inzercia, predaj, predám, bazár

Časti krojov - čepce, rukávce, časti sukne

Kategória: Ostatné

Predám tieto časti krojov ako komplet.
V prípade záujmu cena dohodou.
Najlepšie pozrieť osobne.

Prosím volať po 16:00
Časti krojov - čepce, rukávce, časti sukne
Podobné inzeráty
Súčasti krojov
Predám rôzne súčasti krojov - šatky, skladané spodné sukne, vrchné sukne, zástere, rukávce. Cena dohodou.
časti krojov
Predám čepce a sukne, spodná sukňa vzorovaná už niečo pamätá, je obnosená. Jednofarebné spodné sukne - 3 ks, nenosené, nové, jedna sukňa má drobnú dierku vrchné sukne - čierne, nenosené, nové. Foto aj z opačnej strany, viď vrecko vnútorné. Spodná časť plisovaná.
časti krojov
Predám čepce a sukne, spodná sukňa vzorovaná už niečo pamätá, je obnosená. Jednofarebné spodné sukne - 3 ks, nenosené, nové, jedna sukňa má drobnú dierku vrchné sukne - čierne, nenosené, nové. Foto aj z opačnej strany, viď vrecko vnútorné. Spodná časť plisovaná. čižmy dámske a pánske kožené
Rukávce ku kroju
Ponúkam na predaj rukávce (oplecko) z obce Valaská Belá (okolie Čičman). Sú vo veľmi zachovalom stave. Vhodné ku kroju (treba nariasiť), alebo na bežné nosenie ako originálny handmade kúsok. Veľkosť cca S. V prípade záujmu premeriam.
Kroj Trnava - rukávce
Staré rukávce z trnavského kroja, sú ale poškodené na viacerých miestach žlté škvrny, na dvoch miestach poškodená čipka.
Predám rukávce ku kroju
Predám rukávce ku kroju, pôvodný stav, cca 100 ročné. Možnosť aj osobného odberu v BA-Staré Mesto. Inzerát platí do zmazania.