inzercia, predaj, predám, bazár

Byt 3+1 - 67m2+17m2 (84m2), Žilina, Staré mesto, Fráňa Mráza

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj byt v pôvodnom, no zachovalom, stave s dispozíciou 3+1 a podlahovou plochou 67m2 + 17m2 pivnice.
Byt sa nachádza v centre mesta Žilina, časť Staré mesto, ulica Fráňa Mráza.
Byt je na 3. poschodí zo 4, objekt je bez výťahu.
Dispozične je rozdelený na vstupnú predsieň, odkiaľ je prístup na toaletu a do kúpeľne. Následne do kuchyne odkiaľ sú prístupné 3 obytné miestnosti, z nich je jedna priechodná.
2 obytné miestnosti majú okná orientované na východ a 3. na sever. Kuchyňa je orientovaná na západ.
Byt je v zachovalom stave a tak ponúka možnosť okamžitého bývania alebo rekonštrukciu podľa svojich predstáv.
K fotkám sú priradené vizualizácie prípadnej rekonštrukcie.
Všetky okná sú vymenené za plastové a v blízkej budúcnosti je plánované zateplenie celej bytovky.
Vykurovanie je riešené pomocou plynových gamatiek v každej miestnosti. Ohrev vody je taktiež riešený pomocou plynu - kotol.
V toalete, kúpeľni, chodbe a kuchyni je na podlahe linoleum a v obytných miestnostiach je pôvodná drevená podlaha.
K bytu patria aj 2 pivnice. Jedna o rozmeroch 2,8x3,6m (10,08m2) - ide o samostatnú miestnosť s vlastným vstupom z chodby. Druhá je v spoločnom priestore s drevenou laťovou stenou o rozmeroch 1,7x4,1m (6,97m2). Spolu plocha pivníc 17,05m2.

Obhliadky sú možné podľa dohody.
Prosím o kontaktovanie pomocou emailu: franamraza7@
Byt 3+1 - 67m2+17m2 (84m2), Žilina, Staré mesto, Fráňa Mráza
Podobné inzeráty
Predám slnečný byt v lokalite Liptovský Mikuláš (ID: 104066)
Dobrý deň, ponúkame na predaj 3 izbový byt s vlastným kúrením-plynovým kotlom v pokojnej časti Liptovského Mikuláša-časť PALÚDZKA, Jánošíkova ulica, len cca 15 minút pešo do centra mesta. Úžitková plocha bytu je 84m2, vrátane 2 pivníc (7,07m2+3,84m2). Ďalej k bytu prislúchajú 2 balkóny (5,17m2 a 1,84m2) a polovica spoločnej miestnosti s bytom oproti o výmere 8,35m2. Byt ďalej pozostáva zo vstupnej chodby (13,93m2), obývačky (22,8m2) s balkónom (5,17m2), spálne (12,94m2), detskej izby (10,16m2), kuchyne (8,34m2) so špajzou (0,8m2) a balkónom (1,84m2), samostatným wc (1,07m2) a kúpelkou (3,25m2). V celom byte sú plastové okná, v obývacej izbe a chodbe plávajúca podlaha, v izbách parkety, v kúpelke dlažba, ináč je byt v pôvodnom stave. Nehnuteľnosť sa nachádza na prízemí bytového tehlového domu, kde na prízemí sú 2 bytové jednotky a na ďalších 2 poschodiach sú 2+2 bytové jednotky. Vzhľadom k tehlovému bytovému domu je možné úplne meniť dispozíciu bytu. Pred bytovým domom je dostatok parkovacích miest. Byt je v osobnom vlastníctve, bude vyprataný a je okamžite k dispozícii. Cena: 169 990€ (dohoda možná). RK prosím nevolať. Obhliadku priamo s majiteľom nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na webovej stránke prevádzkovateľa v sekcií nehnuteľnosti po zadaní ID 104066
3 izbový byt v L.Mikuláši
Dobrý deň, ponúkame na predaj 3 izbový byt s vlastným kúrením-plynovým kotlom v pokojnej časti Liptovského Mikuláša-časť PALÚDZKA, len cca 15 minút pešo do centra mesta. Úžitková plocha bytu je 84m2, vrátane 2 pivníc (7,07m2+3,84m2). Ďalej k bytu prislúchajú 2 balkóny (5,17m2 a 1,84m2) a polovica spoločnej miestnosti s bytom oproti o výmere 8,35m2. Byt ďalej pozostáva zo vstupnej chodby (13,93m2), obývačky (22,8m2) s balkónom (5,17m2), spálne (12,94m2), detskej izby (10,16m2), kuchyne (8,34m2) so špajzou (0,8m2) a balkónom (1,84m2), samostatným wc (1,07m2) a kúpelkou (3,25m2). V celom byte sú plastové okná, v obývacej izbe a chodbe plávajúca podlaha, v izbách parkety, v kúpelke dlažba, ináč je byt v pôvodnom stave. Nehnuteľnosť sa nachádza na prízemí bytového tehlového domu, kde na prízemí sú 2 bytové jednotky a na poschodí sú 4 bytové jednotky. Vzhľadom k tehlovému bytovému domu je možné úplne meniť dispozíciu bytu. Pred bytovým domom je dostatok parkovacích miest. Byt je v osobnom vlastníctve, bude vyprataný a je okamžite k dispozícii. Cena: 175 000€ (dohoda možná) Pre viac informácii a záujem o obhliadku volajte 24/7 na tel.č.: . RK prosím nevolať.
