inzercia, predaj, predám, bazár

CARRERA sunglasses

Kategória: Doplnky

predam slnecne okuliare prestiznej znacky Carrera na foto , jedna sa o original!,..pozri aj moje dalsie inzeraty! viac info telefonicky alebo sms na
CARRERA sunglasses
Podobné inzeráty
Carrera ® slnečné okuliare
Predám pánske slnečné okuliare Carrera ® + Pevné púzdro, platené puzdro, handričkua Slnečné okuliare Carrera Carrera sú súčasťou najnovšej Carrera kolekcie navrhnutej pre mužov. Tento elegantný celorámový model odzrkadľuje aktuálne trendy v dizajnérskej očnej optike a jeho Wayfarer rám robí Carrera ideálnou voľbou predovšetkým pre okrúhle, oválne a srdcové tváre. Materiál použitý na výrobu tohto rámu je odľahčený plast, ktorý je zárukou výnimočnej spoľahlivosti a odolnosti. Technológia použitá v šošovkách pohlcuje 100% škodlivých UV lúčov. Veľkosť: M (55/17/135)
Pánske peňaženky
Predám nové pánske kožené peňaženky. 1. Karhen 6,50€ 2. WILD 7,50€ 3. Mercucio 13€ 4. WILD 8,50€ 5. Loren 8,50€ 6. Carrera Jeans 11,20€ 7. Carrera Jeans 9,90€ 8. Carrera Jeans 9,90€ 9. Carrera Jeans 9.90€ 10. Cavaldi 5,50€ 11. RENATO BALESTRA 14,5€ 12. Made in Italia 5,00€ 13. RENATO BALESTRA 9,90€ výpredaj skladových zásob za nákupné ceny. Na vyžíadanie zašlem viac fotografii. K cene sa pripočíta doprava. Možný osobný odber - Michalovce
Predam slnečne okuliare Ann Demeulemeester by Linda Farrow
Ponúkam na predaj špičkové slnečné okuliare od zńamej Holandskej návrhárky Ann Demeulemeester v spolupráci s Lindy Farrow. Sú úplne nové, kupované v Londýne. Nepadli vhod ako darček tak ich predávam. Majú TOP japonské šošovky kategórie 3 z nylonu a titanovú konštrukciu. Priemerná cena sa pohybuje od 250-400€. Podrobnejšie info: Možné osobne vyskúšať v okresoch: DK, RK, TS, NO, LM, CA, MT, ZA.
DIOR CROISETTE 1/S Sunglasses Havana Blk Striped
Predám 100% ORIGINAL DIOR CROISETTE 1/S Sunglasses Havana Blk Striped pošlem aj na dobierku
Slnečné okuliare CARRERA SAFARI
Predám slnečné okuliare CARRERA SAFARI/O CR5-7V. Kupované v roku 2012 v Robson Optical - Vancouver Canada. Cena nových v tej dobe 185CAD. Originálny produkt Carrera. Okuliare sú v zánovnom stave, dobre starané a uchovávané. Okuliare predávam v stave ako na fotkách - 1ks okuliare, 1ks púzdro, 1ks handrička. Viem poslať poslať poštou, alebo odovzdať osobne.
CARRERA sunglasses
ponukam slnecne okuliare prestiznej znacky, nove, jedna sa o original!,..pozri aj moje dalsie inzeraty! viac info na