlhodobý prenájom, napríklad 2 dospelý a max.2 školopovinné deti, prípadne 2-3 dospelé osoby. Prosím bez domácich zvierat. Pri dome sa nachádza zastávka trolejbusov do/z centra mesta, obchod KRAJ, YEME, pizzeria. Uvedený byt je vo veľmi tichej štvrti , s množstvom zelene a výhľadom na Dunaj a Staré mesto. Byt je voľný hneď, prípadne dohodou. RK nevolať!