inzercia, predaj, predám, bazár

CACTUS V5 DUO - Odpaľovače bleskov

Kategória: Blesky a osvetlenie

Predám málo používané odpalovače bleskov Cactus V5. Dokážu prijímať a vysielať signál - fungujú na princípe Pocketwizard PLUS II...
dokážu na diaľku odpaľovať aj fotoaparát za pomoci SYNC kábla (záleží od typu fotoaparátu).

Technické parametre:
pracovná frekvencia: 2.4GHz
16 voliteľných kanálov
Podporuje synchro čas až do 1/1000 s
Dosah: garanatovaný 100 metrov, na otvorenom priestranstve aj viac...
Kompatibilné so všetkými aparátmi s hot shoe päticou
Kompatibilné so všetkými bleskami aj so štúdiovými bleskami a svetlami
Pracovná teplota: -20°C to +50°C (-4°F to 122°F)

V balení sú dve jednotky Cactus V5.

Neuveriteľný dosah a spoľahlivosť. Odporúčam každému, kto sa zaujíma o techniku STROBIST. ;-)

Možnosť zaslania kuriérom na dobierku.

CACTUS V5 DUO - Odpaľovače bleskov
Podobné inzeráty
Bezdrotove odpalovace bleskov FOMEI TERRONIC  TR-4D
Bezdrotove odpalovace bleskov FOMEI TERRONIC TR-4D Predam odpalovace FOMEI v stave novych. Pouzite 2x doma pri foteni. Funguju perfektne a netreba do nich baterie nakolko su napajane z ele. siete. Presiel som na TTL. Jedna sa o set: TR-4D - prijímač 2ks TR-4D - vysielač 1ks Vsetko ciste, bez poskodenia. Pozrite aj moje dalsie inzeraty. Mozno vas oslovi este nieco. Osobne v Sereď, pondelok-streda po dohode v Trnava, Šaľa, Galanta Najskor ma kontaktujte mailom cez formular nizsie. Postou nie je problem po prevode platby vopred na ucet.
PiXel KingPRO rádiové odpaľovače a prijímače pre Canon
Predám rádiové odpaľovače (2 ks) a prijímače (3 ks) PiXel KingPRO tretej generácie bleskov Canon s plnou podporou E-TTL II. Pod popisom sú cenové kombinácie po setoch, alebo všetko spolu. - podpora merania a prenosu informácií E-TTL II - podpora manuálneho režimu - možnosť nastavenia bleskovej korekcie ±EV - prostredníctvom vysielača možno diaľkovo nastaviť výkon blesku namontovaného na prijímači od výkonu 1/128 až po 1/1 plného výkonu v krokoch po 1/3EV - možnosť synchronizácie na 1. a 2.lamelu taktiež cez odpaľovač - High Speed synchronizácia s krátkymi časmi do 1/8000s - FE Lock - blokovanie bleskovej expozície - pracovná frekvencia 2,4GHz - dosah 300 m (niektorí predajcovia uvádzajú dosah až 1000 m) - možnosť nastaviť 15 komunikačných kanálov - možnosť riadiť 3 nezávislé skupiny bleskov (7 možných kombinácií) - možnosť nastavenia pomeru výkonov jednotlivých skupín - možnosť odpaľovania štúdiových zábleskov - podsvietený LCD displej - možnosť upgrade firmware pomocou USB - prijímač je možné upevniť takmer kdekoľvek, je vybavený statívovým závitom 1/4", aj bleskovou päticou - vysielač je vybavený sánkami blesku s TTL meraním záblesku fotoaparát - LCD displej s podsvietením zobrazuje pomer intenzity blesku, priblíženie, režim blesku v skupinách (TTL/M), kompenzáciu expozície blesku/manuálne nastavenie výkonu, pripojenie fotoaparátu, režim prevádzky (MASTER/SLAVE), kanál, stav batérie a režim synchronizácie - možnosť pripojiť blesk k sánkam alebo synchronizačnému káblu - napájanie (vysielač aj prijímač): 2x AA batérie, cez USB port, 5V DC - do vrchných sánok odpaľovača a prijímača je možné nasunúť blesk - odpaľovač je možné použiť aj ako prijímač, alebo aj ako diaľkovú spúšť Pripojenie: káblové, 2,4GHz rádio Rozsah: 300 m (niektorí predajcovia uvádzajú dosah až 1000 m) Kanály: 15 Skupiny: 3 Režim blesku: TTL, prenos TTL na saniach vysielača, manuálny Synchronizácia uzávierky: 1. lamelový, 2. lamelový, vysokorýchlostný Rýchlosť synchronizácie: 1/8000s alebo dlhšia Režim snímania: jednotlivý záber, synchronizácia Konektory vysielača: PC pre synchronizačný kábel, zásuvka pre montáž na sánky, sánky na blesk, USB Konektory prijímača: PC pre synchronizáciu. kábel, sánky na blesk, USB Napájanie vysielača: 2× 1,5 V tužkové batérie/1,2 V nabíjateľné batérie AA, DC 5 V Napájanie prijímača: 2× 1,5 V tužkové batérie/1,2 V nabíjateľné batérie AA, DC 5 V Rozmery vysielača: (dך×v) 94×62×50 mm Rozmery prijímača: (dך×v) 91×54×43 mm Cena: - malý set 1 x odpaľovač + 1 x prijímač 75,-€ - veľký set 1 x odpaľovač + 2 x prijímač 100,-€ - všetko spolu 2 x odpaľovač + 3 x prijímač 150,-€ Dôvodom predaja je prechod na bezzrkadlovku Canon a PiXel KingPRO nie je kompatibilný konkrétne s Canon EOS R3 (R, RP, R5, R5C a R6 nemám odskúšané). Zrkadlovky Canon sú všetky OK.
Predam odpalovace bleskov Pixel King pre Canon.
Predam odpalovace bleskov Pixel King pre Canon. Ponukam 2x vysielac a 2x prijimac, plne funkcne, bez poskodenia, ako nove, komplet balenie vratane prislusenstva (puzdro, stojan, remienok a kable) aj s krabicou. Cena spolu za vsetko 50€. Uprednostnujem osobny odber.
Bezdrôtové odpaľovače bleskov s E-TTL II Canon Yongnuo YN622
Bezdrôtové odpaľovače bleskov s E-TTL II Canon Yongnuo YN622 Stav nových, minimalne pouzivane.
Yongnuo YN622C-TX  radiový odpalovač pre Canon
Predám rádiový odpalovač (riadiaca jednotka bleskov) YONGNUO YN 622C-TX S krabičkou. Dohoda. Dôvod predaja: ruším zbierku, pozri aj ostatné inzeráty. Bezdrôtové riadenie a nastavenie bleskov Canon s podporou E-TTL. Riadiaca jednotka s prehľadným LCD displejom je určená pre rádiové bezdrôtové odpaľovača YN-622C. Umožňuje rozdelenie bleskov do troch skupín a ich diaľkové ovládanie. Pohodlne tak nastavíte mód blesku, výkon blesku alebo kompenzáciu expozície priamo z riadiacej jednotky, bez nutnosti priameho manuálneho nastavenia bleskov.
PiXel KingPRO rádiové odpaľovače a prijímače pre Canon
Predám rádiové odpaľovače (2 ks) a prijímače (3 ks) PiXel KingPRO tretej generácie bleskov Canon s plnou podporou E-TTL II. Cena: - malý set 1 x odpaľovač + 1 x prijímač 75,-€ (prípadne navrhnite) - veľký set 1 x odpaľovač + 2 x prijímač 100,-€ (prípadne navrhnite) - všetko spolu 2 x odpaľovač + 3 x prijímač 150,-€ (prípadne navrhnite) (odpaľovač je možné použiť aj ako prijímač, alebo aj ako diaľkovú spúšť, čím sa dávytvoriť zostava 1 x odpaľovač a 4 x prijímač) Dôvodom predaja je prechod na bezzrkadlovku Canon a PiXel KingPRO nie je kompatibilný konkrétne s Canon EOS R3 (R, RP, R5, R5C, R6, R7 a R10 nemám odskúšané). Všetky zrkadlovky Canon sú všetky OK.