inzercia, predaj, predám, bazár

Cassida Compress 2.0 veľkosť XS

Kategória: Oblečenie, obuv, helmy

Predám rok používanú výklopnú prilbu Cassida Compress 2.0 veľkosť XS. Súčasťou je pinlock, slnečná clona a má dofukonie lícnic. Prilba je ešte v záruke.
Cassida Compress 2.0 veľkosť XS
Podobné inzeráty
Prilba Cassida Compress 2.0 Refraction
Predám helmu Cassida Compress 2.0 Refraction veľkosť M Helma je vyklopna v stave novej , je k nej aj pinlock. Najazdené cca 2000km. Dôvod predaja je nevhodná veľkosť.
Cassida Compress 2.0 Refract
Predám výklopnú motoprilbu Cassida Compress 2.0 Refract.Velkosť XL.Prilba bola nosená len pár krát,stav ako nová bez škrabancov.namontovaný pinlock.kupovaná bola v apríli 2022,je v záruke a mám k nej aj pokladničný blok.
Cassida Compress 2.0 Refract
Predám výklopnú motoprilbu Cassida Compress 2.0 Refract.Velkosť XL.Prilba bola nosená len pár krát,stav ako nová bez škrabancov.namontovaný pinlock.kupovaná bola v apríli 2022,je v záruke a mám k nej aj pokladničný doklad.
Nová výklopná prilba CASSIDA Compress 2.0 Refraction
Predám novú výklopnú prilbu CASSIDA Compress 2.0 Refraction veľkosť "M" ,nainštalovaný PINLOCK, cena 140€
Prilba LS2 a Cassida
Predavam dve prilby: LS2 FF325 vel. XL biela a Cassida Jet helmet vel. L. seda matna. Prilba LS2 je zachovala a pouzivana, ale plexi bez skrabanca. Prilba Cassida je nova len odskusana a raz pouzita na motorke este 20mes v zaruke. Cena LS2 je 50,- Eur a Cassida 70, - Eur (Cassida nova 119,- Eur) Pri kupe oboch prilieb je mozna dohoda na cene.
Cassida CompreSS II
Predám prilbu značky Cassida vo veľmi dobrom stave. Prilba používaná jednu sezónu. Ma minimálne známky opotrebenia. Prilbu predávam s látkovým obalom. Dôvod predaja nesedí mi veľkosť. V prípade záujmu píšte alebo volajte. Veľkosť: XL