inzercia, predaj, predám, bazár

čalúnená lavica

Kategória: Ostatný nábytok

Funkčná lavica pre použitie v spálni, chodbe, čakárni, recepcii alebo hale. Rám taburetky je vyrobený z profilov 30x30x2mm, štandardne lakovaný práškovou farbou v matnej čiernej farbe. Možnosť lakovania v inej farbe z palety RAL. Sedačka je čalúnená látkou v ľubovoľnej farbe z daného vzorkovníka, ktorá predstavuje širokú škálu farieb od tlmených odtieňov sivej, modrej až po energetické odtiene červenej.

Látka je veľmi príjemná na dotyk. Jemne sa trbliece a na jej povrchu môže byť aj tieň v závislosti od usporiadania materiálu. Lavica na foto je prešívaná gombíkmi. Môžeme pripraviť hladkú alebo s dodatočným prešívaním. Ak máte záujem o inú možnosť, napíšte alebo zavolajte a dohodneme podrobnosti. Pri objednávke prosím uveďte číslo farby látky z ilustračného vzorkovníka. Rozmery lavice: výška: 44 cm šírka: 90 cm alebo 80cm, hĺbka: 40 cm
čalúnená lavica
Podobné inzeráty
čalúnená lavica / taburetka
Lavica alebo taburetka pre použitie v spálni, chodbe, čakárni, recepcii alebo hale. Rám taburetky je vyrobený z profilov 30x30x2mm, štandardne lakovaný práškovou farbou v matnej čiernej farbe. Možnosť lakovania aj v inej farbe. Sedačka je čalúnená látkou v ľubovoľnej farbe z daného vzorkovníka, ktorá predstavuje širokú škálu farieb od tlmených odtieňov sivej, modrej až po energetické odtiene červenej. Látka je veľmi príjemná na dotyk. Jemne sa trbliece a na jej povrchu môže byť aj tieň v závislosti od usporiadania materiálu. Lavica na foto je prešívaná gombíkmi. Môžeme pripraviť hladkú alebo s dodatočným prešívaním. Ak máte záujem o inú možnosť, napíšte alebo zavolajte a dohodneme podrobnosti. Pri objednávke prosím uveďte číslo farby látky z ilustračného vzorkovníka. Rozmery lavice: výška: 44 cm, hĺbka: 40 cm, šírka: 90 cm, príp. podľa vašich potrieb, môže byť kratšia /80,70../, resp. dlhšia /100.../ šírka. cena sa potom líši podľa Vašej potreby. dodanie cca 2 týždne v prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať
Lavica starožitná secesná z roku 1881
Starožitná masívna drevená lavica , potiahnutá látkou z roku 1881 . Táto krásna lavica je dekoratívnym zvýraznením pre váš interiér , pracovňu , alebo terasu . Lavica je stabilná a zaujme najmä krásnym vyrezávaním a robustnou konštrukciou . Výška – 114 cm , šírka – 147 cm , výška sedenia – 40 cm , hĺbka sedenia – 59 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Vešiaková stena a lavica
Vešiaková stena Vešiaková stena je v štýle vintage. Materiálom je paletové drevo brúsené s efektom 3D, to znamená tak, aby z dreva vystúpil jeho reliéf. Po nátere bolo drevo opäť brúsené a navoskované. Nápisy a obrázky boli prenášané transferovou technikom prostredníctvom laserovej tlačiarne a lepidla. Súčasťou výrobku nie je taška ani slamené kvietky. Rozmery vešiakovej steny : šírka 130cm x výška 160cm x hrúbka 3,6cm Lavica Súčasťou vešiakovej steny je aj lavica v štýle vintage. Materiálom je paletové drevo brúsené s efektom 3D, to znamená tak, aby z dreva vystúpil jeho reliéf. Po nátere bolo drevo opäť brúsené a navoskované. Rozmery lavice : šírka 130 cm x výška 45,5cm x hľbka 30cm. Veľkosť: Lavica:: šírka 130 cm x výška 45,5cm x hľbka 30cm Rozmery vešiakovej steny : šírka 130cm x výška 160cm x hrúbka x 3,6cm.
Zdravotnicky nabytok Šuflikova polica a čalunena lavica germ
Na predaj je suflikova stena. Cena 200 eur za 32 suflikov. Rozmer suflika 40x60cm. Presov blizke okolie. Lavica 50 eur. Skrine 50 eur
Predám kvalitnú predsieň, výborný stav
Predám predsieň, v kvalitnom prevedení. Predsieň je vo výbornom stave. Farba: Korpus v dekorovanom dube – spodný rám a nohy v prírodnom dube. Jediná vada je malý fľak v prvom šuplíku (viď posledná foto), ostatné bez jediného škrabanca. Skriňa: hĺbka s dvierkami – 50cm, výška s nožičkami 190,3cm a šírka 55cm. Vo vnútri je polica a tyč na zavesenie. Lavica na sedenie: Odolná a pohodlne čalúnená lavica je vyrobená v Nemecku a vyznačuje sa nárazuvzdornými plastovými hranami a kvalitný, snímateľný a prateľný poťah odoláva najmenej 20 000 testom oderu. Materiál: Korpus, dvierka a police potiahnuté melamínovým dreveným materiálom vrchná časť – Nohy a spodný rám z masívneho dreva dub – Poťah 100 % polyester. Výška a matracom a nožičkami - 52,5cm, výška len skrinka bez nožičiek a matraca – 32cm, dĺžka - 84 cm a hĺbka s dvierkami 38cm. Vysoká skrinka so zásuvkami: Výška s nožičkami - 111,4cm (bez nožičiek 97,8cm), dĺžka 120,5cm a hĺbka s dvierkami 38 cm. Výška zásuvky – 19,2 cm. Osobný odber Bernolákovo. Prosím, len vážny záujem.
Predám lavicu
Ponúkam na predaj lavicu s úložným priestorom. Je krásnym doplnkom do vašej predsiene, spálne či kúpeľne. Vyrobená je z dreva s veľmi špecifickou kombináciou prútia a látky vo farebnom prevedení biela. Lavica sa skladá z dvoch malých šuflíkov a 3 košíkov, ktoré sú vhodné na roztriedenie veci. Lavica je ideálna na sedenie, poslúži pri obúvaní či vyzúvaní sa. Lavica je mierne poškodená ako je vidieť aj na fotkách. Rozmery (ŠxHxV): 100x35x50 cm Môžem taktiež zabezpečiť dovoz v rámci Bratislavy zdarma. Dovoz v iných častiach Slovenska je možné dohodnúť, cena dohodou. Bližšie informácie Vám poskytnem na nižšie uvedenom telefónnom čísle.