inzercia, predaj, predám, bazár

Cajova súprav s pokrievkami

Kategória: Sklo, keramika

Ponukam supravu
6x salka
5x pokkrievky
6x tanierky pod salky
Cena spolu 18eur za supravu.
Mozny osobny odber Lucenec alebo Bratislava
Cajova súprav s pokrievkami
Podobné inzeráty
Čajová kanvička
Čajová sada/čajová kanvička - čajník a hrnček 2v1 s tematikou levandule. Iba vystavený, 100% stav. Na dobierku neposielam.
Veľká postriebrená porcelánová čajová súprava Bavaria
Kompletná veľká porcelánová čajová súprava. Značka Bavaria vyrobené v Nemecku. Postriebrená.   Krásna kombinácia farieb modrej a striebornej. Nádherná, nadčasová čajová súprava. Jedná sa o vzácnejší porcelán, v tomto stave, o to viac.  Odporúčame osobný odber v Bratislave. V prípade záujmu o zberateľské alebo umelecké predmety pozri aj iné moje inzeráty.
Retro doplnky
Predám: Obr.1 - Postriebrená porcelánová kávová súprava komplet - 35,-eur, štamperlíky na podnose (alpaka) - 10,-eur Obr.2 - Džbán na víno plus 10 ks pohárov - 10,-eur, samostatná nádoba na víno 5,-eur, farebná nekompletná čajová (kávová) sada - 5,-eur, japonská keramika, kmplet sada - 10,-eur Obr.3 - kávová a čajová porcelánová retro súprava (niektoré kusy majú zlatú aplikáciu miestami zošúchanú) - 30,-eur Obr.4 - čajová porcelánová retro súprava (ulomený vrhchnáčik z deklíka je k dispozícii) - 20,-eur. Pošlem na dobierku, ale osobný odber je vítaný. Pozri ďalšie inzeráty
obedových súprav
Predám časti obedových súprav cena do sms
cajova súprav
predam nepouzivanu keranicku cajovú súpravu, biela farba
Čajová dekoračná sada
Dekoračná čajová sada v pôvodnom balení, rozmer balenia cca. 20 x 25 cm.