3 izbový byt v L.Mikuláši
Dobrý deň, ponúkame na predaj 3 izbový byt s vlastným kúrením-plynovým kotlom v pokojnej časti Liptovského Mikuláša-časť PALÚDZKA, len cca 15 minút pešo do centra mesta. Úžitková plocha bytu je 84m2, vrátane 2 pivníc (7,07m2+3,84m2). Ďalej k bytu prislúchajú 2 balkóny (5,17m2 a 1,84m2) a polovica spoločnej miestnosti s bytom oproti o výmere 8,35m2. Byt ďalej pozostáva zo vstupnej chodby (13,93m2), obývačky (22,8m2) s balkónom (5,17m2), spálne (12,94m2), detskej izby (10,16m2), kuchyne (8,34m2) so špajzou (0,8m2) a balkónom (1,84m2), samostatným wc (1,07m2) a kúpelkou (3,25m2). V celom byte sú plastové okná, v obývacej izbe a chodbe plávajúca podlaha, v izbách parkety, v kúpelke dlažba, ináč je byt v pôvodnom stave. Nehnuteľnosť sa nachádza na prízemí bytového tehlového domu, kde na prízemí sú 2 bytové jednotky a na poschodí sú 4 bytové jednotky. Vzhľadom k tehlovému bytovému domu je možné úplne meniť dispozíciu bytu. Pred bytovým domom je dostatok parkovacích miest. Byt je v osobnom vlastníctve, bez ťatchy a je už vyprataný a okamžite k dispozícii. Cena: dohodou-navrhnite ( viac v súkromnej správe) Pre viac informácii a záujem o obhliadku volajte 24/7 na tel.č.: . RK prosím nevolať.
Prenájom zariadeného 3 izbového bytu na ulici Fraňa K…
3-izb., Fraňa Kráľa, Šaľa, Šaľa - Prenájom zariadeného 3 izbového bytu na ulici Fraňa Kráľa - okamžite voľný Popis: Ponúkam na prenájom okamžite voľný zariadený 3 izbový byt na ulici Fraňa Kráľa v Šali Veči. Byt s výmerou 69 m2 pozostáva z troch samostatných izieb, kuchyne, kúpeľne, Wc a chodby. Z kuchyne je východ na loggiu. Vďaka technológii matterport sa môžete po byte virtuálne poprechádzať: Byt sa nachádza na 11.poschodí a za dobrej viditeľnosti máte výhľad až na Zobor. V bytovom dome sú 2 výťahy. Okrem jednej izby je byt kompletne zariadený nábytkom a spotrebičmi. Vybavenie bytu: - obývacia izba - sedacia súprava, sektorový nábytok, stolík, televízor - spálňa - veľká šatníková skriňa, manželská posteľ, televízor - kuchyňa - kuchynská linka, plynový sporák, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, mikrovlnná rúra, stôl so 4 stoličkami - kúpeľňa - sprchový kút, práčka, skrinky pod umývadlom - chodba - skriňa, vešiak V blízkosti bytového domu je kompletná občianska vybavenosť - Tesco, obchodné centrum, základná škola a rieka Váh s cyklotrasou a lesnými chodníčkami. Nájomné vrátane energií je vo výške 600 Eur mesačne. Depozit je vo výške 2x nájomné. Byt sa prenajíma dlhodobo slušným a zamestnaným nájomcom. Podlahová plocha m2: 69 Loggia: Áno 1x Výťah: Áno 2x Stav: Po kompletnej rekonštrukcii Poschodie --/--: 11/12 Konštrukcia bytu: Panel Zálohový predpis / mesiac EUR: 600 Okná: Plastové Kuchynská linka: Nová Spotrebiče: Chladnička, Mraznička, Plynový sporák, Elektrická rúra, Mikrovlná rúra, Pračka Kúpelňa: Po rekonštrukcii WC: Po rekonštrukcii Podlahy: Plávajúca podlaha, Dlažba Bezpečnostné dvere: Áno Svetové strany: V, S Zateplený dom: Áno Forma vlastníctva: Osobné Viac informácií: (video obhliadka) Obhliadky a ďalšie informácie: Ing. Jana Jurinová j.jurinova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Family Adresa: Hlavná 2156/14 927 01 Šaľa Telefón:
