inzercia, predaj, predám, bazár

Canada Goose Chilliwack Bomber Jacket

Kategória: Bundy a Kabáty

Bunda Canada Goose Chilliwack Atlantic Fleet, veľkosť Medium M

Bunda Canada Goose Chilliwack Bomber Jacket
Veľkosť - stredná
Farba - Atlantic Navy
Pit to Pit (zazipsované) – 21"
Pit to Pit (bez zipsu) – 24"
Od ramena k lemu - 25"
Kupované od END Clothing v septembri 2020

Raz oblečené počas minuloročného snehu, predávam, pretože mám príliš veľa kabátov a potrebujem uvoľniť miesto
Krásna bunda, ktorá je extrémne teplá a chápem, prečo je to taký obľúbený dizajn
100% autentické a novému kupujúcemu rád poskytnem kópiu faktúry a potvrdenie objednávky
Canada Goose Chilliwack Bomber Jacket
Podobné inzeráty
Canada Goose OVO Chilliwack Bomber - veľkosť M
Predám pánsku zimnú bundu Canada Goose OVO Chilliwack Bomber. Nebola ani raz oblečená a má na sebe ešte všetky visačky. Veľkosť zodpovedá bežnému M, je to špeciálny strih Fusion fit. Na vysačkách preto nájdete veľkosť XL. Posielam aj na dobierku po uhradení poštovného vopred. Cena dobierky je 6€. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok ohľadom bundy ma neváhajte kontaktovať. Kontakt SMS alebo e-mail.
CANADA GOOSE MEN SNOW
Zdravím ponúkam túto bundu, ktorá si zažila jednu expedíciu. Odvtedy nenosená. CANADA GOOSE SNOW MANTRA PARKA W/ FUR HOOD. Prikladám aj link, koľko taká bunda stojí. Dohoda pri rýchlom jednaní.
Canada Goose Expedition Camo L/G
Predám pánsku zimnú bundu Canada Goose Expedition Camo. Nebola ani raz oblečená a má na sebe ešte všetky visačky. Veľkosť zodpovedá bežnému M/L. Bunda je 100% originál, dá sa to vidieť aj na fotkách. Posielam aj na dobierku po uhradení poštovného vopred. Cena dobierky je 6€. V prípade akýchkoľvek ďalších otázok ohľadom bundy ma neváhajte kontaktovať. Kontakt SMS alebo e-mail.
Canada Goose ???? Garibaldi parka
Dobrý deň, Predám originál bundu zn. Canada Goose, veľkosť 2XL, len skladovaná. Možnosť poslať na dobierku, Pre viac informácii má kontaktujte na e-mail. Sleduj IG: luxury.fashion_sh0p
Dámska bunda The North Face a Canada Goose
Predám túto minimálne nosenú dámsku/unisex bundu značky The North Face ešte s vysačkou veľkosti XL, ale nositeľnú aj ako pánske S-M. Kto je expert na bundy, ten rozozná iba podľa menšieho znaku na dámskom a zapínania zipsu na opačnej strane, ale inak bunda nie je zúžená ako to býva u dámskych. Cena je 65E + poštovné. Šírka bundy v podpazuší je 63cm, celková dĺžka 76cm a vonkajšia dĺžka rukáva je 66cm. Ďalej predám minimálne nosenú zimnú dámsku/juniorskú parku Canada Goose juniorského číslovania 14y, ktorú ale vie nosiť aj štíhla útla dáma na rozmer S-XS. Cena bundy je 110E + poštovné. V prípade záujmu bundy premeriam.
Zimná bunda Canada Goose
Predám nosenú zimnú bundu Canada Goose, veľkosť L.