inzercia, predaj, predám, bazár

Celosezonny Jasna skipass a aquapass Tatralandia

Kategória: Ostatné

kúpim celosezonne skipassy a aquapassy TMR aj akcionarske, alebo zamestnanecke skipasy do Jasnej a aquapasy celosezonku do aquaparku Tatralandie.
Celosezonny Jasna skipass a aquapass Tatralandia
Podobné inzeráty
Tatralandia, Jasna, lacné a útulné ubytovanie
Objav krásy Liptova, naplánuj si nezabudnuteľnú jesennú dovolenku v útulnom a jedinečnom Privat Eden. Pre našich hostí k dispozícii : # útulná chatka # samostatné apartmány # veľká záhrada s detským ihriskom # spoločenská miestnosť s krbom # možnosť opekania a varenia gulášu, grill # veľká štýlová stodola s biliardom, kalčeto , šípky # veveričky, papagáje, zajačik # rekreačný poukaz # v blízkosti Aquaparku Tatralandia & Bešeňovej, Jasnej, Lipt. Mary # turistické chodníky, cyklotrásy # prijemna a neopakovatelná atmosféra # v regióne veľa atrakci, možnosť hubarčenia Viac info.
Tatralandia, Jasna, lacné a útulné ubytovanie
Objav krásy Liptova, naplánuj si nezabudnuteľnú dovolenku v útulnom a jedinečnom Privat Eden. Pre našich hostí k dispozícii : # útulná chatka # samostatné apartmány # veľká záhrada s detským ihriskom # spoločenská miestnosť s krbom # možnosť opekania a varenia gulášu, grill # veľká štýlová stodola s biliardom, kalčeto , šípky # veveričky, papagáje, zajačik # rekreačný poukaz # v blízkosti Aquaparku Tatralandia & Bešeňovej, Jasnej, Lipt. Mary # turistické chodníky, cyklotrásy # prijemna a neopakovatelná atmosféra # v regióne veľa atrakci # najlepšia lyžovačka v Jasnej alebo v menších lyžiarskych stredískach Viac info.
Ubytovanie Apartmán Tatralandia, Liptov, Tatry
Ponúkame Vám na prenájom apartmán v peknom, upravenom areáli v Holiday Village Tatralandia. Dovolenka s rodinou, pracovná cesta s oddychom či seniorský pobyt – akýkoľvek typ pobytu hľadáte, u nás ho nájdete. Celoročne máme v ponuke naše Apartmány. Apartmány (apartmánové chatky)majú kapacitu pre 6 osôb, každý je so samostatným vchodom. Apartmán predstavuje skvelú voľbu pre všetkých milovníkov oddychu v zime aj v lete. Každý apartmán pozostáva zo spoločenskej miestnosti s LCD televízorom so satelitným príjmom, rozťahovacou sedacou súpravou, ktorá je počas noci využiteľná ako prístelka pre dve osoby. Pokrmy si pripravíte v kuchynskom kútiku, ktorý obsahuje elektrický varič, mikrovlnnú rúru, chladničku s mrazničkou, rýchlovarnú kanvicu a jedálenské posedenie. Na poschodí sa nachádza spáľňa s manželskou posteľou a dvomi oddelenými lôžkami. Pre deti ponúkame možnosť zapožičania detskej postieľky. V rámci apartmánu je vždy kúpeľňa so sprchovacím kútom, fénom, stojanom na sušenie prádla a toaletou. Samozrejmosťou je WiFi pripojenie na internet, osušky a uteráky zadarmo Využívať môžete aj terasu s posedením. K dispozícii je Vám tiež spoločný altánok, ohnisko, vonkajší krb. Pre detičky sú v areáli k dispozícii ihriská s hojdačkou, preliezkami, šmýkačkou a pieskoviskom. Parkovanie je na bezplatnom parkovisku priamo pri objekte. Naši hostia majú možnosť zakúpenia celodenného vstupu do aquaparku s 20% zľavou, ktorého benefitom je vstup do Tatralandie bočným vchodom bez čakania a radov priamo od recepcie a taktiež možnosť počas dňa z Tatralandie vychádzať a opätovne vchádzať bez nutnosti zakúpenia nového vstupu. Deti do 6 rokov majú vstup do Tatralandie zdarma. Cena závisí od dĺžky prenájmu, termínu a počtu ľudí. Cena v jarnej a jesennej mimo sezóne začína od 50,-€noc/celý objekt. Ceny júl - august 92 - 115,-€/noc/celý objekt. V prípade otázok Vám rada odpoviem.
Vstupenku Tatralandia Besenova
Listky Aqvapark Tatralandia Besenova celodedenne listky bazeny -sauny
Ubytovanie Apartmán Tatralandia, Liptov, Tatry
Ponúkame Vám na prenájom apartmán v peknom, upravenom areáli v Holiday Village Tatralandia. Dovolenka s rodinou, pracovná cesta s oddychom či seniorský pobyt – akýkoľvek typ pobytu hľadáte, u nás ho nájdete. Celoročne máme v ponuke naše Apartmány. Apartmány (apartmánové chatky)majú kapacitu pre 6 osôb, každý je so samostatným vchodom. Apartmán predstavuje skvelú voľbu pre všetkých milovníkov oddychu v zime aj v lete. Každý apartmán pozostáva zo spoločenskej miestnosti s LCD televízorom so satelitným príjmom, rozťahovacou sedacou súpravou, ktorá je počas noci využiteľná ako prístelka pre dve osoby. Pokrmy si pripravíte v kuchynskom kútiku, ktorý obsahuje elektrický varič, mikrovlnnú rúru, chladničku s mrazničkou, rýchlovarnú kanvicu a jedálenské posedenie. Na poschodí sa nachádza spáľňa s manželskou posteľou a dvomi oddelenými lôžkami. Pre deti ponúkame možnosť zapožičania detskej postieľky. V rámci apartmánu je vždy kúpeľňa so sprchovacím kútom, fénom, stojanom na sušenie prádla a toaletou. Samozrejmosťou je WiFi pripojenie na internet, osušky a uteráky zadarmo Využívať môžete aj terasu s posedením. K dispozícii je Vám tiež spoločný altánok, ohnisko, vonkajší krb. Pre detičky sú v areáli k dispozícii ihriská s hojdačkou, preliezkami, šmýkačkou a pieskoviskom. Parkovanie je na bezplatnom parkovisku priamo pri objekte. Naši hostia majú možnosť zakúpenia celodenného vstupu do aquaparku s 20% zľavou, ktorého benefitom je vstup do Tatralandie bočným vchodom bez čakania a radov priamo od recepcie a taktiež možnosť počas dňa z Tatralandie vychádzať a opätovne vchádzať bez nutnosti zakúpenia nového vstupu. Deti do 6 rokov majú vstup do Tatralandie zdarma. Cena závisí od dĺžky prenájmu, termínu a počtu ľudí. Cena v jarnej a jesennej mimo sezóne začína od 58,-€noc/celý objekt. Ceny júl - august 94 - 120,-€/noc/celý objekt. V prípade otázok Vám rada odpoviem.
Ski/Snowboard Inštruktor
Na zimnú sezónu 2022/23 hľadáme posilu SKI/Snowboard Instruktor/ka do našej lyžiarskej školy Skischule Fulpmes v Rakúsku. Minimálna kvalifikácia: Inštruktor 1. kvalif. stupňa. Ponúkame: celosezónny Skipas za zníženú sumu, možnosť ubytovania. V prípade záujmu kontakt nižšie. Mesačný plat (5 dní v týždni, 1400 EUR netto, plus všetky špeciálne platby)