inzercia, predaj, predám, bazár

Carske Rusko Vereshchagin 2 obrazy signovane

Kategória: Starožitnosti

Predam Carske Rusko Vereshchagin 2 obrazy signovane .38x24 cm.100 % original.Len osobny odber.Cena za 2 obraza.Pripadne otazky prosim resit cez telefon.Na blbe otazky neodpoviedam.Blbe ponuky ignorujem.
Na dobierku neposielam.
Pozrite aj moje dalsie inzeraty-kliknete na moje meno.
Carske Rusko Vereshchagin 2 obrazy signovane
Podobné inzeráty
Cárske Rusko
Cárske Rusko striebro skvost
Malé carské váhy po renovaci. Vzácné. Iba 40km od Čadce
Menší staré carské váhy, misky nepůvodní. Vzácné a málo běžné! Celková délka měřeno přes spodní část zakladny je 32,5cm. Váha 3,85kg. Krásné, dekorační málo běžné a velmi vzácné vahy do vaší sbírky, do muzea, k dekoraci do kuchyně, na chatu či chalupu. Cena je pevná! Osobně, bývam v ČR 40km od Čadce(obec Hnojník) Zaslanie + 12eur k ceně. Ne dobírkou. Iba volat, nie sms.
Predám staré obrazy
Predam rozne starozitnosti ako obrazy, akvarel ,olej na plátne akademický maliar třiskal, signované i nesignované obrazy, suchá ihla, gobelín atď
Strieborná lyžica Cárske rusko
Lyžica vyrobená v Cárskom Rusku. Majstra nevieme identifikovať. Úradná značka: Alekandr Vladislavovich Skovronsky. Váha: 55g Nájdete nás aj na Facebooku stránka"Starožitné striebro" kde nájdete všetky naše strieborné predmety.
Opasková pracka  cárske Rusko - WW1
Ponúkam na predaj/ výmenu vojenskú pechotnú pracku, stav vid aktuálne foto. Osobný odber, pošta, zásielkovna, dobierka. Pozri aj ostatné moje inzeráty. Výmena za RU/ČSR/Nemecko- polná flaša, ID známka, závesník, odznak, dalekohlad, stockmine 43 a pod. Aktuálne do zmazania.
Strieborná lyžička Cárske Rusko
Strieborná lyžička na cukor vyrobená v Cárskom Rusku v roku 1871. Punc testera Viktor Vasilyevich Savinsky Váha: 21g Nájdete nás aj na Facebooku stránka"Starožitné striebro" kde nájdete všetky naše strieborné predmety.