inzercia, predaj, predám, bazár

celenka s kvetmi, zapleteny vrkoc

Kategória: Doplnky

Predam celenku s kvetmi, zapleteny vrkoc. Cena za ks 1,70€, vrkoc 1,50€ + postovne.
celenka s kvetmi, zapleteny vrkoc
Podobné inzeráty
Vianočné čelenky pre mamu a dcéry
Predám krásne vianočné čelenky pre mamu a dcéry. 1 ks damska vianočná celenka 1 ks detská vianočná celenka (10 rokov) 1 ks detská vianočná celenka (4 roky) 1 ks detská vianočná celenka (0-1rok) Damska vianočná celenka 8€ Detská vianočná celenka 5€ Spolu 23€
Opasky 5 ks a čelenka
1.Nové, nenosené tenké opasky. Hadí vzor, dĺžka celková 114 a 116 cm. Pracka je zlatej farby. Bledohnedy, dĺžka celková 108 a 114 cm. Pracka vo farbe striebornej. Zapletený vzor,celková dĺžka 105 cm. Dĺžka je meraná vrátane pracky. Cena za kus 2,50 eur. Cena za všetkých 5 spolu 10 eur. 2.Čelenka, značka Only, raz vyskúšana. Je v top stave. Šírka 10 cm. Cena 8 eur. K cene je potrebné pripočítať poštovné. Na dobierku neposielam. Pozrite si aj ostatné moje inzeráty.
NOvá Čelenka s uzlom Black
Čelenka v čiernej farbe v celosti. Na vrchu čelenky je "uzol", pomocou ktorého vieme čelenku zväčšiť alebo zmenšiť. (Čím väčší uzol, tým menší obvod čelenky a naopak). Čelenka je elastická. Veľkosť 24 cm x 9,5 cm (takéto rozmery má voľne položená čelenka). V prípade záujmu ma kontaktujte na , alebo smskou.
Folklórna čelenka a opasok
Folklórny opasok je ušitý z krojovej stuhy o šírke cca 3,20cm čelenka - šírka krojovej stuhy 2,50 cm použitý materiál - ľudová stuha, bavlnená krajka, saténové stuhy, filc na podlepenie, kovový čelenkový základ opasok - 11 eur čelenka - 4,- eur ... je tu aj možnosť ušiť z iných krojových stúh :-) vid foto Veľkosť: čelenka - obvod univerzálny opasok - šírka cca 5 cm, dĺžka 75 cm + stuhy na uviazanie/ dĺžku opaska zmením podľa potreby mail - arokis1@
Obrus a prestierania s modrými kvetmi
Predám súpravu obrus a prestierania aj jednotlivo: 1) Obrus rozmery 138 x 108 cm 2) Prestieranie na stôl s kvetmi 2 ks, rozmery 64 x 60 cm 3) Prestieranie alebo na stenu motív košík s kvetmi 1 ks, rozmery 70 x 60 cm 4) Prestieranie alebo na stenu motív s kvetmi, 2 ks, rozmery 80 x 63 cm Obrus 10 €, prestierania 5 €. Odber možný aj jednotlivo. Vyrobené v ČSSR. Majú viac ako 50 rokov, sú však kvalitné a bezchybné. Takéto motívy si naši predkovia dávali v kuchyni na stenu nad sporák alebo k umývadlu. Tovar je možné vyzdvihnúť osobne alebo úhrada vopred na bankový účet. K cene tovaru pri zaslaní poštou účtujem poštovné. Na dobierku neposielam. Na SMS správy neodpovedám. Tovar po prevzatí nevymieňam! Reagujte mailom prosím. Inzerát je aktuálny, až kým ho nezmažem.
Scrunchie rôzne farby a prevedenie, hand made, NOVÉ
,,SCRUNCHIE" látkou potiahnutá gumička do vlasov, ušitá z textilného odpadu, umožňuje spôsob recyklácie a čo najlepšie využiť každý kúsok materiálu. Vďaka svojej príjemnej látke ich budete rady nosiť aj ako pekný a praktický náramok. Výhodou tejto látky je, že je hladká na dotyk, pevná a pružná. Vhodná pre dlhé i krátke vlasy. Doplní jednoduchý účes, drdol na všetky spôsoby a zapletený vrkoč sa bude len skvieť:). Veľkosť: vnútorný priemer nenatiahnutej gumičky je cca 4,5 cm, dá sa otočiť 2-3 krát podľa hustoty vlasov a typu účesu. Cena za kus je 3€.