inzercia, predaj, predám, bazár

čalúnená lavica / taburetka

Kategória: Ostatný nábytok

Lavica alebo taburetka pre použitie v spálni, chodbe, čakárni, recepcii alebo hale. Rám taburetky je vyrobený z profilov 30x30x2mm, štandardne lakovaný práškovou farbou v matnej čiernej farbe. Možnosť lakovania aj v inej farbe. Sedačka je čalúnená látkou v ľubovoľnej farbe z daného vzorkovníka, ktorá predstavuje širokú škálu farieb od tlmených odtieňov sivej, modrej až po energetické odtiene červenej.

Látka je veľmi príjemná na dotyk. Jemne sa trbliece a na jej povrchu môže byť aj tieň v závislosti od usporiadania materiálu. Lavica na foto je prešívaná gombíkmi. Môžeme pripraviť hladkú alebo s dodatočným prešívaním. Ak máte záujem o inú možnosť, napíšte alebo zavolajte a dohodneme podrobnosti. Pri objednávke prosím uveďte číslo farby látky z ilustračného vzorkovníka. Rozmery lavice: výška: 44 cm, hĺbka: 40 cm, šírka: 90 cm, príp. podľa vašich potrieb, môže byť kratšia /80,70../, resp. dlhšia /100.../ šírka. cena sa potom líši podľa Vašej potreby.

dodanie cca 2 týždne
v prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať
čalúnená lavica / taburetka
Podobné inzeráty
čalúnená lavica
Funkčná lavica pre použitie v spálni, chodbe, čakárni, recepcii alebo hale. Rám taburetky je vyrobený z profilov 30x30x2mm, štandardne lakovaný práškovou farbou v matnej čiernej farbe. Možnosť lakovania v inej farbe z palety RAL. Sedačka je čalúnená látkou v ľubovoľnej farbe z daného vzorkovníka, ktorá predstavuje širokú škálu farieb od tlmených odtieňov sivej, modrej až po energetické odtiene červenej. Látka je veľmi príjemná na dotyk. Jemne sa trbliece a na jej povrchu môže byť aj tieň v závislosti od usporiadania materiálu. Lavica na foto je prešívaná gombíkmi. Môžeme pripraviť hladkú alebo s dodatočným prešívaním. Ak máte záujem o inú možnosť, napíšte alebo zavolajte a dohodneme podrobnosti. Pri objednávke prosím uveďte číslo farby látky z ilustračného vzorkovníka. Rozmery lavice: výška: 44 cm šírka: 90 cm alebo 80cm, hĺbka: 40 cm
Lavica starožitná secesná z roku 1881
Starožitná masívna drevená lavica , potiahnutá látkou z roku 1881 . Táto krásna lavica je dekoratívnym zvýraznením pre váš interiér , pracovňu , alebo terasu . Lavica je stabilná a zaujme najmä krásnym vyrezávaním a robustnou konštrukciou . Výška – 114 cm , šírka – 147 cm , výška sedenia – 40 cm , hĺbka sedenia – 59 cm .Dovoz Holandsko. Dovoz až k Vám domov viem v rámci Slovenska zabezpečiť po dohovore zadarmo . Pozrite všetky moje inzeráty možno zaujme aj niečo iné. Uprednostňujem telefonický kontakt pred sms a emailmi. Všetko je o dohode.
Vešiaková stena a lavica
Vešiaková stena Vešiaková stena je v štýle vintage. Materiálom je paletové drevo brúsené s efektom 3D, to znamená tak, aby z dreva vystúpil jeho reliéf. Po nátere bolo drevo opäť brúsené a navoskované. Nápisy a obrázky boli prenášané transferovou technikom prostredníctvom laserovej tlačiarne a lepidla. Súčasťou výrobku nie je taška ani slamené kvietky. Rozmery vešiakovej steny : šírka 130cm x výška 160cm x hrúbka 3,6cm Lavica Súčasťou vešiakovej steny je aj lavica v štýle vintage. Materiálom je paletové drevo brúsené s efektom 3D, to znamená tak, aby z dreva vystúpil jeho reliéf. Po nátere bolo drevo opäť brúsené a navoskované. Rozmery lavice : šírka 130 cm x výška 45,5cm x hľbka 30cm. Veľkosť: Lavica:: šírka 130 cm x výška 45,5cm x hľbka 30cm Rozmery vešiakovej steny : šírka 130cm x výška 160cm x hrúbka x 3,6cm.
Predám toaletný stolík Sarah Bernhardt
Predám toaletný stolík Sarah Bernhardt, stolík je nový, nepoužívaný, v originálnom balení. Podrobnosti • Rozmery (ŠxHxV): stolík:  100 x 74 x 40 cm taburetka: 32 x 31 x 45 cm veľká zásuvka: 35 x 31x 36 cm zrkadlo: 59 x 40 cm Vybavenie: 1 otváracie zrkadlo s úložným priestorom čalúnená taburetka 4 veľké zásuvky (2 x žltá, modrá, šedá) Vlastnosti: farba: alpská biela materiál: MDF E1 a borovicové drevo poťah stoličky: modro-biela( 60% polyester, 40% bavlna) zabezpečenie proti preklopeniu a vypadnutiu hmotnosť (set): cca 23 kg Doprava v rámci SVK - 5 eur, osobný odber v Senci zdarma. Volať v čase 8.00 - 16.00
Vysoká taburetka
Drevená vysoká taburetka čalúnená
Taburetka s kruhovym vyrezom
Na mieru calunena taburetka z eko koze, v strede vyrez v priemere cca 43cm Bola umiestnena v predajni okolo nosneho stlpu. Da sa vyuzit akokolvek Rozmer: 145 x 145cm Vyska 44cm Kruhovy vyrez priemer 45cm Sklada sa z dvoch casti, ktore sa do seba nadpajaju, mozne pouzit aj ako 2 samostatne.