inzercia, predaj, predám, bazár

Certina DS SPEL-bikolor

Kategória: Ostatné

Ponúkam dámske hodinky švajčiarskej značky Certina.
Rozmer nerez púzdra bez korunky 24x32mm.Safír sklo,signovaná korunka,signovaná skladacia spona.Náramok má dĺžku na obvod ruky až 175mm.
Hodinky sú funkčné v peknom stave.
Certina DS SPEL-bikolor
Podobné inzeráty
Predám náramkové hodinky Certina
Predám titaniové vodotesné náramkové hodinky švajčiarskej výroby zn. Certina DS SPEL
Certina DS Action Diver
Predám Certina DS Action Diver C013.407.11.051.00 majú bežne známky použitia, úplne funkčný, dá sa aj otestovať osobne. Sklo-Zafírové, Antireflexné Priemer púzdra: 43,20 mm, Hrúbka púzdra: 13,00 mm Nerez oceľ 316L Vodotesnosť 200 m (20 ATM) Automatic - mechanické sa samonáťahom (naťahujúce sa pohybom ruky) Šírka púzdra 43 mm Švajčiarska spoločnosť Certina Osobný odber Poprad, Podolinec a okolie, alebo pošlem na dobierku.
Starožitné hodinky Recta a Certina
Starožitné hodinky Recta a Certina. Funkčné. Recta 65 euro, Certina 75 euro. V prípade záujmu písať mail.
predám 3 ks originál hodiniek značky DOXA Tissot a Certina
Predám 3.ks originál hodiniek značky DOXA, Tissot a Certina potrebná výmena batérii keďže sa dlhsie nepoužívali. Možné prevziať iba osobne na adrese Karadžičová 8/A v kancelárskych priestoroch vedľa stanice Nivy každú stredu medzi 16-18h. Dôvod predaja prechod na smart hodinky.
Hodinky Certina
Predám pánske hodinky certina. Hodinky sú kupované na Slovensku v značkovom hodinárstve. Niekoľko rokov len ležia v skrini sú nevyužité.Hodinky sú veľmi zachovalé nepoškodené
Certina Automatic Blue Ribbon
Predám automaty Certina Blue Ribbon,sú funkčné.Predam za najvyššiu ponuku