inzercia, predaj, predám, bazár

Čerpadla na vodu, benzínové, dieselové, minipumpy,sudové

Kategória: Ostatné

Tyto čerpadla jsou vyrobena z vysoce kvalitního hliníkového odlitku, kolo čerpadla z ocelového odlitku.
Vhodné pro přečerpávání čisté a znečištěné vody s cizími tělesy do průměru 5mm. Poklop čerpadla je odnímatelný a umožňuje tak jednoduché odstraňování cizích těles.
Na vpusť a výpust lze nejjednodušeji nainstalovat přes vnější závit namontovat rychlospojku (např. Geka, Storz, Bauer, Kamlock, Perrot).
Čerpadla mají samonasávací funkci.Čerpadla jsou vybavena ručním regulátorem výkonu. Díky tomu lze plynule přizpůsobovat průtokové množství a tlak příslušným požadavkům.
Skvělý výkon a nízká hmotnost těchto motorových čerpadel jsou ideální volbou pro domácí použití.
Miniaturní odstředivá čerpadla pro provozní napětí 12 nebo 24 V DC, bezpečné pro potraviny , pro prodejní automaty, automaty na vodu, akvária, chlazení počítačových systémů, solárních ohřevů atd.
Sudové čerpadla pro paliva, nemrznoucí kapaliny, chemikálie. S viskozitou od SAE40 do SAE240 (až do 2000 mPas), pneumatické nebo na baterie.
Ceny od 959,-Kč (35,-EUR) bez DPH. Servis, záruka.Vše na
Čerpadla na vodu, benzínové, dieselové, minipumpy,sudové
Podobné inzeráty
Čerpadlo na vodu a kalovu vodu
Kalové čerpadlá. Čerpadlá na vodu. Hĺbinné čerpadlá. Čerpadlá s hadicou. Čerpadlá a domáce vodárne. Čerpadlá na vodu. Ponorné kalové čerpadlá s hadcou. Vyber si aj ty svoje čerpadlo do záhrady alebo domu. Vysoký výkon 3150W Veľmi vysoká účinnosť - 25 000 l / h Liatinová základňa a hliníkové puzdro Čerpadlo má termostat Nový model navrhnutý pre rok 2020 NA E-MAIL NEREAGUJEM!
Zemné práce , fotovoltika , tepelné čerpadlá
✅ PROFIbager-Lukáš Hačko ✅✅ Zdravím. Ponúkam Vám zemné a výkopové práce, Fotovoltiku a tepelné čerpadlá v okrese Partizánske, Bánovce nad Bebravou, v okrese Prievidza,Moja ponuka: ✅Zemné práce : - základová doska nakomplet + odborne poradenstvo na základe skúseností - obkopanie budovy pred sanáciou - výkop základov - navozenie materiálu do základov - prípojky na inžinierske siete (vodu, elektriku, plyn, kanalizáciu) - stavebné prípravy pod bazény a jazierka, žumpy a čističky vôd - stavebné prípravy pod zámkovku - rôzne terénne úpravy - Svahovanie + úprava terénu - vytrhávanie koreňov - zrovnávanie pozemkov - prípravy pozemku pod trávnik - vybudovanie prístupových ciest - Skopávanie svahu - Nakládka/vykládka paliet (5e/ks) K dispozícii mám kopacie lyžice 40,60,90cm a svahovaciu lyžicu 120 cm. ...Cena? Hodinový výjazd 100,- 40eur/h plus cena za príjazd podľa vzdialenosti obce. Ale všetko je vec dohody podľa typu a obťiažnosti práce. V ponuke ďalej: ✅✅Fotovoltika -po dohode ponúkame energetickú analýzu priamo u zákazníka. -precízna kalkulácia -TOP produkty na trhu -spokojnosť zákazníka na1.mieste ✅✅Tepelné čerpadlá -značkové vysokokvalitné,nie fejky z PL -kompatibilné -odborná montáž -záruka Všetko skladom,žiadne zbytočné