inzercia, predaj, predám, bazár

Carhartt nimbus zimná bunda

Kategória: Bundy a Kabáty

Predám anorak carhartt
Je ako nový
Veľkosť dámske S
Na cene sa dá dohodnúť
Carhartt nimbus zimná bunda
Podobné inzeráty
Bunda CARHARTT WIP Nimbus Two-Tone Pullover Jacket
Predám novú bundu CARHARTT WIP Nimbus Two-Tone Pullover Jacket, veľ. M Pozri ďalšie moje inzeráty. Pri kúpe viac vecí zľava.
Bunda CARHARTT WIP Nimbus Two-Tone Pullover Jacket
Predám novú bundu CARHARTT WIP Nimbus Two-Tone Pullover Jacket, veľ. M
Carhartt Nimbus
Bunda Carhartt Nimbus, velkost unisex XS (ja nosim damske S, M a bola mi dobra). Farba olivova s bledomodoru. Stav 10/10. Kontakt prosim maillom.
Zimná snowboardová bunda FUNSTORM kessa
Predám ružovú / sivú bundu, oblečená párkrát top stav ako nová. Veľkosť S, aj sedí. PC vysoká. Predám za 30€ + poštovné Inzerát je platný do zmazania. Dámsku zimnú bundu Funstorm využijete nielen na snowboard, ale aj na bežné nosenie do mesta či školy. Zateplená bunda je vyrobená z vodeodpudzujúceho materiálu, priedušného a vetru odolného materiálu MOFTEX 5K s vodeodolnosťou 5.000 mm a priedušnosťou 5.000 g/m2/24h. Bunda má tiež povrchovú vodeodpudzujúcu úpravu Teflon DWR, s ktorou budete v pohodlí za každého počasia. Materiál podšívky a výplne je 100% polyester, vrchný materiál je 100% polyamid. Hrejivosť zaistia duté vlákna, ktoré tvoria výplň bundy. Bunda na zips má kapucňu s dvojbodovým sťahovania a zvýšený golier. Hlavný zips je krytý légou, vpredu sú dve vrecká na zips. Štýlová bunda má manžety na suchý zips a spodný lem na dvojbodové sťahovanie. Modelka je odfotená v bunde veľkosti S. Všeobecné info k produktu: šedá bunda, ružová bunda, bunda Funstorm, dámska bunda, zateplená bunda, zimná bunda, bunda na zimu, pohodlná bunda, štýlová bunda, športová bunda, bunda na snowboard, bunda na SNB, snowboardová bunda, bunda na lyže, lyžiarska bunda, bunda na Ski.
zľava - Nová pánska bunda Carhartt Trapper Parka
Nová (s visačkami), nenosená pánska bunda Carhartt WIP Trapper Parka, veľkosť M, farba Mullberry/Black. Bežná cena 160+ EUR. Poštovné v cene. Viac info:
CARHARTT Parka (bunda)
Predám túto bundu (parku) značky Carhartt. Je to velmi dobre zateplená bunda, vhodná na zimu. Ma za sebou jednou sezónu. Má hlboké vačky, čo oceni viac ľudí. Kapucu ma vystlanu pravou vlnou. Veľkosť: XXL ake fittuje skor na XL. Nosil som ju minulu zimu, mam 190cm a bola mi akurat. Stav: 9/10 Kontaktovať ma emailom/SMS. Osobný odber mozny v BA, inak posielam Packetou aj poštou. Povodna cena, za ktoru som ju kupil minuly rok bola 370€! Moja cena: 49€ adidas, adio, bape, brixton, converse, dc, emerica, es, etnies, fallen, fila, champion, independent, jordan, lewis, new era, new balance, nike, off white, palace, supra, supreme, stussy, thrasher, vans, volcom thenortface, nike, adidas, napapijri, freak, Cryformercy, adidas, columbia, fck them, Tommy hilfiger, levis, ck, champion, palace, vans, thrasher, stussy, traplife, lepra delirio, ripndip, Lifeisporno, ellese Cryformercy, Freak, nike, adidas, columbia, Siksilk,Levis,black squad,nike,adidas,puma,alpha,calvin klein,tommy hilfiger,Fila,fuck them,trasher,palm angels,ellesse,twinzz,the north face,guess,kappa,palace,stussy,champion,4f,under armour,vans,off white,hollister,converse,gant,tom tailor,carhartt,nike tech fleece,air force