inzercia, predaj, predám, bazár

Ceragem v3

Kategória: Ostatné

Predám ceragem v3 rušime prevacku
Ceragem v3
Podobné inzeráty
Masážne lôžko CERAGEM
Ponúkam na predaj skoro ako nové masážne lôžko CERAGEM. Pôvodná cena bola 2500 eur, teraz 800 eur. CERAGEM je plnoautomatizované medicínske terapeutické lôžko, ktoré v sebe spája tlakovú masáž s hĺbkovo pôsobiacim dlhovlnným infračerveným teplom emitovaným jadeitovými kameňmi a špeciálnymi epoxidkarbonovými platňami. Ponúka intenzívny relax a celkové uvoľnenie. Ceragem lôžko dokáže účinne pomôcť aj pri rôznych diagnózach a zdravotných ťažkostiach. Účinne pôsobí najmä na svaly, na chrbticu, na kosti a kĺby, na krvný obeh, na nervovú sústavu a na psychiku.
Podložka ceragem
Kúpim vyhrievaciu podložku Ceragem (dĺžka cca 130cm).
Masážna posteľ CERAGEM
Na predaj masážna posteľ CERAGEM v TOP stave.Predáva sa z dôvodu nevyužitia,nebola prenášáná,stojí na jednom pôvodnom mieste v byte dôchodkyne.Cena je uvedená+možná dohoda
Ceragem matrac
Predam original Ceragem matrac,
Ceragem-E
Predám masažnu postel CERAGEM. Málo používaná v dobrom stave. Plus nová originál plachta. Cena- možná dohoda. Doprava v rámci okresu v cene.
Masážne lehátko Ceragem
CERAGEM je automatické termo-akupresurne masážne lôžko,ktoré spája tlakovú masáž s infračerveným teplom vyžarovanie JADE kameňmi a expozid karbonovymi panelmi.Masažne lôžko je určené pre celkovú regeneráciu a pre zlepšenie zdravotného stavu všetkých členov rodiny. Toto zariadenie pomocou vnútorného projektora pohybujúce sa pozdĺž chrbtice uvoľňuje upony okolo stavcov narovnava chrbticu ukludnuje nervové drahý v ľudskom tele zlepšuje krvný obeh a tok živvotnej energie čchi.