inzercia, predaj, predám, bazár

Bývajte v krásnom prostredi Stupy Pezinok

Kategória: Chalupy, Chaty

Areté real-Ponúkame Vám na predaj v malebnej prírode so žblnkajúcim potokom priamo v okolí pozemku krásnu chatu, novo postavenú . Táto rekreačná časť Stupy sa nachádza 5 minút autom od mesta Pezinok, ďalej od rekreačnej časti Baba ,vyznačuje sa krásnou prírodou, čistým vzduchom s veľa možnosťami turistiky, rekreácie ,cyklo turistiky a podobne.

Prístupová cesta až k chate je spevnená. V okolí je málo chatiek, čo umožňuje majiteľom viac súkromia.

Na LV je nehnuteľnosť vedená ako rekreačná chata. Možnosť prihlásenia aj trvalého pobytu. Je v OV a taktiež aj pozemok pod chatou. Úžitková plocha je 118 m2.

Chata je postavená z pálenej tehly, je zateplená s novou fasádou ,novou falcovanou strešnou krytinou na streche, novým komínom. Okná sú plastové 3 sklá so žalúziami, hliníkové bezpečnostné vchodové dvere. Nová elektrina v celom priestore 380 V.

V celej chate sú nové omietky vápno cementové, vymaľované na bielo. Podlahy sú kvalitné drevené.

V modernej kúpeľni je sprchovací kút, wc, štýlová dlažba a obklad. Samozrejmosťou je aj okno.

Kúrenie je zabezpečené liatinovou pecou -predimenzovaná s prieduchmi na poschodie, doplnkové kúrenie elektrické konvektory.

Vnútorný priestor je otvorený ,vzdušný.

V modernej kuchyni sú všetky spotrebiče, sporák, varná doska, rúra na pečenie, práčka ,digestor, chladnička, miesto a predpríprava na umývačku riadu.(odpad, prívod vody a zásuvka)

Majitelia si bývanie dotvorili s kúskami moderny s kúskami čias minulých, a vytvorili tým originálne bývanie. Pri predaji a po dohode ostáva nábytok v cene.

Dispozícia chaty-

Prízemie pozostáva-

-vstupná chodba spojená s obývacou časťou a kuchyňou

- kúpeľňa spojená s WC

- z prízemia vedú drevené schody na poschodie

- na poschodí je na 2 svetové strany V /Z otvorený priestor bez priečok s francúzskymi oknami o výmere 58m2.(dá sa postaviť priečka a máte 2 plnohodnotné miestnosti.)

- z jednej strany na poschodí je postavená terasa 15m2

Vo vnútornej časti pozemku pri vstupe do chaty je postavená nová terasa so strechou, veľmi peknou dlažbou v imitácii dreva, elektrikou.

Na pozemku sa nachádza aj betónová garáž, čistá ,suchá s elektrinou 220 a 380 V .

V chate je príprava na alarm.

Pozemok okolo chaty je celí oplotený so vstupnou uzamykateľnou bránkou.

Siete-voda ,elektrika, nová žumpa 14 m3.

Pozemok je pekne upravený, kvetinky ,trávička, voda na pozemku ,ohnisko na opekanie aj prípravu kotlíkového gulášu Vás určite poteší. Vaše ratolesti majú na behanie a hranie krásny trávnatý priestor. Na detičky máte možnosť dozerať a zároveň oddychovať na peknej zastrešenej terasy s

krásnym osvetleným.

Nájdete tu kľud ,relax pri štebote vtáčikov v krásnom prostredí okolí plnej zelene.

Pred chatou je priestor na parkovanie na 4 autá.




