inzercia, predaj, predám, bazár

Campingaz Chemická toaleta 20 l Portable toilet combo

Kategória: Ostatné

Predám pár krát použitú chemickú toaletu aj s potrebnými náplňami.
Campingaz Chemická toaleta 20 l Portable toilet combo
Podobné inzeráty
Fischer - Chemická kotva Superbond 12
FISCHER VYSOKOVÝKONNÁ CHEMICKÁ KOTVA SUPERBOND RSB 12 Chemická ampula RSB je súčasťou certifikovaného systému fischer Superbond, ktorý je vhodný pre vysoké zaťaženie v trhlinovom a netrhlinovom betóne.Chemická ampula RSB obsahuje hybridnú chemickú vinylesterovú živicu bez styrénu. Ampulka sa aplikuje s kotviacou skrutkou RG M z galvanicky zinkovanej, nerezovej a vysoko nehrdzavejúcej ocele, resp. s kotviacim puzdrom s vnútorným závitom RG M I. Pri montáži vŕtacím kladivom s rotáciou a príklepom skrutka rozbije ampulu a obe oddelené zložky v ampule sa vo vyvŕtanom otvore zmiešajú a aktivujú. Systém je vhodný na upevnenie ťažkých oceľových konštrukcií, protihlukových stien či vysokokapacitných regálových systémov. Cenovo efektívne spracovanie kvôli dávkovaniu. Spracovanie je možné až do -30 ° C. Ideálne pre inštaláciu nad hlavou. Ideálne pre inštaláciu vo vŕtaných otvoroch s vodou. Menej čistiacich prác, sklenené častice v ampule zdrsnia vnútorné lôžko otvoru. V balení je 10 kusov Mám 7 balení Cena za 1 balenie= 14€ Len osobne v KE, poštou neposielam.
Kensington Portable Combination Lock
Predám použitý Kensington Portable Combination Lock. Jedná sa o zámok pre notebook – prenosný, kombinačný. Je možné si nastaviť vlastný PIN kod. Viac info na
Predám strihovú kartu AVerMedia Live Gamer Portable 2 Plus
Predám externú strihovú AVerMedia Live Gamer Portable 2 Plus. Výhoda oproti väčšine kariet: dokáže nahrávať aj bez PC, priamo na SD kartu. Bližší popis tu: Nová, kúpená v Alze v BA pred pár týždňami, takmer nepoužívaná, v plnej záruke, s dokladom.
Chladnička Campingaz
Predám chladničku Campingaz, nová, nepoužívaná, mierne preliačenie vrchnáka nemá vplyv na funkčnosť a je zohľadnené v cene.
Predám chemickú toaletu 21l +WC papier a naplň
Predám kvalitnú Thetford Prenosná chemická toaleta THETFORD Porta Potti Qube PP 165 Jednoduchá konštrukcia umožňujú ľahkú a pohodlnú manipuláciu. WC navyše znesie vysokú záťaž a sed vo výške 40 cm prináša vysoký komfort pri používaní. Rozmer 414 x 383 x 427 mm . Objem nádržky na splachovaciu vodu: 15 l Indikátor hladiny pre záchytnú nádrž: Áno Indikátor hladiny v nádrži na splachovaciu vodu: Nie Objem nádrže: 21L Kapacita nádrže na splachovaciu vodu činí 15 litrov, pre odpadovú nádrž je to až 21 litrov. Čistá hmotnosť: 4 kg Preplachovací systém: piestové čerpadlo Bola 1 rok na záhrade - malo používaná. Thetford Aqua Soft WC papier Toaletný papier pre mobilné toalety 4 rolky/vrecko Rozpustný toaletný papier pre všetky toaletné systémy ,Zabraňuje zápche, Uľahčuje vyprázdňovanie záchytnej nádrže . Približne"" 250 listov/rolka Campingaz Dezinfekčný prostriedok Ensanblue 2,5 l Sanitárny prostriedok nevyhnutný pri používaní chemickej toalety. Musí sa pridať do spodnej odpadovej nádrže, kde pomáha ničiť baktérie, vírusy a potláčať zápach. Pre cca 250 l odpadovej vody na 2,5 l sanitárnej kvapaliny Vhodný ako mobilné WC do bytu , záhrady ,karavanu, kemping, chemické WC. Treba si len zadovážiť naplň do splachovacej nádržky -(Vetro Plus Rinse ) Inzerát platný do zmazania.
Louis Vuitton Toilet Dopp Kit Pouch
Prodám novou kosmetickou taštičku. Louis Vuitton Toilet Dopp Kit Pouchv kompletním balení dust bag, krabice, taška. Pro více info a fotek mě neváhejte kontaktovat. Nebo případně se podívat na můj instagram Ready_to_brands.