inzercia, predaj, predám, bazár

Bývajte v kaštieli- vhodný na trvalé bývanie alebo podnikani

Kategória: Domy

SaleA Váš partner v realitách ponúka výhradne na predaj historický kaštieľ v obci Sľažany okres Zlaté Moravce, 20 min. od krajského mesta Nitra. Kaštieľ možno využiť na trvalé bývanie alebo na podnikateľské účely. Renesančný kaštieľ bol postavený v roku 1691 prestavený bol koncom 18. a v 19. storočí. Na predaj ponúkame ½ kaštieľa, čiže ako dvoj dom so samostatným pozemkom a prístupovou cestou. Zastavaná plocha pozemku je 246 m2 a pozemok má výmeru 1171 m2. Všetky IS sú zavedené: voda, elektrina, plyn, kanalizácia. Dispozícia : zastrešené schodisko do kaštieľa, zastrešená terasa, vstupná chodba, pekná kuchyňa kde sa nachádzajú aj krbové kachle, dve veľké izby, kúpeľňa, wc s umývadlom, chodba, jedna veľká izba( momentálne neobývaná- ktorá sa momentálne nevyužíva môže s nej byť buď veľká obývačka alebo ďalšie dve izby s oknami a ďalšia menšia izba. Rekonštrukcia 2018: v izbách a v kuchyni plávajúce podlahy, znížené stropy sadrokartónom, nové plastové okná. Nová elektroinštalácia 220/380 V, nové rozvody vody, kanalizácie 160 mm až po hlavné pripojenie. Celý kaštieľ je podpivničený , renesančné klenbové pivnice s vysokými stropmi ( taktiež možnosť využiť na podnikateľské účely alebo na ďalšie bývanie so samostatným vstupom, predpríprava voda plus odpad). Predpríprava v celom kaštieli na prípadné kúrenie tuhým palivom- výduchy do každej izby, predpríprava na ústredné kúrenie radiátormi- plynovým kotlom (radiátory má majiteľ už kúpené- nie sú zatiaľ namontované), možnosť aj kúrenie elektrikou. Pod terasou sa nachádza zastrešené parkovanie pre viac áut. Na pozemku sa nachádza veľký orech- v korune stromu sa nachádza drevený domček pre deti, plus spredu kaštieľa je takisto pozemok/priestor na terasu alebo na záhradu.
Tento kaštieľ tak ako viete využiť na bývanie ho viete celý využiť na podnikateľské účely- napr. na gastro prevádzku aj s pivničnými priestormi. Celý objekt je chránený kamerovým systémom. Občianska vybavenosť obce: ZŠ 1-9 ročník, škôlka, potraviny, autobusová zastávka, kultúrny dom, obecný úrad.
Kúpa sa môže financovať aj z HU, ktorú vybavíme pre vás najvýhodnejšie a hlavne bezplatne. Ak Vás nehnuteľnosť zaujala treba si ponuku prísť pozrieť a všetko podstatné sa dozviete pri obhliadke.
Kúpa nehnuteľnosti je podmienená rezerváciou.
Neváhajte ma kontaktovať na pulcova@ alebo . Teším sa na Vás.
SALEA- VÁŠ PARTNER V REALITÁCH- Každá nehnuteľnosť si zaslúži prístup profesionála, veď Vaša nehnuteľnosť je jedinečná! Obráťte sa na nás s dôverou!
Kompletný realitný a úverový servis!
Naše ponuky si môžete pozrieť na .