čakanie a sľuby ako ine firmy a potom rok čakáte ...chceme byť najlepší. Viac info po telefóne. Ak nezdvihnem volám späť. ☎️ 0️⃣9️⃣1️⃣7️⃣ 9️⃣5️⃣1️⃣ 3️⃣4️⃣0️⃣ ☎️ Prof.služby prof.prístup prof.poradenstvo Watsap/Messenger Ďalej v ponuke: MAN 4x4 s Hyd.rukou, vyklápač vhodný do dvorov či menších priestorov či dvorov kde je dlažba. Pre skvalitnenie služieb k dispozicii UNC 060. Volať sem; ☎️ 0️⃣9️⃣4️⃣9️⃣ 2️⃣4️⃣5️⃣ 2️⃣8️⃣4️⃣ ☎️ Špecialisti v obore a dlhoročné skúsenosti na strojoch sú našou zárukou Vašej spokojnosti. Neváhajte nás kontaktovať a určite sa dohodneme. ✅✅✅Zemné Práce, fotovoltika a tepelné čerpadlá: 0️⃣9️⃣1️⃣7️⃣ 9️⃣5️⃣1️⃣ 3️⃣4️⃣0️⃣ Autodoprava Man s hydr.rukou: 0️⃣9️⃣4️⃣9️⃣ 2️⃣4️⃣5️⃣ 2️⃣8️⃣4️⃣ Za kvalitou svojich prác si stojíme a vždy nájdeme riešenie. ❎❎❎❎❎❎ Fotovoltika partizánske Tepelné čerpadlá partizánske ,tepelné čerpadlá Prievidza , tepelné čerpadlá Bánovce nad Bebravou ,tepelné čerpadlá Topoľčany Báger Pratizánske, traktorbager Partizánske, Autodoprava Partizánske, dovoz štrkov pieskov, Štrky piesky doprava, nákladné auto z rukou, hydraulická ruka, zemné práce Bánovce n.Bebravou, Báger Velké Uherce, Kolačno, Brodzany, Nedanovce, Krásno, Bošany , Chynorany, Malé Bielice, Veľké Bielice, Veľké Kršteňany, Pažiť, Oslany Bystričany, Ostratice, Hradište, Skačany, Dolné Vestenice, Oslany,Topoľčany, Partizánske, Nováky, Prievidza, Žarnovica, Nová Baňa, Horná Ves, Zlaté Moravce. fotovoltaika Prievidza , fotovoltika Nitra , fotovoltika Topoľčany
Benzínové a dieselové motory pro všestranné použití
Tyto šikovné benzínové a dieselové motory naleznete v mnoha průmyslových, lodních a zařízeních pro terénní úpravu, jako vodní čerpadla, vibrační Lištové sekačky, vertikutátor, zametací stroje, sněhové frézy, atd. Mají vynikající a spolehlivý rozběh, při různých teplotách a povětrnostních podmínkách. Stejná instalace jako Yanmar. Tyto 4taktní motory jsou o obsahu 90ccm až 954ccm. Tyto motory začínají v cenách od 3990,-Kč ( 158,-EUR) bez DPH. Záruka, servis. Více na
Soft starter  RSWT4032E0V110
Softstartér s odstredivým čerpadlom Typ RSWT • Optimalizovaný algoritmus pre odstredivé čerpadlá • Jednoduché používateľské rozhranie • 3-fázové ovládanie • Vnútorne premostené • Viacnapäťová prevádzka • Integrovaná ochrana proti preťaženiu (len modely RSWT..V10/V11.) • Reléové výstupy pre alarm/ Top of Ramp/Run* • Modely RSWT40: Interne napájané • Modely RSWT60: 24VAC/DC (verzia „F“) a 100-240VAC (verzia „G“) možnosti ovládania/napájania • RSWT...V10/V11.: Auto - alebo manuálny reset alarmov • Funkcia vzdialeného resetovania* * Len pre modely RSWT..32.. - RSWT..55.. Popis produktu Objednávací kódRSWT 40 16 E 0 V 1 0 RSWT je 3-fázový riadený softštartér pre odstredivé čerpadlá. RSWT riadi všetky tri fázy, aby sa dosiahlo prúdové vyváženie vo všetkých fázach, aby sa minimalizovali vibrácie počas spúšťania a vypínania odstredivých čerpadiel. Prostredníctvom špeciálneho samoučiaceho sa algoritmu dokáže