inzercia, predaj, predám, bazár

Čestný kríž svetovej vojny 1914-1918

Kategória: Zberateľstvo

Predám nemecký čestný kríž, založený v r. 1934 prezidentom Hindenburgom, pre bojujúcich účastníkov 1. svetovej vojny. K dispozícii aj s darovacím dekrétom. Viď foto. K zásielke treba prirátať poštovné podľa cenníka pošty.
Čestný kríž svetovej vojny 1914-1918
Podobné inzeráty
Medaila Kríž svetovej vojny 1914-1918 - replika
Medaila Kríž svetovej vojny 1914-1918 - replika. Telefón nefunguje, píšte mail.
/REZERVOVANÉ/ Nemecký čestný kríž 1914 - 1918
/REZERVOVANÉ/ Ponúkam na predaj toto nemecké vyznamenanie - Čestný kríž svetovej vojny 1914 - 1918. Verzia s mečmi pre frontových bojovníkov, značený. Originál vyznamenanie aj stuha. Cena je 15€ plus poštovné. Platba vopred na bankový účet alebo osobne. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom, tel. číslo vymyslené.
Nemecko - Čestný kríž 1914 - 1918
Ponúkam na predaj toto nemecké vyznamenanie - Čestný kríž pre veteránov prvej svetovej vojny. Variant bez mečov pre účastníkov vojny. Menej sa vyskytujúci neznačený typ. Originál vyznamenanie aj stuha. Cena je 20€ plus poštovné. Platba vopred na bankový účet alebo osobne. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom, tel. číslo vymyslené.
Čestný kríž pre pozostalých 1914 - 1918
Ponúkam na predaj tento nemecký čestný kríž 1914 - 1918. Čierne lakovaná verzia pre pozostalých. Super stav, originál vyznamenanie aj stuha, značené. Cena je 25€ plus poštovné. Platba vopred na bankový účet alebo osobne. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom, tel. číslo vymyslené.
Sovietske medaile vyznamenania
1.Rád červenej hviezdy Rad červenej hviezdy bolo sovietske vyznamenanie, ktoré sa udeľovalo od 6. apríla 1930 príslušníkom Červenej armády a Sovietskeho námorníctva za výnimočné služby pri obrane Sovietskeho zväzu v čase vojny i v čase mieru. Mohli ním byť vyznamenaní nielen jednotlivci, ale aj celé vojenské jednotky, lode a organizácie. Cena:14€ 2.CCCP XX rokov Červenej armády Jubilejnú medailu „XX rokov robotnícko-roľníckej Červenej armády“ získali štáb a veliaci dôstojníci Robotnícko-roľníckej Červenej armády a námorníctva, ktorí mali k 23. februáru 1938 (Deň Červenej armády ), slúžil 20 rokov v jej radoch a vyznamenaným počas občianskej vojny a vojny za slobodu a nezávislosť vlasti v jednotkách Robotnícko-roľníckej Červenej armády a námorníctva; pre tých, ktorí boli ocenení Rádom Červenej zástavy za vynikajúce služby počas občianskej vojny. Rozmer 90mm so stuhou Cena 12€ 3.Leninov rad alebo Rad Lenina , pomenovaný podľa vodcu Veľkej októbrovej socialistickej revolúcie Lenina, bol najvyšším sovietskym vyznamenaním. Bol zriadený 6. apríla 1930 a automaticky ho získavali nositelia vyznamenania Hrdina Sovietskeho zväzu. V priebehu 2. svetovej vojny bolo udelených vyše 41 000 týchto vyznamenaní, z toho väčšina bola udelená sovietskym vojakom a partizánom. Rad Lenina sa udeľoval: civilom, za významný prínos vlasti príslušníkom armády za vzorné služby tým, ktorí sa za zaslúžili o priateľstvo a spoluprácu ľudí a podporili mier iným za zásluhy Sovietskemu zväzu a spoločnosti Medaile Rád Lenina, replika, mosadz, pozlatený Rozmery: cca 40mm, se stuhou 90mm cena: 14€ 4.Replika sovietskeho vyznamenania Za obranu Odesy medaila založená roku 1942, ktorá bola behom druhej svetovej vojny udelovana vojakom aj civilistom za účasť pri obrane Odesy v rozhodnom období roku 1941. cena:10€
Odznaky, gombíky ,ozdobná šnúra, hodnosť.
Ponúkam na predaj odznaky, gombíky ,ozdobnú šnúru, hodnosť. Francúzsky vojenský odznak z II.svetovej vojny 512 ème REGIMENT DU TRAIN, Odznak bol pridelený vojakom slúžiacich Alžírsku. Francúzky Vojenský odznak s mečom nápis U.F.A. F.M.R.B.A.C.G.G.V.O.A . Francúzska Asociácia Veteránov .Odznak bol udeľovaný zraneným vojakov a veteránom z druhej svetovej vojny . Výrobca "H. Vargas - La Varenne-Seine". Lyon v február 1918. Šnúra, gombíky hodnosť a odznak značený pyrotechnik z prvej svetovej vojny .Všetko spolu 20€. Poštovné podľa cenníka SP. V prípade záujmu ma kontaktujte E- mailom.