Bývajte v kaštieli- vhodný na trvalé bývanie alebo podnikani
Podobné inzeráty
Bungalovy pri Kaštieli, Turčiansky Peter
Ponúkame Vám exkluzívne murované novostavby na pozemkoch od 500 do 800m2, 5km od Martina v Turčianskom Petre. Pozemky sú slnečné s úžasnými výhľadmi na Malú a Veľkú Fatru. Bývajte v energeticky veľmi úspornom rodinnom dome, postavenom z kvalitných materiálov. Typ, 4 izbovy bungalov s priestrannou záhradou a terasou. Uvedená cena murovaného bungalovu zahŕňa: (hrubú stavbu, alebo holodom), pozemok, terasu, 2x parkovacie miesto pri dome, príjazdovú komunikáciu a prípojky . Bungalov z tradičných materiálov, užitková plocha 137 m2 + 13 m2 terasa. Obhliadku si môžte dohodnút na tel.čísle . Viac informácií na:
Bývajte alebo investuje v novostavbe domu pod Tatrami
Ponúkame na predaj krásne nové domy na podhorí Vysokých Tatier, postavené ekologicky a trvácne. BÝVAJTE ALEBO INVESTUJTE POD TATRAMI Projekt ECO7 prináša na predaj domy budované overenou nemeckou technológiou. Za pomoci modernej technológie sme dosiahli veľmi nízke náklady na bývanie. Tento fakt umocňuje aj príprava strechy na nasadenie solárnych a fotovoltaických panelov. Bývajte nízkonákladovo, šetrite prírodu aj svoju peňaženku. Projekt sa realizuje vo veľmi peknej lokalite neďaleko golfového areálu v katastri Veľkej Lomnice. Ultra nízke náklady na bývanie K dispozícii je už len jeden poschodový dom a tri bungalovy. V oboch prípadoch je zdrojom kúrenia tepelné čerpadlo. Ide o ultra nízkoenergetické stavby, kde sa mesačné náklady na elektrickú energiu pohybujú na úrovni 80 resp. 95 eur pri ročnej spotrebe 40,7 kWh/m2. Projekt je súčasťou unikátneho komplexu Natur Resort V areáli sa nachádza reštaurácia, kaviareň wellness centrum, spoločenská miestnosť či požičovňa bicyklov a ďalšie rekreačné služby. Súčasťou lokality má byť tiež exteriérové biotopové jazero, bazén či detské ihrisko. Do 100 metrov od bývania tak bude mať nový majiteľ kompletné rekreačné služby. Video: Dostatočne veľký pozemok a priestranné bývanie - Bungalov – úžitková plocha takmer 120 m2, pozemok vo veľkosti 605 resp. 651 m2. - Poschodový dom - úžitková plocha viac ako 145 m2, pozemok 607 m2 - Plastové okná z trojskla pre pasívne domy - Strecha Plechová krytina Lindab odtieň ral 9005 - Možnosť dokončenia do štandardu za doplatok - Možnosť odpočtu DPH Parkovisko bude zo zámkovej dlažby, pred domom budú dve parkovacie miesta. Financovanie: Projekt je možné financovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, v prípade právnických osôb aj inou formou so založením nehnuteľnosti. Pri podpise rezervačnej zmluvy skladá budúci majiteľ 5000 eur, následne v jednotlivých fázach realizácie projektu sa platia ďalšie percentá z hodnoty stavby. Posledných 10% je splatných pri zápise nehnuteľnosti do katastra. Krásna lokalita so scenériou hôr a dobrou dostupnosťou Investičný potenciál a výborná návratnosť Poloha tohto projektu je ako predurčená na krátkodobý prenájom. V prípade záujme vieme pomôcť aj profesionálnym vyťažovaním agentúrou. Atraktivita turizmu pod Tatrami je nezanedbateľný faktor pri výpočte návratnosti Vašej investície. Posledné dva roky patria medzi najvyhľadávanejšiu kategóriu ubytovaní práve chata alebo dovolenkový dom. Súkromie, luxus a služby v okolí sú rozhodujúci faktor. Hrubý ročný príjem je odhadovaný na 25-30 000,- €. Ceny: Bungalov 2, pozemok 605 m2, úžitková plocha 116,7 m2, 338 083,- € + DPH Dom 1, pozemok 607 m2, úžitková plocha 145,5 m2, 364 167,- € + DPH V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na
