inzercia, predaj, predám, bazár

Casio PX-S1000 BK

Kategória: Klávesové nástroje

Predám vo vynikajúcom stave ľahučké dig. piano Casio PXS1000. Bolo použité doma iba párkrát, keďže mám viac nástrojov.
Prenosné digitálne piano série PX-S predstavuje najkompaktnejšie prenosné digitálne piano s kladivkovou mechanikou a 88 klávesmi.
PX-S1000 ponúka: Kladivkovú mechaniku Smart Scaled Hammer Action Keyboard s prirodzeným pocitom pri hre. Reproduktory pre kvalitný a plný zvuk. Bluetooth pripojenie k mobilným zariadeniam pre spoluprácu s aplikáciou Chordana Play for Piano. Funguje i na batérie, a reproduktory bohate postačujú na hranie doma.
Dám k nemu i originálne klavírne nožné ovládanie Casio v hodnote 65 eur. Všetko ešte v záruke.

Casio PX-S1000 BK
Podobné inzeráty
Casio PX-S1000 BK
Predám vo vynikajúcom stave ľahučké dig. piano Casio PXS1000. Bolo použité doma iba párkrát, keďže mám viac nástrojov. Prenosné digitálne piano série PX-S predstavuje najkompaktnejšie prenosné digitálne piano s kladivkovou mechanikou a 88 klávesmi. PX-S1000 ponúka: Kladivkovú mechaniku Smart Scaled Hammer Action Keyboard s prirodzeným pocitom pri hre. Reproduktory pre kvalitný a plný zvuk. Bluetooth pripojenie k mobilným zariadeniam pre spoluprácu s aplikáciou Chordana Play for Piano. Funguje i na batérie, a reproduktory bohate postačujú na hranie doma. Dám k nemu i originálne klavírne nožné ovládanie Casio v hodnote 65 eur. Ešte v záruke.
Casio PX-S1000 BK
Prenosné digitálne piano spoločnosti Casio s kompaktným a štýlovým dizajnom. Model série PX-S predstavuje najkompaktnejšie prenosné digitálne piano s kladivkovou mechanikou a 88 klávesmi. PX-S1000 ponúka: Kladivkovú mechaniku Smart Scaled Hammer Action Keyboard s prirodzeným pocitom pri hre. Reproduktory pre kvalitný a plný zvuk. Bluetooth pripojenie k mobilným zariadeniam pre spoluprácu s aplikáciou Chordana Play for Piano. Stav: Bez známok opotrebovania, plne funkčný Cena klaviru je 420 Cena aj zo stojanom 450 Cena je pevna
Casio CTK 4200
Casio CTK 4200 - klávesy s dynamikou Klávesy Casio CTK 4200 sú nástupcom úspešného modelu CTK 4000, ponúknu Vám klaviatúru s 61 klávesmi s dvomi úrovňami citlivosti, 48 hlasovou polyfóniou a skvelé hracie vlastnosti. Pri hraní budete môcť využiť 600 zvukových registrov, 180 prednastavených rytmov a 152 nahraných demoskladieb plus funkcie ako napr. layer, split, arpeggiator či prepracovaný výukový režim. Pohodlnosť ovládania je zaistená podsvieteným LCD displejom, kvalitné ozvučenie dvomi výkonnými reproduktormi a konektivity pomocou vstupu na slúchadlá, sustain pedál či USB port. Príjemnú bodku za týmto všetkým je možnosť napájania na batérie a veľmi prijateľná cena. Klávesy Casio CTK 4200 sú veľmi vyspelým nástrojom, ktorý vo svojej kategórii len ťažko hľadá konkurenciu. Cena: 80€ + poštovné (v prípade rýchleho jednania sa vieme dohodnúť na zľave)
Akai S1000
Predám sampler Akai S1000. Sampler je po rozsiahlom servise: - nové LED podsvietenie - nový zdroj 5V - vymenené kondenzátory na zdroji zákl. dosky - vymenené všetky mikrospínače - vyčistené enkódery, potenciometre - firmware ROM upgrade na v4.40 - kompletné vyčistenie všetkých prvkov a častí - obsahuje 4MB RAM (2Mwords) - obsahuje SCSI kartu - funkčná, otestovaná - otestované všetky výstupy - sampler komplet nakalibrovaný - mám aj rackové uši ak by niekto chcel Inzerát platný do zmazania.
Predám klávesy casio CTK-591+pedal zdarma
Predám klávesy casio CTK-591+pedal a adaptér zdarma. Klávesy casio CTK-591 sú vhodné pre začiatočníkov aj pre pokročilých. Stav/ako nové/nepouživane dôvod predaja-už nehrávam cena-100€
Casio privia px-320
Dobry den ponukam na predaj plne funkcne digitalne piano. Popis: Casio PX 320 PRIVIA Prenosné digitálne piano z rady Casio Privia, bez stojanu. Obsahuje: 128-hlasá polyfónia, kladivková mechanika, 202 zvukov,stereo navzorkované grandpiano ,70 rytmov ,rekordér ,metronóm ,dig. Efekty ,Duet ,USB, SD card, MIDI, line IN/OUT. Adaptér je súčasťou balenia.