inzercia, predaj, predám, bazár

CELOKOŽENÉ sandálky/lodičky Gabor č. 4 1/2

Kategória: Topánky, obuv

Ponúkam párkrát obuté celokožené sandálky/lodičky Gabor č. 4 1/2, zodpovedajú štandardnému č. 38.
Sú vhodné na širšiu nohu, majú komfortnú stielku s mäkkými vankúšikmi. Ľahko sa zapínajú na suchý zips, druhý remienok má gumičku a prispôsobí sa na nohe.
Výska opätku 6,5 cm...TOP stav ako NOVÉ (nemajú žiadne fľaky, na fotkách sa to tak javí, je to spôsobené dopadom svetla a materiálom - brúsená koža).
Vyzerajú veľmi elegantne, odporúčam.
Cena 60,-€ vrátane poštovného.
CELOKOŽENÉ sandálky/lodičky Gabor č. 4 1/2
Podobné inzeráty
CELOKOŽENÉ sandálky/lodičky Gabor č. 4 1/2
Ponúkam párkrát obuté celokožené sandálky/lodičky Gabor č. 4 1/2, zodpovedajú štandardnému č. 38. Sú vhodné na širšiu nohu, majú komfortnú stielku s mäkkými vankúšikmi. Ľahko sa zapínajú na suchý zips, druhý remienok má gumičku a prispôsobí sa na nohe. Výška opätku 6,5 cm...TOP stav ako NOVÉ (nemajú žiadne fľaky, na fotkách sa to tak javí, je to spôsobené dopadom svetla a materiálom - brúsená koža). Vyzerajú veľmi elegantne, odporúčam. Cena 40,-€ +poštovné.
Kožené lodičky Gabor č. 38
Ponúkam párkrát obuté celokožené sandálky/lodičky Gabor č. 4 1/2, zodpovedajú štandardnému č. 38. Sú vhodné na širšiu nohu, majú komfortnú stielku s mäkkými vankúšikmi. Ľahko sa zapínajú na suchý zips, druhý remienok má gumičku a prispôsobí sa na nohe. Výška opätku 6,5 cm...TOP stav ako NOVÉ (nemajú žiadne fľaky, na fotkách sa to tak javí, je to spôsobené dopadom svetla a materiálom - brúsená koža). Vyzerajú veľmi elegantne, odporúčam. Cena 45,-€+poštovné.
Ruším zbierku topanok GUESS,.. č.39
Predam za vybornu cenu moju zbierku topanok(niektore 3xnosene,super stav)-všetky sedia na nohu veľkosti 39: 1)čierne lakovane sandalky znacka Guess 15€ 2)zlate lodičky s otv.špičkou znacka GbyGuess 10€ 3)ružové sandalky značka AltraMarea cena 8€ 4)kožene lodičky s otv.špicou značka Massimo Poli 20€ 5)čierne popisane sandalky značka M.N.Liu 5€ 6)bieločierne zebrove lodicky značka Guess 20€ 7)čierne lodičky (brusena koža) so zipsovou mašlou značka Guess cena 20€ 8)čierne lakovane lodičky s otv.špicou značka Guess 20€ cena nezahŕňa poštovne! možnosť okamžiteho osobneho odberu a vyskušania !
Kožené topky Gabor č. 37
Ponúkam párkrát obuté celokožené sandálky/lodičky Gabor č. 4 1/2, zodpovedajú štandardnému č. 38. Sú vhodné na širšiu nohu, majú komfortnú stielku s mäkkými vankúšikmi. Ľahko sa zapínajú na suchý zips, druhý remienok má gumičku a prispôsobí sa na nohe. Výška opätku 6,5 cm...TOP stav ako NOVÉ (nemajú žiadne fľaky, na fotkách sa to tak javí, je to spôsobené dopadom svetla a materiálom - brúsená koža). Vyzerajú veľmi elegantne, odporúčam. Cena 60,-€ vrátane poštovného.
Lodičky Gabor
Predám celokožené lodičky Gábor veľ 38. Nevynosim. Zásielka iba po úhrade poštovného na účet.
NOVÉ Gabor lodičky z pravej kože veľk. 7
Predám nové Gabor lodičky z pravej kože zvonka / zvnútra, čiernej farby, veľkosti 7. Výška opätku ca.9cm. Dľžka šľapy ca.26,5cm. Lodičky majú gumennú podrážku a sú napriek výške veľmi pohodlné, lebo sú pod koženou výstielkou podložené mäkkou penou. Dajú sa v Bratislave vyskúšať. Vieme sa dohodnúť. Moje inzeráty sú vždy AKTUÁLNE. Predaj od súkromnej osoby. Na inzerovaný tovar neposkytujem garanciu. Tovar kúpite, ako je v inzeráte uvedený, alebo osobne obhliadnutý. Kúpený tovar nie je možné vrátiť, ani vymeniť. Platba v hotovosti pri kúpe, alebo prevodom vopred na bankový účet do 3 dní. Tovar odosielam do 24 hod. po obdržaní vašej platby doporučene, o stave odoslania informujem. Poštovné náklady hradím ja. Na dobierku neposielam.