Bývajte v krásnom prostredi Stupy Pezinok
Podobné inzeráty
Na Predaj celoročne obývateľná chata v Pezinku - čas…
chata/chalupa, Pezinská, Pezinok, Pezinok - Na Predaj celoročne obývateľná chata v Pezinku - časť STUPY Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 75 Plocha obytnej časti m2: 68 Výmera pozemku m2: 75 Popis: Ponúkame na predaj celoročne obývateľnú chatu v malebnej prírode v Pezinku v rekreačnej pokojnej časti Stupy, ktoré sa nachádzajú iba 5 min autom od mesta Pezinok. Ak hľadáte oddych alebo celoročné bývanie v lone prekrásnej prírody Malých Karpát, tak táto ponuka je pre Vás ako stvorená. Prístupová cesta ku chate je spevnená a celoročne udržiavaná. V okolí je málo chatiek, o súkromie a pokoj máte postarané. Pozemok okolo chaty je veľmi pekne upravený a udržiavaný. Na LV je vedená ako „chata“ a je v osobnom vlastníctve a tiež aj pozemok pod chatou, úžitková plocha je 75 m2. Dispozícia: Vstupná chodba spojená s obývačkou a kuchyňou, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou, špajza. Z prízemia vedú schody na poschodie, kde je priestranná izba a ešte jedna menšia izba. Siete: voda, elektrina, žumpa. Náklady: voda ročne cca 80 €, elektrina mesačne 50 €/zálohová platba. Výhody: - Krásne udržiavaný pozemok - Dispozičné riešenie - Krásne prostredie - Dostatok súkromia - Celoročne udržiavaná cesta - Vonkajší a vnútorný krb - Záhradný domček na uskladnenie dreva a záhradnej techniky - Alarm - Okolitá príroda je na každodennú prechádzku priam balzamom na dušu Mesto Pezinok sa nachádza iba cca 15 km od Bratislavy v údolí Malých Karpát. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou ako zdravotné strediská, lekárne, materské školy, základné školy, stredné školy, obchodné reťazce, reštaurácie, trhovisko. Má výbornú dostupnosť do hlavného mesta, s ktorým je spojený autobusovou a aj vlakovou dopravou. Veľkým plusom v Pezinku je okolitá príroda vhodná na turistiku, cykloturistiku a blízka dostupnosť do Modry, Senca ako aj Trnavy. Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade. V prípade akýchkoľvek otázok a obhliadok ma neváhajte kontaktovať 7 dní v týždni. Bc. Simona Pániková ☏ ✉ s.panikova@ Zastavaná plocha m2: 75 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla+Kváder Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1993 Rok poslednej rekonštrukcie: 2010 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa, Verejný vodovod, Satelitný prijímač Kúrenie: Kombinované Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Alarm: Áno Vybavenie domu: Krb, Záhradný altánok, Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Kúpalisko, Turistika, Zimné športy, Kino, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia, Sídlo firmy Typ strechy: Sedlov
Romantická chalupa v krásnom prostredí neďaleko Opátky, Koši
Rezervované! Vladimír Gaži a Partnersreal Vám ponúka na predaj romantickú chalupu v krásnom prostredí, 2km od vodnej plochy Ružín a 2 km od obce Opátka v súkromí a krásnej prírode. V okolí sú iba 3 chaty. Nehnuteľnosť so zastavanou plochou 60m2 disponuje úžitkovou plochou 104m2 v 3 podlažiach. Na pozemku s rozlohou cca 1500m2 ktorý nieje vo vlastníctve. Prízemie chaty je murované z kvádrov, obložené štýlovým kameňom, 2 a 3 podlažie sú drevené. Na nehnuteľnosti prebieha aktuálne rekonštrukcia. Okrem novej strechy Maslen typu škridplech, je strecha dobre zaizolovaná izolačnými panelmi. Prvky ktoré niesu dokončené ale už pripravené a zakúpené bude treba dokončit, respektíve budú dokončené: - záklop / štablon strechy – materiál je - balkón z oceľovej konštrukcie plus drevo pripravený na osadenie - terasa zaizolovaná, materiál na dokončenie taktiež k dispozícií. - Zrubový profil z južnej strany hotový, bude dokončený komplet, už zakúpený - Taktiež je zakúpený materiál na vymurovanie a zväčšenie vstupnej chodby z prekrytím stávajúcou strechou Chata disponuje elektrickou prípojkou, novým vodným zdrojom z vŕtanej 25m hlbokej studne pripojenej do chaty, 3m3 veľkou žumpou s prepadom. Ohrev vody prostredníctvom elektrického bojlera. Kúrenie je riešené lokálnou pecou na tuhé palivo (šparhet), s