RSWT dosiahnuť veľmi hladký štart a zastavenie odstredivých čerpadiel s minimálnymi nastaveniami, výsledkom čoho je veľmi jednoduché riešenie. RSWT do 25A ( 11kW@ 400V) má kompaktné 45mm puzdro, čím uľahčuje výmenu stýkačov a štartérov hviezda/trojuholník. RSWT...V00/V01. verzia vyžaduje iba 1 nastavenie gombíka pre čas pozvoľného rozbehu/mäkkého zastavenia čerpadla. V tomto prípade nie sú potrebné žiadne ďalšie úpravy. RSWT...V10/V11. verzia obsahuje ochranu proti preťaženiu (trieda 10) a časy pozvoľného rozbehu a pozvoľného zastavenia je možné nastaviť nezávisle pre jemnejšie ovládanie čerpadla. V tomto prípade sú 3 Poznámka: nastavenie gombíka: čas spustenia, čas zastavenia a nastavenie prúdu pri plnom zaťažení (FLC) pre ochranu proti preťaženiu. RSWT je vybavený množstvom diagnostických funkcií vrátane sledu fáz, monitorovania prepätia a podpätia, ochrany zablokovaného rotora a tiež skratovaného SCR pre lepšiu ochranu čerpadla v prípade abnormálnych podmienok. Indikácia stavu softštartéra je zabezpečená pomocou troch LED diód (zelená, žltá, červená) pre napájanie, nábeh a signalizáciu alarmu. Okrem toho je RSWT (45 mm) tiež vybavený dvoma výstupnými relé pre signalizáciu alarmu (normálne uzavreté-NC) a hornej časti rampy (normálne otvorené - NO). V prípade RSWT…V10/ V11. séria, je tu 4. LED na výber, či alarmy nasledujú po automatickom alebo manuálnom obnovení. V prípade manuálneho obnovenia alarmov je k dispozícii aj tlačidlo na resetovanie softštartéra zo stavu alarmu. RSWT...32 až RSWT...55 sú tiež vybavené relé chodu. Softstartér odstredivého čerpadla Prevádzkové napätie Prevádzkový prúd Riadenie napätia Napájacie napätie Možnosti Ochrana proti preťaženiu 0: Žiadna ochrana proti preťaženiu 1: Integrovaná ochrana proti preťaženiu Vstup PTC 0: Žiadny vstup PTC Poznámka: vyššie uvedený objednávací kód sa vzťahuje na modely RSWT do 25A Objednávací kódRSWT 40 32 E 0 V 0 1 1
Čerpadla pro potravinářské účely
Na rozdíl od konvenčních odstředivých čerpadel je u tohoto typu čerpadla kolo čerpadla poháněno bez kontaktu s magnetem (elektrický motor otáčí magnetem - to zase otáčí oběžným kolem). Výhodou této konstrukce je, že může být upuštěno od klasického hřídelového těsnění a veškerých tuků. Čerpadlo je hermeticky utěsněno na straně motoru. Odpor média, které má být čerpáno, lze tedy odvodit prostřednictvím tabulky materiálu čerpadla. Tím je vyloučeno riziko střední kontaminace. V závislosti na použitém těsnícím materiálu se tento typ čerpadla používá k dodávání kyselin, louhů, rozpouštědel, olejů a paliv. Tato čerpadla se také používají v aplikacích s vysokou čistotou. Více na Ceny od 1394,-Kč bez DPH (55,-Eur)
Sudové sauny, kúpacie kade, ochladzovacie kade nerezové pásy
Ponúkam na predaj nerezové pásy a spony na sudové sauny Rozmer: 40x1,5mm Cena: 4€/bm Spona Cena: 6€/kus Viem zabezpečiť doprvu. Pre viac info ma prosím kotanktujte telefonicky. Sudová sauna, Kúpacia kaďa. Ochladzovacia kaďa