inzercia, predaj, predám, bazár

Cestný bicykel Strada RR6 vel. 53, nízka cena

Kategória: Cestné bicykle

Predám cestný karbónový bicykel od Slovenského výrobcu - Strada na sade Ultegra 6800, reťaz Dura-Ace. Foto je aktuálne, bicykel je v super stave, až na zadné koleso ktoré je prasknuté na ráfiku a nutné vymeniť. Pravideľne menené reťaze. Radí a brzdí pekne, nepuká. Približne na postavu 174-183cm. Veľkosť je skôr 54, ja mam 174cm a je mi trochu veľký.

Cena zohľadňuje zastaralý dizajn a ráfikove brzdy, nie technický stav. Ten je výborný.

Reach: 386mm
Stack: 536mm
Sada: Ultegra 6800
Kolesá: Campagnolo Zonda, zadné prasknuté
Kazeta: 11-25
Kľuky: 170mm 53-39
Riaditka: PRO Vibe Aero Pursuit veľkosť 36
Hmotnosť: cca 8kg
Cestný bicykel Strada RR6 vel. 53, nízka cena
Podobné inzeráty
Cyklopočítač CATEYE Strada Slim
Predám nový bezdrôtový cyklopočítač CATEYE Strada Slim malých rozmerov s veľkým displejom a 8 funkciami, komplet balenie. Malý, tenký, s veľkým displejom a číslicami, to je bezdrôtový a beztlačidlový cyklopočítač CATEYE Strada. CATEYE Strada Vám zmeria dennú (1 a 2) a celkovú vzdialenosť, okamžitú, priemernú a max. rýchlosť, čas jazdy. Medzi ďalšie funkcie patria hodiny a Pacer, to je indikátor, ktorý meria okamžitú a priemernú rýchlosť. Možno nastaviť dva priemery kolesa a celkovú vzdialenosť. Automatická funkcia START/STOP Vám zabezpečí vždy presné meranie Vašej jazdy. Tenký snímač je vhodný pre cestné bicykle, so vzdialenosťou medzi drôtom a vidlicou 12 až 17 mm, bezdrôtový prenos je na vzdialenosť až 60 cm. Uchycuje sa pomocou univerzálnej objímky, ktorú možno připrevniť na všetky priemery riadidiel či predstavcov a otočného držiaka Flex-Tight. K samotnej montáži nie je treba náradie. Hodiny: Áno Dátum: Ne Farba: čierna Aktuálna rýchlosť: Áno Priemerná rýchlosť: Áno Maximálna rýchlosť: Áno Denná a celková vzdialenosť: Áno Aktuálna výška: Nie Max. výška: Nie Dva priemery kolies: Áno Spotreba kalórií: Nie
Cestny bicykel KTM Strada 5000
Predam karbonovy cestny bicykel KTM Strada 5000. Velkost: 59. Riadidla a predstavec: Ritchey PRO. Kolesa: Mavic Cosmic SL. Plaste: Michelin Dynamic sport. Prehadzovac: Ultegra (2x11 prevodov). Brzdy: Ultegra. Kluky: Ultegra. Sedlo: Fizik Arione Wing Flex. Bicykel bol malo pouzivany a je v TOP stave. Nepadnuty ani neburany. Vaha bicykla je cca 8 kg. Bicykel je po servisnej prehliadke pripraveny na sezonu. V pripade zaujmu viem poslat viac foto. Len osobny odber. Dovodom predaja je nedostatok casu na jazdenie. Pri rychlom jednani mozna dohoda na cene.
Triban dámsky cestný bicykel regular veľkosť S
Predám krásny cestný bicykel pre dámy Triban v bielo-striebornej kombinácii vo veľkosti S (160-171cm).Bicykel je vo výbornom stave, ako nový, minimálne jazdený.Bicykel je osadený sadou Shimano Sora 2x9 rýchlostí, radenie Shimano Sora, kľuky Shimano Sora 50/34 165mm, prešmýkač Sora, prehadzovačka Sora, kazeta Microshift 11-32 zubov, predná vidlica je karbónová, plášte Michelin Dynamic Šport 700x25. Bicykel má základné osvetlenie. Bicykel je ešte v záruke s dokladom o kúpe. Úplne ideálny bicykel pre začínajúcu bajkerku. Len osobne v Bratislave.Viac informácií rád poskytnem telefonicky. Link na bicykel s rovnakými parametrami.
Trekingový cestný La Strada  20 ALU rám, 28 kolesá
Zachovalý pánsky trekingový cestný bicykel La Strada Unique. 20 palcový ALU hliníkový rám, pre výšku postavy nad: 180cm. Predná teleskopická vidlica. 28 palcové hliníkové kolesá zo spevnenými ráfikmi, trekingové plášte, rozmery: 700 x 38C. 3x7 prevodov Shimano. Radenie: SHIMANO gripShift SRAM MAX. Prešmýkač: Shimano. Zadná prehadzovačka: Shimano Acera. Predná mechanická kotúčová brzda PROMAX + zadná V-brzda. Rýchloupínacia odprúžená sedlovka, gelové sedlo Plastové blatníky. Stojan. Zvonček. Odrazky v kolesách. Predné aj zadné led svetlá s batériami. Zadný batožinový nosič. Držiak na fľašu. Dovoz z Nemecka. Všetko presne podľa obrázkov. Zachovalý, vidno známky používania. Komplet zo servisu nastavený, ihneď použiteľný, stačí nastaviť sedlo, našrubovať pedále a môže sa jazdiť. Zašlem zabalený v kartóne kurierom na dobierku. Dobierka, poštovné kurierom: 12 EUR. KOMPLETNÚ PONUKU BICYKLOV NÁJDETE NA: .
KTM Strada 1000 vel.59
Predáme cestny bicykel KTM Strada 1000 , sada Tiagra 3x10 ,vo velmi zachovalom stave.Bicykel je vystaveny v predajni BAJKSERVIS v Stupave.
Dámsky cestný bicykel vel. M, Žilina
Cestný dámsky bicykel. Veľkosť M. Pre Ženy 168 cm - 176 cm: Veľkosť M. Bicykel sa nachádza v Žiline, treba si ho prísť pozrieť a vyskúšať. Neposielam ho, iba osobný odber. Brzdy a prehadzovacka bola skontrolovala a nastavená v servise u Kubicu. Kupovaný 3.7.2021 - ešte v záruke. Dám k nemu aj pôvodný doklad o kúpe samozrejme. Veľmi málo jazdený. Na bicykli sú trekingové plášte. Pôvodne tam boli cestné, tie sú úplne nejazdené, pridám k tomu. Pridaný tiež metalický držiak na fľaše. Čerstvo menené duše. Pôvodne takmer 700€ aj s príslušenstvom, teraz 420€, cena je pevná, keďže je ešte v záruke a minimálne jazdený. Celé špecifikáciu nájdete na eshope , bicykel tam nájdete pod týmto názvom Triban Dámsky cestný bicykel triban regular zelený, 8602206. Nájdete tam aj 37 recenzií od zákazníčok. V prípade pošlem link ak ho nebudete vedieť nájsť. Popis od výrobcu: Tento bicykel vyvinul náš čisto ženský dizajnérsky tím a otestovalo ho veľa žien. Je to dokonalý spojenec na jazde na rovine aj na kopci. Geometria prispôsobená ženskej postave pre pohodlné sedenie. Karbónová vidlica. Prevodovka SHIMANO SORA 2X9R prispôsobená ženám. Pohodlná geometria s vyšším riadením a kratšou hornou rúrou. Dámske sedlo Ergofit je špeciálne určené pre ženy