Rodinný dům s více byty a prostory k podnikání - Brno ČR
Rodinný dům s více byty a prostory k podnikání Nabízím k prodeji částečně zrekonstruovaný rodinný dům s více bytovými jednotkami a prostory k podnikání v obci Blažovice nedaleko od města Brna. Nemovitost má dvě velkorysé bytové jednotky, komerční prostory, stodolu, sklep a rozlehlou zahradu a nabízí tak spoustu způsobů využití. Zastavěná plocha a nádvoří má výměru 894 m2 a náleží jí následující části: Komerční prostor tvoří recepce, dvě kancelářské místnosti, menší sklad či archiv, vlastní kuchyňka, a zimní zahrada. Prostory jsou vytápěny vlastním plynovým kotlem a je zde přivedena pevná linka, přes kterou se dá napojit na internet. Z prostorného dvora s průjezdem z ulice se dostanete do obou bytových jednotek a stodoly. První bytová jednotka má v prvním patře chodbu s úložnými prostory, v druhém patře ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a WC a kuchyni spojenou s obývacím pokojem. Kuchyně je vybavená novými spotřebiči: indukční deska, elektrická trouba a myčka. Bytová jednotka má samostatný plynový kotel. Druhá bytová jednotka má v prvním patře samostatný vchod z ulice, vstupní chodbu, koupelnu se sprchovým koutem a WC, kuchyň s obývacím pokojem, jídelnou a je zde i vstup do zahrady. V druhém patře se nachází dlouhá chodba s úložnými prostory, ze které se dá samostatnými vstupy dostat do 4 ložnic a koupelny s přípravou na sprchový kout a WC. Zastavěné ploše náleží i stodola, která je v současnosti využívána jako sklad a slouží i jako vstup do rozlehlých zahrad (jedna parcela o výměře 965 m2, druhá 1518 m2, dohromady tedy 2 483 m2). Na zahradách jsou dvě nádrže na dešťovou vodu a je zde vybudováno vlastní zavlažovací zařízení. Taktéž se zde nachází vlastní studna. Samozřejmostí nemovitosti je napojení na všechny inženýrské sítě: voda, kanalizace, elektřina, plyn. K nemovitosti je vydáno platné stavební povolení, tudíž je otevřená další rekonstrukci. Prodej probíhá přímo přes majitele, tudíž se neplatí žádná provize. Cena 24 900 000 Kč platí pouze do konce března (původní cena 26 990 000,-) Pro více informací volejte nebo pište email.
"Villa Pšenek" - rodinný dom - bývanie - podnikanie
Dom určený na bývanie, bývanie a podnikanie, sídlo firmy... Výstavba domu sa realizovala v rokoch 2001 - 2012, následne sa nehnuteľnosť skolaudovala. Na pozemku sa nachádza i menšia budova 31,3 m² s domácim wellnessom - vírivka, infrasauna, masážny priestor. V súčasnosti slúži dom na bývanie a podnikanie - ubytovanie na súkromí v 4 samostatných apartmánoch prístupné samostatným vstupom. Izby pre ubytovanie na súkromí sa vybudovali v roku 2016. Wellness sa budoval neskôr v roku 2020. Dom je v súčasnosti obývaný, izby sa prenajímajú, v prípade pokračovania súčasného zámeru Vám bude k dispozícii komplet know-how. Rodinný apartmánový dom ponúka okrem bývania majiteľov ubytovanie v štyroch apartmánoch: 1. Apartmán vhodný pre 1-2 osoby so samostatným WC, sprchovým kútom, TV, Wifi 