inzercia, predaj, predám, bazár

Časopisy Nová epocha + Radiomatér, ročník 1, 1922/1923

Kategória: Starožitnosti

Časopisy Nová epocha + Radioamatér, svázané, rok 1922/1923.
První československý časopis pro popularisování amatérské radiografie a radiofonie, ročník 1.
19 fotografií obsahu časupisu přiloženo.
Nejlevnější poštovné do Zásilkovny 7 EUR.
Časopisy Nová epocha + Radiomatér, ročník 1, 1922/1923
Podobné inzeráty
Časopisy Nová epocha + Radiomatér, ročník 1, 1922/1923
Časopisy Nová epocha + Radioamatér, svázané, rok 1922/1923. První československý časopis pro popularisování amatérské radiografie a radiofonie, ročník 1. 19 fotografií obsahu časopisu přiloženo. Nejlevnější poštovné do Zásilkovny 7 EUR.
Investičné striebro– Polievkové lyžice pre 6 osôb–rok 1922
Materiál: striebro 83%, váha: 244,3g Zhotoviteľ: Christian F. Heise ,mesto Kodaň, Dánsko, rok 1922 Rozmery: 18 cm Pre ľudí ktorí v neistej ekonomickej situácií zvažujú investovanie časti financií do bezpečia drahých kovov, ponúkam alternatívu k bežne predávaným investičným minciam/tehličkám v porovnateľných cenách na váhu drahého kovu. Na rozdiel od investičných mincí, ktoré sú bežne uložené niekde v trezore, ponúkané strieborné predmety majú naviac hodnotu historickú, zberateľskú a taktiež sa dajú používať denne, alebo pri výnimočných udalostiach. Ponúkam sadu 6 polievkových lyžíc vyrobenú významným dánskym šperkárom Christianom F.Heisem ,ktorý tvoril od roku 1904 do 1932. V punce na každej lyžičke sú zobrazené 3 veže Dánskeho mesta Kodaň (Copenhagen) s číslom 22 určujúcim rok výroby 1922. Naviac je na lyžičkách vygravírovaný dátum darovania 1.11.1922. Lyžičky majú ideálnu veľkosť a dĺžku 18cm čím sa zhodujú s lyžicami používanými v súčasnosti (na rozdiel od polievkových lyžíc vyrábaných v predošlých storočiach, ktoré bývali omnoho väčšie). Lyžičky sú na svoj 100 ročný vek vo výbornom stave a lesknú sa ako zrkadlo. Materiál je striebro o rýdzosti 83% (podľa dánskeho strieborného štandardu) a naviac som pravosť materiálu osobne testoval na zlatníckej podložke roztokom na analytické testovanie pravosti striebra (viď foto - červené sfarbenie potvrdzujúce striebro). Predaj na dobierku resp. osobný odber. V prípade záujmu rád poskytnem telefonicky ďalšie informácie. Taktiež si môžete pozrieť ďalšie predmety v mojej ponuke kliknutím na meno.
Časopisy ČESKOSLOVENSKÝ RADIOSVĚT, ročník 1, rok 1927
Časopisy ČESKOSLOVENSKÝ RADIOSVĚT, ročník 1, rok 1927, kompletní, svázaný. Jediný orgán Československého radiosvazu a všech Radioklubů v něm sdružených. Úplně první ročník ikonického časopisu. Schémata přijímačů, návody, informace z oblasti radioamatérství, vše z doby před téměř 100 lety. Počet stran 350, komplet všech 12 čísel. Pěkný stav, viz fotografie. Nejlevnější poštovné do Zásilkovny 7 EUR.
noviny --- časopisy
Lacno predám noviny Kynologické revue,noviny Kynologov,časopisy Chovateľ,na predaj sú aj iné časopisy.Cena za ročník je 5Eur.Inzerát je platný do zmazania/okres Nové Zámky/N.t.č Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
noviny - časopisy
Lacno predám noviny Kynologické revue,noviny Kynologov,časopisy Chovateľ,na predaj sú aj iné časopisy.Cena za ročník je 5Eur.Inzerát je platný do zmazania/okres Nové Zámky/N.t.č. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.
noviny - časopisy
Lacno predám noviny Kynologické revue,noviny Kynologov,časopisy Chovateľ,na predaj sú aj iné časopisy.Cena za ročník je 5Eur.Inzerát je platný do zmazania/okres Nové Zámky/N.t.č. Pozrite si aj moje ďalšie inzeráty.