inzercia, predaj, predám, bazár

CARNEO GUARDKID+ 4G PLATINUM ČIERNE, v záruke

Kategória: Ostatné

Predám zachovalé detské hodinky CARNEO GUARDKID+ 4G PLATINUM ČIERNE.

Kúpené 11. 5. 2022, v záruke.

Smart hodinky, LCD farebný displej, Bluetooth: Áno, NFC: Nie, Vodeodolnosť: Áno, Kapacita: 4 GB, Počet dní výdrže batérie: 4, Funkcie: gyroskop, krokomer, notifikácie, meranie vzdialenosti, Integrovaný hudobný prehrávač: Áno, Bezdrôtové nabíjanie: Nie, Podporovaný OS: Android, iOS.

osobný odber Šamorín, prípadne Avion Bratislava alebo poštou na dobierku.

Prosím iba volať, na SMS nereagujem.

Inzerát platí do zmazania.

Nech sa páči, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
CARNEO GUARDKID+ 4G PLATINUM ČIERNE, v záruke
Podobné inzeráty
CARNEO GUARDKID+ 4G PLATINUM ČIERNE, GPS, v záruke
Predám zachovalé detské hodinky CARNEO GUARDKID+ 4G PLATINUM ČIERNE. GPS, SIM karta, možnosť telefonovať, videohovor... Kúpené 11. 5. 2022, v záruke. Smart hodinky, LCD farebný displej, Bluetooth: Áno, NFC: Nie, Vodeodolnosť: Áno, Kapacita: 4 GB, Počet dní výdrže batérie: 4, Funkcie: gyroskop, krokomer, notifikácie, meranie vzdialenosti, Integrovaný hudobný prehrávač: Áno, Bezdrôtové nabíjanie: Nie, Podporovaný OS: Android, iOS. Možný osobný odber Šamorín, prípadne Avion Bratislava alebo poštou na dobierku. Prosím iba volať, na SMS nereagujem. Inzerát platí do zmazania. Nech sa páči, pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
Hodinky CARNEO GuardKid
Hodinky CARNEO GuardKid+ 4G Platinum s GPS pre deti sú úžasnou novinkou navrhnutou pre bezpečie a ochranu vašich detí. Sú určené predovšetkým pre deti predškolského veku, prípadne pre deti prvého stupňa ZŠ. Vďaka hodinkám s GPS získate dokonalý prehľad o tom, či vaše dieťa v poriadku dorazilo do školy či krúžku. Naviac môžete kedykoľvek zavolať, či zaslať hlasovú správu. Vďaka videohovoru sa vždy môžete opticky spojiť s Vašim dieťaťom a uistiť sa, že je všetko v poriadku aj vizuálne.Pokiaľ hľadáte model, ktorý disponuje najväčším množstvom funkcií a najväčšou batériou "1000 mAh" na našom trhu, je GuardKid+ 4G Platinum tou správnou voľbou.
Hodinky Carneo guardkid + 4G platinum
Predam detske hodinky Carneo Guardkid 4G PLATINUM. Su nepouzite, ani nezapnute, uplne nove. Su ale bez nabijacky.
Carneo GuardKid+ v ružovom farebnom prevedení
Detské smart hodinky Carneo GuardKid+ v ružovom farebnom prevedení sú navrhnuté pre bezpečie a ochranu vaších detí. Hodinky disponujú GPS, vďaka ktorému budete mať prehľad o tom či vaše deti došli v bezpečí do školy alebo na krúžky. Vo výbave nájdete integrovanú kameru, ktorá poslúži nie len na vytváranie fotografií ale aj na to, aby ste videli čo sa deje v okolí vášho dieťaťa. Hodinky sú bez poškodenia,veľmi málo používané.
Detské hodinky Carneo
Predám zachovalé detské hodinky Carneo na SIM kartu. Pôvodná cena 80e. Ja predám za 40e. Viac info o hodinkách na stránke Možnosť dovozu TR,MT,ZA,BY,PB,PU,CA,PD občas aj iné trasy
Detské hodinky Carneo
Predám zachovalé detské hodinky Carneo na SIM kartu. Pôvodná cena 80e. Ja predám za 30e. Viac info o hodinkách na stránke Možnosť dovozu TR,MT,ZA,BY,PB,PU,CA,PD občas aj iné trasy