2. Apartmán vhodný pre 1-2 osoby so samostatným WC, sprchovým kútom, TV, Wifi 3. Rodinný apartmán vhodný pre 2-3 dospelé osoby s možnosťou prístelky pre 2 deti. V apartmáne sa nachádza WC, sprchový kút, TV, Wifi 4. Apartmán vhodný pre 2 dospelé osoby s možnosťou prístelky pre 2 deti. V apartmáne sa nachádza WC, sprchový kút, TV, Wifi Rodinný dom je postavený - hlavné obvodové múry a interiérové priečky sú tehlové, stavba je zateplená, drevené eurookná, strešné okná Velux, strop železobetónový, podkrovie je zaizolované Nobasilom, strešná krytina betónová škridla. Kúrenie zabezpečuje plynový kotol, ohrev vody zabezpečujú dva elektrické bojlery, pre bývanie samostatný, pre apartmány samostatný. Dom je napojený na kamerový systém, vstup autom je cez elektrickú bránu. Pozemok pred domom je dostatočne priestorný pre posedenie, okrasnú záhradku, parkovanie. Za domom je pozemok svahovitý, z hornej hranice s výhľadmi na Piešťany. Výmery miestností prízemia – bývanie: • pivnica 6,6 m² • predsieň 3,6 m² • kúpeľňa 2,2 m² • schodisko 5,4 m² • obývacia izba 14,6 m² • kuchyňa 11,3 m² • kancelária/jedáleň 16,7 m² • sklad 9,1 m² • kotolňa 1,3 m² • prízemie bývanie spolu 70,8 m². Výmery miestností poschodia - bývanie: • chodba 3,3 m² • kúpeľňa 5,7 m² • spálňa 15,6 m² • loggia 6,4 m² • izba 10,7 m² • poschodie bývanie spolu 41,7 m². Výmery miestností poschodia - ubytovanie na súkromí: • izba 16 m² • kúpeľňa 3,6 m² • kúpeľňa 2,6 m² • schodisko 16 m² • izba 14,9 m² • poschodie – ubytovanie spolu 53,1 m². Výmery miestností v podkroví - ubytovanie na súkromí: • chodba 9,9 m² • izba 23,9 m² • kúpeľňa 5,5 m² • izba 18,9 m² • kúpeľňa 3,9 m² • podkrovie – ubytovanie spolu 62,1 m² Celková plocha domu 227,7 m². Wellness 31,3 m². Výmera pozemku 752 m². Mesačné zálohové platby: elektrina 129 €, plyn 77 €, voda 100 €. Neprehliadnite video a pôdorysy domu. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Počet poschodí: 2 Počet izieb: 8 Dodatok k cene: Vla
"Villa Pšenek" - rodinný dom - bývanie - podnikanie
Dom určený na bývanie, bývanie a podnikanie, sídlo firmy... Výstavba domu sa realizovala v rokoch 2001 - 2012, následne sa nehnuteľnosť skolaudovala. Na pozemku sa nachádza i menšia budova 31,3 m² s domácim wellnessom - vírivka, infrasauna, masážny priestor. V súčasnosti slúži dom na bývanie a podnikanie - ubytovanie na súkromí v 4 samostatných apartmánoch prístupné samostatným vstupom. Izby pre ubytovanie na súkromí sa vybudovali v roku 2016. Wellness sa budoval neskôr v roku 2020. Dom je v súčasnosti obývaný, izby sa prenajímajú, v prípade pokračovania súčasného zámeru Vám bude k dispozícii komplet know-how. Rodinný apartmánový dom ponúka okrem bývania majiteľov ubytovanie v štyroch apartmánoch: 1. Apartmán vhodný pre 1-2 osoby so samostatným WC, sprchovým kútom, TV, Wifi 2. Apartmán vhodný pre 1-2 osoby so samostatným WC, sprchovým kútom, TV, Wifi 3. Rodinný apartmán vhodný pre 2-3 dospelé osoby s možnosťou prístelky pre 2 deti. V apartmáne sa nachádza WC, sprchový kút, TV, Wifi 4. Apartmán vhodný pre 2 dospelé osoby s možnosťou prístelky pre 2 deti. V apartmáne sa nachádza WC, sprchový kút, TV, Wifi Rodinný dom je postavený - hlavné obvodové múry a interiérové priečky sú tehlové, stavba je zateplená, drevené