možnosťou varenia a pečenia. Pec dokáže vykúriť a zútulniť celú chatu. Dispozícia je praktická: Podlažie obývacia izba s kuchyňou, kúpeľňa s wc a špajza, vstupná chodba - ganek Podlažie prístupné dreveným schodiskom tvorené priestrannou izbou 5,5m x 8 zo severnej strany terasa, z južnej balkón Podlažie cca 12m2 , sklad prípadne možnosť umiestnenia 4 postelí Na pozemku sa taktiež nachádza kôlňa/sklad a príjemný murovaný altánok. Pravá chalupa so skutočnou chalupárskou atmosférou v lone prírody s absolútnym súkromím a pravým pocitom chalupárčenia prístupná po novej asfaltovej ceste cca 25-30 minút autom z Košíc. Nepremeškajte túto oázu pokoja a relaxu ktorú Vám táto nehnuteľnosť dodá. Kompletné foto nájdet tu: Cena nehnuteľnosti je 60.000,-€ vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, 04001 Košice. Tel:
Krásna chalúpka v krásnom prostredí Novej Bane
chata/chalupa, Nová Baňa, Nová Baňa, Žarnovica - Krásna chalúpka v krásnom prostredí Novej Bane Popis: Ponúkame na predaj nádhernú chalúpku v krásnom prostredí Novej Bane. Pozostáva zo vstupnej chodbičky, vnútornej chodby, troch izieb, kuchyne, špajze, kúpeľne s WC a zateplenej povaly, ktorá slúži ako úložný priestor. Kúrenie je zabezpečené krbom + v prípade potreby elektrickými konvektormi, predáva sa z časti zariadená /záleží na dohode/. K chalupe patrí i menšia chatka, v ktorej je zavedená voda a môže sa využiť ako letná kuchyňa, dielňa a pod. Pozemok je rovinatý, oplotený, ukončený vstupnou bránkou a bránou na auto. Chalúpka určite očarí i tých náročnejších, a to nie len svojim vzhľadom, upraveným okolím, ktoré sa na jar a v lete ukáže v nádhernom pestrofarebnom "šate", ale i krásnou lokalitou, v ktorej sa nachádza. Veľkou výhodou je výborná dostupnosť na rýchlostnú cestu R1 /cca 9km/ a časová dostupnosť do BA / 1.15h - max 1.30h/. V blízkosti sa nachádza lyžiarske stredisko Drozdovo -1km, Salamandra - cca 18km, jazero Tajch, Vodný raj Vyhne, Sklené Teplice a pod. Čaká len na vás - určite budete s výberom spokojní. Cena v RK. Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 114 Plocha obytnej časti m2: 96 Výmera pozemku m2: 652 Zastavaná plocha m2: 57 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2011 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa, Verejný vodovod Kúrenie: Elektrické, Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Vybavenie domu: Krb, Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Zimné športy, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Mgr. Katarína Pacalajová k.pacalajova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal PNB Adresa: A. Kmeťa 12 968 01 Nová Baňa Telefón:
Krásna chalúpka v krásnom prostredí Novej Bane
chata/chalupa, Nová Baňa, Nová Baňa, Žarnovica - Krásna chalúpka v krásnom prostredí Novej Bane Popis: Ponúkame na predaj nádhernú chalúpku v krásnom prostredí Novej Bane. Pozostáva zo vstupnej chodbičky, troch izieb, kuchyne, špajze, kúpeľne s WC a zateplenej povaly, ktorá slúži ako úložný priestor. Kúrenie je zabezpečené krbom + v prípade potreby elektrickými konvektormi, predáva sa z časti zariadená /záleží na dohode/. K chalupe patrí i menšia chatka, v ktorej je zavedená voda a môže sa využiť ako letná kuchyňa, dielňa a pod. Pozemok je rovinatý, oplotený, ukončený vstupnou bránkou a bránou na auto. Chalúpka určite očarí i tých náročnejších, a to nie len svojim vzhľadom, upraveným okolím, ktoré sa na jar a v lete ukáže v nádhernom pestrofarebnom "šate", ale i krásnou lokalitou, v ktorej sa nachádza. Veľkou výhodou je výborná dostupnosť na rýchlostnú cestu R1 /cca 9km/ a časová dostupnosť do BA / 1.15h - max 1.30h/. V blízkosti sa nachádza lyžiarske stredisko Drozdovo -1km, Salamandra - cca 18km, jazero Tajch, Vodný raj Vyhne, Sklené Teplice a pod. Čaká len na vás - určite budete s výberom spokojní. Cena v RK. Počet izieb: 3.izbový Celková úžitková plocha m2: 114 Plocha obytnej časti m2: 66 Výmera pozemku m2: 652 Zastavaná plocha m2: 57 Pozemok: Rovinatý Konštrukcia domu: Tehla Príjazdová cesta: Asfalt Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 2011 Inžinierske siete: Elektrina, Žumpa, Verejný vodovod Kúrenie: Elektrické, Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 1 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Vybavenie domu: Krb, Terasa Terasa: Áno Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika, Zimné športy, Cyklistické trasy Možnosti využitia: Trvalé bývanie, Rekreácia Typ strechy: Sedlová Viac informácií: Obhliadky a ďalšie informácie: Mgr. Katarína Pacalajová k.pacalajova@ Detail realitnej kancelárie: Directreal PNB Adresa: A. Kmeťa 12 968 01 Nová Baňa Telefón:
Predaj chaty uprostred prírody - Pezinok
161-13-LUVU Ponúkame Vám na predaj chatu v chatovej oblasti v pokojnom a krásnom prostredí Kučišdorfskej doliny v okr. Pezinok. Chata prešla čiastočnou rekonštrukciou. V roku 2018 boli vymenené elektrické rozvody, ističe, rozvody vnútornej kanalizácie. Menilo sa zariadenie kuchýň, nová chladnička, umývačka riadu; na druhom podlaží v spoločenskej miestnosti sa menil nábytok za nový, a tiež výmena interiérových dverí. Dispozičné riešenie: Pri vstupe do chaty sa nachádza vstupná chodba, spoločenská miestnosť s krbom, kuchyňa, sklad - pôvodne bol priestor využívaný ako garáž, chodba so schodiskom. Na poschodí sa nachádza vstupná chodba, izba s kreslami, sedačkou, stolíkom. Vďaka presklenému balkónu 12 m2, na ktorý sa vstupuje z izby, a kachliam karpen si môžete pohľad z izby vychutnať s vínkom v ruke aj v zimných mesiacoch. Ďalej sa tu nachádza kúpeľňa s umývadlom, sprchovým kútom, WC a elektrickým bojlerom na ohrev vody, kuchyňa a dve spálne. Chata je vykurovaná krbom a kachľami. Strecha chaty je plechová. IS: elektrina, mestská voda. Odpad je riešený žumpou. Pozemky pod chatami v tejto oblasti patria urbariátu a sú dlhodobo prenajímané. Niektoré chaty v lokalite sú aj celoročne obývané. Chata je situovaná v prostredí Malých Karpát s možnosťou letných aj zimných športov a pritom neďaleko mesta. Je tu možnosť opekania, grilovania, hubárčenia a relaxu s rodinou alebo priateľmi. Úžasnú malokarpatskú prírodu si môžete vychutnať prechádzkami v lese ale aj vinicami; nachádzajú sa tu turistické chodníky aj cyklotrasy, rozhľadňa Veľká Homola. V lokalite je Kučišdorfská vodná nádrž, len pár minút cesty autom sa nachádza známe zimné lyžiarske stredisko Pezinská baba. K cene nehnuteľnosti 150 000 € budú pripočítané služby realitnej kancelárie za kompletný právny a finančný servis.
ZĽAVA - Rekreačná chata v krásnom prostredí
HRF REALITY vám ponúka rekreačnú chatu v krásnom prostredí medzi obcou Pernek (okr. Malacky) a Pezinskou babou. Pol hodinky od hlavného mesta Bratislavy, avšak v tichom prostredí lesov. Nachádza sa v menšej chatovej oblasti so zastavanou plochou 44 m2. Chata je čiastočne podpivničená pod otvorenou terasou, ktorá ponúka aj možnosť ju uzatvoriť a využiť ako ďalšiu miestnosť. Z tejto terasy je vstup do chaty na chodbičku, z ktorej sú vstupy do ostatných miestností ako špajza, kuchyňa a dve izby. Chata je napojená na elektriku. Odpad na WC je riešený žumpou. Vodu je možné riešiť vykopaním studne pod kopcom a potrubím dotiahnuté k chate ako to majú riešené aj ostatné chaty, ktoré sú vyššie postavené. Dažďová voda je zachytávaná do 1000l kade. Chata je postavená na betónových základoch. Obvodové panely sú zrubového typu. Strecha je sedlový krov pokrytý izolačnou lepenkou a plechom. Do chaty nezateká! Po obvode strechy sú nové odkvapové rúry. Keďže na povale je dostatok priestoru, je možné tam vybudovať obytný priestor. Okná sú dvojité drevené. Podlahy sú drevené latové vo veľmi dobrom stave. Vykurovanie je lokálne na tuhé palivo v pieckach. Pozemok pod chatou je v prenájme od Lesy Slovenska a nový majiteľ má možnosť si pozemok tiež prenajať alebo odkúpiť. Nájomná suma je 24.64€ ročne. Prístupová cesta od hlavnej cesty je sčasti asfaltová a sčasti spevnená. Prostredie chaty je príjemné, kľudné, je tu možnosť hubárčiť, v zime je možné využiť neďaleké lyžiarske stredisko. 3D virtuálna obhliadka: D obhliadky nehnuteľnosti a okolia: Viac informácií o nehnuteľnosti a zabezpečene obhliadky vám poskytneme na tel. číslach , alebo priamo u nás v kancelárii na ulici Kopčanská 69, v Holíči.