inzercia, predaj, predám, bazár

Cazal 163 slnecne okuliare

Kategória: Doplnky

Predam Cazal slnecne okuliare. Mam viacej modelov na vyber. Odber Ruzinov. Viac info spravou
Cazal 163 slnecne okuliare
Podobné inzeráty
Cazal 163/3 slnecne okuliare
Predam original slnecne okuliare Cazal 163/3. Pravost sa da overit v Duose v obchode v Eurovei. Su nosene ale nemaju ziadne poskodenia. Jedina vada je ze napis Cazal na sklicku sa zosuchal. Preto nizka cena. Odber Ruzinov.
Predám slnečné okuliare značky Cazal
Predám slnečné okuliare značky Cazal. Okuliare boli kupované z nemeckého eshopu Jedná sa o originál, žiadny fake. Ide o model 627/301. Okuliare sú v perfektnom stave. Spolu s okuliarmi je aj krabička, handrička, brožúrka a vrecúško na okuliare. Ak neberiem telefón kľudne pošlite sms alebo e-mail a ja sa Vám ozvem. Dohoda možná.
Predám slnečné okuliare Cazal
Predám slnečné okuliare značky Cazal. Okuliare boli kupované z nemeckého eshopu Jedná sa o originál, žiadny fake. Ide o model 662/3. Okuliare sú v perfektnom stave. Spolu s okuliarmi je aj krabička, handrička, brožúrka a vrecúško na okuliare. Ak neberiem telefón kľudne pošlite sms alebo e-mail a ja sa Vám ozvem. Dohoda možná.
Slnečné okuliare Cazal LEGENDS mod.163
Predám tieto slnečné okuliare Cazal LEGENDS mod.163 Šošovka s Uv ochranou. Farba šošovky:čierna Farba rámu:zlato-čierná Cena je za všetko čo je na fotkách okuliare,kožené puzdro a handrička 50€ Sú naozaj pekne prepracované. Materiál rámu je kov+plast. Okuliare sú vhodne pre mužov aj ženy /unisex Made in Germany. Dodanie: Prostredníctvom SL.pošty alebo Packety (zásielkovňa) K cene je potrebné pripočítať poštovné (cca 5€). Možne osobné stretnutie v Prešove. Kontakt: Email,Volajte,SMS. Môžete mi písať aj cez mobilnú aplikáciu Viber alebo WhatsApp. Fotky sú reálne. Pozri si aj Všetky inzeráty mám viac modelov (klik na moje meno) Inzerát aktuálny do zmazania.
Cazal model 163
Predám tieto slnečné okuliare Cazal LEGENDS mod.163 Šošovka s Uv ochranou. Farba šošovky:čierna Farba rámu:zlato-čierná Cena za samostatné okuliare 40€ Cena za všetko čo je na fotkách okuliare,kožené puzdro a handrička 50€. Materiál rámu je kov+plast. Okuliare sú vhodne pre mužov aj ženy /unisex Okuliare pôsobia mohutné Sú naozaj pekne prepracované. Made in Germany. Dodanie: Prostredníctvom SL.pošty alebo Packety (zásielkovňa) K cene je potrebné pripočítať poštovné (cca 5€). Možne osobné stretnutie v Prešove. Kontakt: Email,Volajte,SMS. Môžete mi písať aj cez mobilnú aplikáciu Viber alebo WhatsApp. Fotky sú reálne. Pozri si aj Všetky inzeráty mám viac modelov (klik na moje meno) Inzerát aktuálny do zmazania.
Slnečné okuliare Cazal model 627 COL 11
Predám tieto slnečné okuliare Cazal model 627 čierne. Šošovka s Uv ochranou. Farba šošovky:čierna Farba rámu: čierna leskla+čierna matná. Materiál rámu je kov+plast Okuliare sú vhodne pre mužov aj ženy /unisex Okuliare sú prepracované zlaté loga na šošovke,Made in Germany. Cena za komplet všetko čo je na fotkách 65€ (okuliare,kožené puzdro,handrička a krabička) Cena za samotne okuliare 50€ Dodanie: Prostredníctvom pošty.Dodanie(1-2 pracovné dní). Možne osobné stretnutie v Prešove.Cena bez poštovného. Kontakt: Email,Volajte,SMS.Môžete mi písať aj cez mobilnú aplikáciu Viber alebo WhatsApp. Fotky sú reálne. Pozri si aj Všetky inzeráty a hodnotenie užívateľa (Klik na moje meno) Inzerát aktuálny do zmazania.