inzercia, predaj, predám, bazár

Čerpadlo na postrekovač

Kategória: Poľnohospodárska technika

Predám čerpadlo na postrekovač typ Agromehanika BM 65/30. Je to čerpadlo s originálnym závesom a s kardanovým pohonom na malotraktor Tomo Vinkovič, ale teraz je prerobený na 6-drážkový normalny kardan. Cena 120€, (nové stojí cca. 450€).

Výmena možná za 1-radličný pluh Tomo Vinkovič.
Čerpadlo na postrekovač
Podobné inzeráty
AGRIO Napa 24
Ponúkam na predaj ťahaný postrekovač AGRIO Napa 24 v zachovalom stave, r.v. 2008 Postrekovač je vybavený polyetylénovou 2500l hlavnou nádržou a 24m ramenami s antikoróznymi rozvodmi. Postrekovač je vybavený sekčnou kontrolou (4 sekcie), ramená sú s aktívnym naklápaním v plnom odpružení. Na ramenách je 48ks Teejet trysiek a sú schopné aplikovať dávku od 150-600 l/ha. Postrekovač je schopný vonkajšiemu plneniu ale aj samostatnému nasávaniu vody. Tlakové miešanie, chemická nádrž, nádrž na vyplachovanie a prispôsobenie aplikácie pojazdovej rýchlosti je samozrejmosťou. Treba opraviť pár hadíc a otváranie ramien, ináč je plne funkčný. Cena je pevná, pridám komplet set náhradných trysiek, monitor a pár drobností.
Nový Postrekovač 2000L QD-2000/18 komplet s počítačom s TP
Foto už z predaného postrekovača! Predávam postrekovač 2000L, nový nepoužitý, s technickým preukazom. postrekovač sa kompletizuje podla potreby.Dá sa namontovať klasické trysky aj triplety, sekcie na elektrické ovládanie, penový značkovač atd. Viac info po tel. • pracovný záber 18 m • objem nádrže 2000 l • dávkovacie čerpadlo membránové - výkon 152 l/min. 210 l/min. - max. tlak 20 bar • základné vybavenie - prestaviteľná náprava 1500 - 1900 mm - držiaky trysiek s membránami proti odkvapávaniu - 200 l nádrž na čistú vodu na preplach systému po práci - trysky keramické - kopírovanie stopy traktora - samočistiaci sací a výtlačný filter - hydraulické ovládanie postrekových ramien - ekologická primiešavacia nádrž • zvláštne vybavenie - značkovacie zariadenie - elektronické diaľkové ovládanie regulačnej a rozdelovacej jednotky z kabíny traktora - pištoľ pre ručný postrek s bubnom a hadicou 25 m - držiaky trysiek triplet, kardánový hriadeľ
Postrekovač za traktor
Predám postrekovač za traktor vhodný na striekanie vinice, alebo stromov. Postrekovač už nevyužívam a zbytočne zabera miesto. Čerpadlo je demontovaná a uložené v garáži.
FORRÁS  nesený postrekovač
FORRÁS nesený postrekovač - šírka záberu 12m. Talianské dávkovacie čerpadlo, trojpolohové sady trysiek. Postrekovač je zánovný - takmer bez používania! Dohoda je možná.
Postrekovač
Predám postrekovač 550l 12m záber tečie nádrž na jednom mieste je malá dierka treba opraviť. Čerpadlo mám zvlášť na čerpadlo treba membrána na zadní dekal. Cena postrekovača bez čerpadla 300€ a dohada z čerpadlom 370€ a dohoda. Predam aj čerpadlo samostatne 100€ a dohoda. Dvovod predaja ukončenie poľnohospodárstva.
Čerpadlo na postrekovač
Predám nové čerpadlo na postrekovač. Len vyskúšaní bol s čistou vodou. Čerpadlo je troj membránové a prietok má 143L/min.