inzercia, predaj, predám, bazár

Černobyľská modlitba – Světlana Alexijevičová

Kategória: Ostatné

Černobyľská modlitba – Světlana Alexijevičová

Kniha je ako nová. Osobne v BA alebo pošta/Packeta.
Černobyľská modlitba – Světlana Alexijevičová
Podobné inzeráty
Kniha: Černobyľská modlitba, Kronika budúcnosti, S. Alexijev
Predám knižku Černobyľská modlitba, Kronika budúcnosti (Svetlana Alexijevič) za 7 eur. Osobný odber je možný v BA alebo v ZM, prípadne pošlem na dobierku.
Kniha: Černobyľská modlitba, Kronika budúcnosti, S. Alexijev
Predám knižku Černobyľská modlitba, Kronika budúcnosti (Svetlana Alexijevič) za 6 eur. Osobný odber je možný v BA alebo v ZM, prípadne pošlem na dobierku.
Cernobylska modlitba - Kronika buducnosti
Cernobylska modlitba - Kronika buducnosti
Svetlana Alexijevič - Černobyľská modlitba
Kniha ako nová. Na dobierku neposielam. Prosím, kontaktujte ma cez e-mail. (telefónne číslo je vymyslené)
Oratórium. Modlitba je mocná zbraň.
Predám krásnu knihu :Chris Fabry-Oratórium. Modlitba je mocná zbraň. CENA 3,99 EUR. (Pôvodná cena knihy v obchode je 13,99 EUR) Tony a Elizabeth Jordanovci majú všetko – skvelú prácu, krásnu dcéru a vysnívaný dom. Ich svet sa napriek všetkému rúca. Tony sa kúpe v pracovných úspechoch, flirtuje s pokušením a svoju dcéru a manželku ani poriadne nevníma. Elizabeth sa potáca na dne a práve vtedy stretne vzácnu pani Claru. Clara jej od základu zmení život. Radí jej, aby sa z hĺbky duše modlila za pomoc proti neviditeľnému nepriateľovi, ktorý ohrozuje jej rodinu. Kniha naučí vás mnoho o hĺbke a pokore vašej modlitby. Prehĺbite svoj vzťah k Bohu, zažijete novú pozitívnu zmenu a zistíte, že v ťažkých chvíľach vás modlitba nielen podrží, ale stane sa účinným pomocníkom. Príbeh vás strhne svojou vrúcnosťou, a hoci sa vám pred očami odvíja životná dráma, je plná láskavého humoru...Kniha je v 100% stave. Pozri všetky moje inzeráty :) KLIKNI dole na meno alanya
Svetlana Alexijevičová - Vojna nemá ženskú tvár
-prvé vydanie 1990 -v knihe je zatreté meno (foto) -cena 10€ + pošta (dobierka nie) -možný osobný odber BA Grosslingova alebo pri Patrónke -V ponuke mám aj iné knihy.