NA PREDAJ 2 - IZBOVÝ BYT V CENTRE MESTA NITRA, ULICA FRAŇA M
RE/MAX Vám ponúka na predaj 2-izbový byt v bytovom dome na ulici Fraňa Mojtu. Bytový dom sa nachádza v uzavretom dvore s kamerovým systémom. Ulica Fraňa Mojtu je jedna z najkraších ulíc v meste Nitra a len 30 metrov od nehnuteľnosti je najväčšie nákupné centrum MLYNY s kompletnou občianskou vybavenosťou. -BYT- Stav: pôvodný Poschodie: 3/4 Výťah: nie Úžitková plocha: 57 m2 Počet izieb: 2 Lodžia: nie Dispozícia: vstupná chodba, 2 x izba, kuchyňa, kúpeľňa s WC, komora Okná: plastové Pivnica: v suteréne cca 6 m2 kúrenie: radiátory, bytový dom má vlastnú plynovú kotolňu -BYTOVÝ DOM- Materiál stavby: tehla Rekonštrukcia: fasáda, voda, elektrina, strecha Vybavenie: uzamykateľná brána, kamerový systém, možný vstup z Fraňa Mojtu aj z Wilsonovho nábrežia, vyhradená zeleň pre oddych a detské hojdačky, vlastná kotolňa Parkovanie: možnosť prenajať si parkovacie miesto vo dvore -LOKALITA- Byt sa nachádza v centre mesta a do 5 min. chôdzou je kompletná občianska vybavenosť vrátane škôlky, školy, MHD, obchodov a zdravotníckeho strediska, len 50 metrov od bytového domu tečie rieka Nitra, ktorú lemuje cyklotrasa.
Predám 2-izb byt vo vychytenej lokalite na Andreja Mráza 8
#2688 Predám 2-izbivý byt vo vychytenej lokalite na Andreja Mráza 8. Byt sa nachádza na 4.poschodí. Keďže bytovka prešla nedávnou rekonštrukciou, nachádza sa v nej nový výťah pre 8 osôb. Vlastníci majú čip od hlavného vchodu, a bytovka je zateplená s novou fasádou. Byt má 57m2, v rámci ktorých je aj balkón, do ktorého sa vchádza cez spálňu. Z kuchyne sa dá ísť na novú primontovanú lodžiu, ktorá má rozmer 2m2. Byt prešiel rekonštrukciou, pričom v celom byte boli robené stierky + plávajúca podlaha. WC + kúpeľna prešli komplet rekonštrukciou. V blízkom okolí sa nachádza škola a škôlka, spolu s dvoma ihriskami. Taktiež je v okolí obchodný dom “kocka”, reštaurácia Amici, Tesco Express, Billa a trochu ďalej aj Lidl. Veľmi blízko bytu sa nachádza aj električková trať a zastávka autobusu/trolejbusu. Cena:231 999 € …………………………………. We will offer for sell a 2-rooms apartment in a nice location at Andreja Mráza 8. The apartment is located on the 4th floor. Since the apartment building has undergone recent renovation, it has a new elevator for 8 people. The owners have a chip from the main entrance, and the apartment building is insulated with a new facade. The apartment has 57 m2, including a balcony, which is accessed through the bedroom. From the kitchen you can go to the new attached loggia, which has a size of 2m2. The apartment underwent renovation, while screeds + floating floor were made throughout the apartment. WC + bathroom were completely renovated. There is a school and a kindergarten in the immediate vicinity, along with two playgrounds. Also nearby is the Tesco Express, Billa and a little further on Lidl. There is also a tram line and a bus/trolley bus stop very close to the apartment. Price:231 999 € Kontact: