inzercia, predaj, predám, bazár

Ceresit Aero 360

Kategória: Ostatné

1 krát použité. Cena za všetky 9e+pošta/packeta. Posielam po prevode na účet. Pre viac info píšte prosím na mail.
Ceresit Aero 360
Podobné inzeráty
Ceresit pohlcovač vlhkosti + 2 tablety
Ceresit STOP vlhkosti Aero 360 ° s 2 tabletami navyše Bežná cena 13€, a to len s 1 tabletou.
Škárovacia hmota CERESIT CE 40 Aquastatic 2 kg
Predám 2 ks Ceresit Aquastatic vodeodolná, flexibilná škárovacia hmota na škárovanie keramických obkladov a dlažieb. 1 x CERESIT CE 40 Aquastatic, 46 Caramel, 2 kg 1 x CERESIT CE 40 Aquastatic, 25 Sahara, 2 kg Vlastnosti: určená na škárovanie do šírky 8mm optimálna ochrana proti výkvetom a zmene farby vysoká odolnosť proti vzniku trhlín a poškriabaniu rýchlejšie vytvrdzovanie a umývanie pri škárovaní keramických ako aj gresových prvkov zvýšená odolnosť proti plesniam – Trojitá ochrana MicroProtect na keramické obklady a dlažbu (vrátane gresovej), sklo, mozaiku, prírodný kameň či mramor pre interiér aj exteriér: vlhké miestnosti, podlahové vykurovanie, balkóny a terasy zodpovedá norme STN EN 13888:2009: triedy CG2 WA Technické parametre: Báza: zmes cementov s minerálnymi plnivami a polymérovými modifikátormi Násypná hmotnosť: cca 1,1 kg/dm3 Pomer miešania: 0,56 l vody na 2 kg; 1,4 l vody na 5 kg Doba úvodného zrenia: cca 3 min. Doba spracovania: do 1,5 hod. Teplota spracovania: od +5°C do +25 °C Pochôdzna po: 6 hod. Odolnosť proti oderu: ≤ 1000 mm³ Pevnosť v ohybe: ≥ 2,5 MPa Pevnosť v tlaku: ≥ 15 Mpa Zmrštenie: ≤ 3 mm/m Nasiakavosť: - vo vode po 30 min.: ≤ 2 g - vo vode po 240 min.: ≤ 5 g Tepelná odolnosť: od -30 °C do +70 °C Orientačná spotreba: 0,5 kg/m2 na šírku škáry 2 mm a rozmer obkladov 5x5 cm Ponúkané výrobky sú po uplynutí dátumu exspirácie. Cena za 2 kusy spolu: 8 EUR.
CERESIT Stop Vlhkosti Aero 360 °
CERESIT Aero 360° do vlhkych priestorov, 20-50m3. Otvor na jednoduche vylievanie tekutiny. Pouzity s 1 tabletou. Robil co ma robit, ale na vytopenu kupelnu to samozrejme nestaci. Len nadoba, bez tablety. Kontakt cez email.
Pohlcovače vlhkosti + 2 nové tabliety Ceresit Aero 360°
Predám pohlcovače vlhkosti vrátane dvoch nových tabliet Ceresit Stop Vlhkosti Aero 360°. Cena za všetko spolu. Len osobný odber. PS: Vypratávame chalupu a zbavujeme sa starých vecí, takže pozrite aj ostatné moje inzeráty ;-)
Videozvonček 360 Video Doorbell X3 Wifi 5MPx
Predam uplne novy nerozbaleny Videozvonček, 5Mpix kamera s podporou HDR, pripojenie cez WiFi, v sete so základňou s bezdrôtovým pripojením. Interná batéria, detekcia pohybu, 360° radar pre snímanie priestoru pred dverami, inteligentné vyhodnotenie falošných poplachov, 8GB vnútorné úložisko POPIS: Základňa s Wi-Fi so zvončekom s úložiskom Súčasťou setu je základná stanica s 8GB miestnym úložiskom , ktoré je schopné uložiť až 120-dňové videá alebo snímky. Základňa tiež pracuje ako dvojpásmový zosilňovač Wi-Fi s dosahom až 300 metrov , ktorý rozširuje pokrytie vašej siete Wi-Fi v celom dome. Ponúka zaisťuje obojsmernú audiovizuálnu komunikáciu. Sleduje priestor pred domom: 360 Video Doorbell X3 Unikátny videozvonček s 360° radarom , ktorý sleduje priestor pred vchodom. Ponúka sledovanie pohybu chodcov a vyhodnocuje, kedy spustiť varovanie. Zariadenie je možné prispôsobiť detekčnú zónu tak, aby nedochádzalo k falošným poplachom. 8GB miestne úložisko Dvojpásmová WiFi sieť 360° radar na sledovanie prevádzky pred dverami Detekcia balíka Rozpoznanie tváre Je možné integrovať s digitálnym asistentom (napríklad Amazon Alexa) S 5MP Ultra HD kamerou Zariadenie 360 X3 obsahuje najmodernejšiu 5megapixelovú kameru s vysokým rozlíšením, ktorá ponúka veľmi podrobný záznam o rozlíšení 2496 × 1920 obrazových bodov . Dokonca môžete vidieť ŠPZ na autách. Vstavaná batéria 360 X3 je dodávaný s dobíjacou batériou s kapacitou 5000 mAh . Môžete si tiež vybrať pevné pripojenie na nepretržité nabíjanie. Pohybové senzory šetria energiu uloženú v batérii – aktivujú záznam iba po vyhodnotení situácie, zachytia 10 až 60 sekundové klipy, ktoré vedia odoslať na mobilný telefón. Kľúčové vlastnosti Videozvonček s 5Mpix kamerou s podporou HDR Pripojenie cez WiFi Dodávané spolu so základňou s bezdrôtovým pripojením Interná batéria, detekcia pohybu, 360° radar pre snímanie priestoru pred dverami Inteligentné vyhodnotenie falošných poplachov 8GB vnútorné úložisko Možnosť odoslania nahraných klipov na mobil Spolupracuje so systémom Amazon Alexa
Darujem Ceresit stop vlhkosti
Posuniem Ceresit stop vlhkosti 360° bez tabletiek. Používaný. Jeden z dvoch bočných úchytiek je poškodený. Osobný odber v Bratislave II. Darujem