inzercia, predaj, predám, bazár

ceresit stop vlhkosti aero 360 pristroj

Kategória: Ostatné

na predaj odvhlcovac

pomocnik proti vlhkosti ktora sposobuje plesen a plesne

odstranovac vlhkosti

Prosím volať v pracovných dňoch od 7:00 do 18:00. Mimo tento čas prosím SMS/ mail. pavolberta92@
ceresit stop vlhkosti aero 360 pristroj
Podobné inzeráty
Ceresit pohlcovač vlhkosti + 2 tablety
Ceresit STOP vlhkosti Aero 360 ° s 2 tabletami navyše Bežná cena 13€, a to len s 1 tabletou.
Pohlcovače vlhkosti + 2 nové tabliety Ceresit Aero 360°
Predám pohlcovače vlhkosti vrátane dvoch nových tabliet Ceresit Stop Vlhkosti Aero 360°. Cena za všetko spolu. Len osobný odber. PS: Vypratávame chalupu a zbavujeme sa starých vecí, takže pozrite aj ostatné moje inzeráty ;-)
CERESIT Stop Vlhkosti Aero 360 °
CERESIT Aero 360° do vlhkych priestorov, 20-50m3. Otvor na jednoduche vylievanie tekutiny. Pouzity s 1 tabletou. Robil co ma robit, ale na vytopenu kupelnu to samozrejme nestaci. Len nadoba, bez tablety. Kontakt cez email.
Vysušovanie vlhkého muriva (vzlínajúca vlhkosť) - DryPol
Predám prístroj DryPol, ktorý slúži na vysúšanie vzlínajúcej vlhkosti muriva akéhokoĺvek stavebného materiálu až do 400m2 podkladových plôch. Prístroj funguje na základe bezkontaktnej technológie DryPol. Vykonáva sanáciu, ekologickú hydroizoláciu a vysušovanie vlhkého muriva i základov stavieb. Prístroj len nainštalujete na stenu (netreba žiadne stavebné zásahy). Záruka na prístroj je 30 rokov, ja predávam prístroj, ktorý sme mali na stene cca 4 roky. Na fotkách je vidno, že plomby sú neporušené, bočné plastové kryty sú od prístroja oddelené (tie kryty zakryjú skrutky do steny), mám k tomu originál adaptér, návod, záručný list. Viac info sa dočítate na týchto 2 stránkach: Systém, ako funguje tento prístroj: Po inštalácii elektroosmózy DryPol putuje voda v kapilárách muriva súäť k podkladu stavby od kladného (+) k zápornému (-) pólu. Využíva sa teda zemský magnetizmus (v tomto prípade elektromagnetizmus). Silný minusový elektromagnetický pól máme v podlade stavby, mierny kladný pól dodáme prístrojom DryPol system do molekúl vody obsiahnutých v murive . Po tom, čo voda klesne z múrov späť do zeme - v ďalších rokoch potom už elektroosmóza pôsobí ako štít proti vzlínavej vlhkosti a bráni jej opätovnému vzostupu do muriva. Dom zostáva suchý, vrátanie pivnice a podkladu stavby. Nie je to žiadna "zázračná krabička" ale sofistikovaný elektronický systém, ktorý využíva fyzykálne zákony planéty. Nový prístroj stojí 1.393 Eur (na stránke ). Náš prístroj nie je nový, bol používaný (rozumej - bol namontovaný na stenu), nič mu nie je, funguje 100%, ponúkam ho za 700 Eur + DPH. (Predávam ho z firmy, takže máte možnosť odpočtu DPH.) Dôvod predaja je, že ma už zlínavá vlhkosť netrápi - problém je vyriešený.
pohlcovač vlhkosti
Predám nádobu - pohlcovač vlhkosti /Ceresit Stop Vlhkosti AERO je unikátny systém pre príjemnejšie ovzdušie bez vlhkosti. Atraktívny dizajn, ktorý sa hodí do každého interiéru. Systém cirkulácie vzduchu pre skutočne silný účinok./
Škárovacia hmota CERESIT CE 40 Aquastatic 2 kg
Predám 2 ks Ceresit Aquastatic vodeodolná, flexibilná škárovacia hmota na škárovanie keramických obkladov a dlažieb. 1 x CERESIT CE 40 Aquastatic, 46 Caramel, 2 kg 1 x CERESIT CE 40 Aquastatic, 25 Sahara, 2 kg Vlastnosti: určená na škárovanie do šírky 8mm optimálna ochrana proti výkvetom a zmene farby vysoká odolnosť proti vzniku trhlín a poškriabaniu rýchlejšie vytvrdzovanie a umývanie pri škárovaní keramických ako aj gresových prvkov zvýšená odolnosť proti plesniam – Trojitá ochrana MicroProtect na keramické obklady a dlažbu (vrátane gresovej), sklo, mozaiku, prírodný kameň či mramor pre interiér aj exteriér: vlhké miestnosti, podlahové vykurovanie, balkóny a terasy zodpovedá norme STN EN 13888:2009: triedy CG2 WA Technické parametre: Báza: zmes cementov s minerálnymi plnivami a polymérovými modifikátormi Násypná hmotnosť: cca 1,1 kg/dm3 Pomer miešania: 0,56 l vody na 2 kg; 1,4 l vody na 5 kg Doba úvodného zrenia: cca 3 min. Doba spracovania: do 1,5 hod. Teplota spracovania: od +5°C do +25 °C Pochôdzna po: 6 hod. Odolnosť proti oderu: ≤ 1000 mm³ Pevnosť v ohybe: ≥ 2,5 MPa Pevnosť v tlaku: ≥ 15 Mpa Zmrštenie: ≤ 3 mm/m Nasiakavosť: - vo vode po 30 min.: ≤ 2 g - vo vode po 240 min.: ≤ 5 g Tepelná odolnosť: od -30 °C do +70 °C Orientačná spotreba: 0,5 kg/m2 na šírku škáry 2 mm a rozmer obkladov 5x5 cm Ponúkané výrobky sú po uplynutí dátumu exspirácie. Cena za 2 kusy spolu: 8 EUR.