inzercia, predaj, predám, bazár

Cestovna postielka BabyBjorn Travel Crib

Kategória: Ostatné

Lahka a velmi prakticka cestovna postielka, vazi len 5 kg, sucastou je matrac. Da sa pouzivat aj ako ohradka.

Matrac - 60 x 105 x 4 cm
Rozlozena - 82 x 112 x 64 cm
Zložená - 49 x 60 x 14 cm v cestovnej taške.
Cestovna postielka BabyBjorn Travel Crib
Podobné inzeráty
BabyBjorn Travel Crib cestovná postieľka
Predám cestovnú postieľku Babybjorn. Veľmi málo používaná. Osobný odber BA
Multifunkčná detská postieľka Brotish
Táto postieľka je ideálnou nočnou postieľkou pre vaše dieťa ktoré spi vedľa vás a udržuje vaše dieťa blízko vás na posteli s bezpečnostnými prackami. Postieľka sa bezpečne zaistí k posteli pomocou silných popruhov a nezanechá žiadnu medzeru. Detská postieľka Brotish je veľká a priestranná. Spodná časť môže byť použitá na hranie. Je pre deti od 0-3 rokov. Inštalácia je veľmi jednoduchá a potrebujete nato malo času. Nevyžaduje žiadne ďalšie nástroje na inštaláciu. Odnímateľná plachta detského matraca a odnímateľná bočná tkanina sa dajú ľahko vybrať a prať v práčke. Detská postieľka je vybavená nastavením výšky 5 úrovní, čo vám umožní nastaviť otvorený priestor dieťaťa v ktorejkoľvek výške a prispôsobeniu sa výške vašej posteli, či už je vyššia alebo nižšia. Detská postieľka je vybavená dodatočnou podložkou na výmenu plienok a ďalšími vreckami na udržanie vecí vášho dieťaťa v týchto vreckách. Detská postieľka môže byť použitá ako detská hojdacia posteľ. Môžete ľahko otvoriť tyčky nôh, aby táto postieľka bola ako hojdacia posteľ. Vek: 0-36m Rozmery: 126*70*76cm Najväčšia záťaž: 40kg Vrátane matraca! Tu si môžete pozrieť video:
BabyBjörn Lehátko Bouncer BLISS Anthracite Mesh
Predáme detské lehátko/ bouncer od firmy BabyBjorn. Po jednom bábätku, udržované, oprané, čisté, ako nové aj s originál krabicou. Ponúkame aj s interaktívnou BabyBjorn hračkou, ktorá sa dá prichytiť na sedačku a zabaví bábätko. Od narodenia do 13kg. Kľúčové vlastnosti ležadla BabyBjörn Bouncer BLISS: - Elegantné ergonomické ležadlo - Pre deti od narodenia do 13 kg - Ľahká prenosná konštrukcia - Vhodné na doma aj na cesty - Bez batérie, prirodzený pohyb hojdaním - Rozvíja stabilitu a motorické zručnosti - Rešpektuje prirodzený zdravý detský vývoj - Rôzne polohy - pre spánok, odpočinok alebo hranie - Je vyrobené z testovaných nezávadných materiálov - Príjemný priedušný materiál vhodný aj na citlivú detskú pokožku - Štýlové vyhotovenie v antracitovej farbe - Poťah je možné vyprať v práčke na 40 °C Cena s hračkou 150 eur. Bez hračky 125 eur. Osobný odber v Bratislave.
Cestovna postielka + matrac gratis
Predam kvalitnu minimalne pouzivanu cestovnu postielku s leziacou plochou 120x60 cm. Postielka je lahko skladatelna do rozmeru 78x21x20 cm, celkova hmotnost iba 8,6 kg, ma tri stabilne nohy a dve prakticke kolieska s brzdou na lahke premiestnovanie. Postielka aj matrac su minimalne pouzivane - ako nove. Kupene za 75€ + 30€ matrac. Viac info na:
Chicco cestovna postielka
Predam CHICCO Goodnight – postieľku, malo pouzivanu. Praktická, pohodlná cestovná postieľka. Bezpečnostná poistka je umiestnená zospodu postieľky. 2 bočné sieťované strany pre dobrú cirkuláciu vzduchu. Zaoblené rohy. Polstrovaný matarac. Praktická cestovná taška. Skladá sa – ala dáždnik. Dvojité zabezpečenie proti náhodnému zloženiu. Technické parametre: Rozmery: 75 × 62 × 122 cm Rozmery po zložení: 80 × 26 × 30 cm Váha: 9,3 kg
HAUCK cestovná postielka
Predám veľmi praktickú cestovnú postielku značky hauck. Jednoducho sa skladá, nezaberie veľa miesta. Použitá asi3x. Súčasťou je: závesné poschodie, odkladacia plocha na potreby a plienky, kolieska pre ľahšiu manipuláciu, skladací matrac a praktická cestovná taška. Dieťatko cca do 6 mesiacov spinká na zvýšenom lôžku – bezpečné, pohodlné, umožňuje ľahšie vkladanie a vyberanie Vášho bábätka. Vďaka mäkkej vrchnej ploche a zvýšenému okraju leží Vaše dieťa bezpečne a úplne pohodlne. Vďaka dvom kolieskam sa dá cestovná postieľka ľahko presúvať. Skladanie aj rozkladanie postieľky je veľmi jednoduché a rýchle. Jednoduchá údržba. Pre deti od narodenia do 15 kg. Ďalšie parametre: Rozmery rozloženej postieľky: 125 × 63 × 83 cm. Rozmery zloženej postieľky: 32 × 32 × 79 cm. Matrac: 120 × 60 cm. LEN osobný odber