inzercia, predaj, predám, bazár

CALINE CP-97 - boost

Kategória: Zvuková technika

Predám boost Calince CP-97, effect vo veľmi dobrom vizuálnom aj technickom stave. Bližší popis:
CALINE CP-97 - boost
Podobné inzeráty
Boost Ensemle
Boost Ensemble. Gerhat Boost Ensemble je efekt typu Boost/Preamp. Pedál je zasadený v odolnej kovovej konštrukcii so zaujímavým vintage prevedenim. Preamp ponúka neuveriteľne dynamický a živý tón, ktorý okamžite rozoznie každý zosilňovač. Efekt inšpirovaný preadzosilovačom z legendárneho efektu boss CE-1 preslávený najme gitaristom z kapely Red Hot Chili Peppers Johnom Frusciantom. Trojpolohový spínač, ovládanie level tone a boost robí z efektu flexibilný nástroj. Samozrejmosťou je kvalitné True bypass spínanie. Pedál je napájany 9-18V zdrojom s mínusom v prostriedku.
Gallien Krueger basgitarove kombo
Ahoj.Predám basgitarove kombo Gallien Krueger mb 210 a MBX 115 reprobednu 200W 210 Modelová řada MB představuje inovaci mezi aparáty Gallien-Krueger MicroBass. Jde o komba, která jsou unikátní svou nízkou váhou, malými rozměry a zároveň dostatečně velkým výkonem a kvalitním zvukem. Díky tomu se skvěle hodí pro baskytaristy, kteří hledají aparát pro hraní s kapelou a zároveň vyžadují jistou mobilitu. Konkrétně MB 210 je aparát disponující 500 Wattovým digitálním zesilovačem, z kterého jde signál do dvou 10 palcových reproduktorů s neodymovými magnety, které jsou doplněny vypnutelnou hornou. Tento model umožňuje připojení externího reproboxu, díky čemuž se sníží celková impedance a výkon stoupne až na 500 Wattů. Samozřejmostí je, že má oddělené vstupy pro aktivní a pasivní nástroje, sluchátkový výstup, aux-vstup a XLR Line-Out. Tyto prvky jsou stejně jako ovladače umístěny na horním panelu. Pro nastavení zvuku je zde nejprve ovladač Gain, který následuje 4 pásmový ekvalizér sestávající z potenciometrů Treble, Hi-Mid, Lo-Mid a Bass. Posledními potenciometry jsou Boost, který pracuje jako post-EQ gain a Master pro nastavení celkové hlasitosti. Na předním panelu se též spínají funkce Contour a Limiter. Gallien Krueger MB 210 je tedy aparát, který je potvrzuje rčení, že v jednoduchosti je síla. Tento poněkud nenápadný aparát Vám totiž nabídne neuvěřitelně mnoho možností. Technické údaje • baskytarové kombo • výkon: 500 W @ 4 Ohm • reproduktor: 2x 10“, neodymové magnety + horna (vypnutelná) • ovládání: Gain, Treble, Hi-Mid, Lo-Mid, Bass, Boost, Master • spínače Contour a Limiter • vstupy pro aktivní a pasivní nástroje • sluchátkový výstup • 3,5 mm Jack aux-in • XLR Line-Out • možnost připojení externího reproboxu (Speakon) • rozměry: 58,42 cm x 48,26 cm x 35,56 cm • váha: 14,97 kg
JBL PARTYBOX 110
Kupovaný pred 2 tyzdnami !!! Výkonný párty reproduktor JBL PartyBox 110 v čiernej farbe sa postará o výnimočnú párty či ste u vás doma, na lúke či na záhrade pri bazéne. Zvuk s hlbokými basmi (Bass Boost) a charakteristickou JBL Original Pro Sound kvalitou poplynie do priestoru s RMS výkonom 160 W a celkový zážitok z hudby umocní dynamické LED osvetlenie synchronizované s rytmom hudby. Špecifikom je odolnosť voči striekajúcej vode triedy IPX4, TWS, Bluetooth 5.1, prehrávanie z viacerých zdrojov (Bluetooth, USB, Aux-In) a možnosť ovládania prostredníctvom aplikácie PartyBox. Ak by ste chceli zábavu ešte vygradovať, zariadenie disponuje vstupom pre mikrofón alebo gitaru, aby ste si mohli užiť ten správny karaoke večierok. Integrovaná batéria sa postará až o 12 hodín prísunu hudby (v závislosti od používania). Začnite večierok so silným zvukom a dynamickou svetelnou šou Dajte každej párty úplne nový rozmer pomocou dynamického LED osvetlenia synchronizovaného s výkonným zvukom a hlbokými basmi. Vezmite si PartyBox s prevedením proti striekajúcej vode kamkoľvek pôjdete a pripojením gitary a mikrofónu získate pohlcujúci zážitok. Vďaka funkcii Bass Boost a výkonnému zvuku JBL Original Pro Sound budú vaši priatelia počúvať a cítiť hudbu, a to aj vďaka 12 hodinám prehrávania. Pomocou aplikácie PartyBox získate úplnú kontrolu nad bezdrôtovým streamovaním melódií
Peavey Valveking VK 100 + Marshall MC412A
Predávam celolampovú hlavu Peavey Valveking VK 100: - výkon 100 W, 2 kanály: Clean (Bright a Warm efekt) a Lead (Gain Boost, Volume Boost), 3 x 12AX7, 4 x 6L6GC, Spring Reverb, Effect loop, - hlava by som povedal že je vo výbornom stave a je mi smutno že sa jej musím zbavovať, ale musím ísť do niečoho kompaktnejšieho a nevyužívam ju tak aby bola štastná, - pre lepšie zhrnutie sem prikladám toto video, ktoré zhrnie všetky dobré stránky tejto hlavy a potvrdí že stále má čo ponúknuť: Ďalej k tomu predávam je reprobox: Marshall MC412A s výkonom 200WImpedancia 16 a 4 Ohm mono alebo 2x 8 Ohm stereo, reproduktory 4x12 CELESTION Platform 50 Táto zostava je výborná pre začínajúcich hráčov, ktorý chcú prejsť na lampový aparat, robí to riadny rámus, viem k tomu ked tak po dohode predať aj krabičku JHS Pedals Little Black Amp Box, z ktorou viete ovládať lepšie hlasitosť ako koncový ovládač hlasitosti (keď zrovna tú hlučnosť nepotrebujete). Za tie roky majú drobné kozmetické chyby. Cena je za hlavu a reprobox dokopy a chcem to predať spolu, takže budem hlavne čakať na ponuku kto zoberie obe (v prípade kúpi zvlašť bude cena drahšia). Je možné vyskúšať v Bratislave v skušobni.
BOSS GT - 001
Predám tento gitarový procesor Boss GT-001, 200 užívateľských patchov, 200 prednastavených patchov, Efekty: zosilňovače, Distortion, EQ, FX1/FX2, Delay, Chorus, Reverb, Pedal FX, LCD displej, Napájanie: 1/4" jack In/Out, XLR In, Aux In, slúchadlový výstup, 1/4" TRS, USB, DC In jack. GT-001 od spoločnosti BOSS je gitarový desktopový procesor, vhodný pre domáce štúdiá. Má v sebe zabudované simulácie rovnakých uznávaných zosilňovačov a efektov ako v obľúbenom efektovom procesore GT-100. Okrem zosilňovačov disponuje rôznymi typmi skreslení ako napríklad Mid Boost, Treble Boost, Crunch, Fat DS, Metal DS, OCT Fuzz, Metal Zone, Muff Face, ďalej FX1/FX2 efektmi ako napríklad Wah, Limiter, Tone Modify, Wave Synth, Octave, Pitch Shifter, Harmonist, Phaser, Flanger, Tremolo a iné. Okrem nich obsahuje aj klasické efekty ako Delay, Chorus, alebo Reverb. GT-001 je vybavený gitarovým 1/4" jack In konektorom, mikrofónovým XLR In konektorom, Aux In jack konektorom, dvoma 1/4" jack Out konektormi, 1/4" TRS konektorom USB výstupom a slúchadlovým výstupom.