eurookná, strešné okná Velux, strop železobetónový, podkrovie je zaizolované Nobasilom, strešná krytina betónová škridla. Kúrenie zabezpečuje plynový kotol, ohrev vody zabezpečujú dva elektrické bojlery, pre bývanie samostatný, pre apartmány samostatný. Dom je napojený na kamerový systém, vstup autom je cez elektrickú bránu. Pozemok pred domom je dostatočne priestorný pre posedenie, okrasnú záhradku, parkovanie. Za domom je pozemok svahovitý, z hornej hranice s výhľadmi na Piešťany. Výmery miestností prízemia – bývanie: • pivnica 6,6 m² • predsieň 3,6 m² • kúpeľňa 2,2 m² • schodisko 5,4 m² • obývacia izba 14,6 m² • kuchyňa 11,3 m² • kancelária/jedáleň 16,7 m² • sklad 9,1 m² • kotolňa 1,3 m² • prízemie bývanie spolu 70,8 m². Výmery miestností poschodia - bývanie: • chodba 3,3 m² • kúpeľňa 5,7 m² • spálňa 15,6 m² • loggia 6,4 m² • izba 10,7 m² • poschodie bývanie spolu 41,7 m². Výmery miestností poschodia - ubytovanie na súkromí: • izba 16 m² • kúpeľňa 3,6 m² • kúpeľňa 2,6 m² • schodisko 16 m² • izba 14,9 m² • poschodie – ubytovanie spolu 53,1 m². Výmery miestností v podkroví - ubytovanie na súkromí: • chodba 9,9 m² • izba 23,9 m² • kúpeľňa 5,5 m² • izba 18,9 m² • kúpeľňa 3,9 m² • podkrovie – ubytovanie spolu 62,1 m² Celková plocha domu 227,7 m². Wellness 31,3 m². Výmera pozemku 752 m². Mesačné zálohové platby: elektrina 129 €, plyn 77 €, voda 100 €. Neprehliadnite video a pôdorysy domu. V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Počet poschodí: 2 Počet izieb: 8 Dodatok k cene: Vlas
VIDEO _Rozostavaný DOM v NÁDHERNOM PROSTREDÍ
B10 Vám VÝHRADNE ponúka na predaj rozostavaný rodinný dom na slnečnom pozemku 1267m2 s nádherným výhľadom na okolitú prírodu, ktorý zabezpečí novým majiteľom súkromie ako aj nerušené bývanie a oddych v krásnom prírodnom prostredí. Nachádza sa v obľúbenej, malebnej a čoraz viac vyhľadávanej obci Kvašov vzdialenej len cca 7km od Lednických Rovní. Súčasťou predaja je vypracovaný projekt na výstavbu rodinného domu a stavebné povolenie. Na pozemku je elektrická prípojka a studňa. Prístupová cesta je spevnená. Výhody: Prostredie má úžasnú atmosféru! Rozostavaný dom a prostredie prináša novému majiteľovi priestor na naozaj veľmi širokú realizáciu. Pretože dom je vhodný ako na trvalé bývanie, zároveň môže byť využívaný aj ako víkendový dom. Ak hľadáte miesto kam uniknete od rušného mesta – TU ste na správnej adrese. Môj tip: Ideálne miesto pre pokojné bývanie, ničím nerušený oddych a načerpanie energie v krásnej prírode. V minulosti bol trend, že ľudia utekali do mesta. Trend sa hektickou dobou zmenil a ľudia doslova utekajú z mesta a vyhľadávajú tiché a pokojné miesta dobre dostupné na bývanie. Vzdialenosť do Lednické Rovne 6km Vzdialenosť do mesta Púchov 15km Ak hľadáte svoje dlho vysnívané bývanie nenechajte si ujsť túto jedinečnú ponuku, lebo: NEMUSÍTE: - absolvovať XY obhliadok, aby ste našli pozemok, ktorý Vás osloví - budovať inžinierske siete, prístupovú cestu - celé hodiny vymýšľať projekt - vybavovať zdĺhavé stavebné povolenie dokončite si dom podľa svojich predstáv a BÝVAJTE v nádhernom prostredí! Odporúčam a teším sa na nových majiteľov! V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č. ID: 99226 Cena: 105000 € Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku