inzercia, predaj, predám, bazár

Cestovná postieľka ZOPA

Kategória: Ostatné

Praktická cestovná postieľka aj s matracom. Všetky chyby pofotene.

Osobný odber možný v BB, ZH.

Z NETU
posteľ YOGA
Flexibilná skladacia posteľ, ideálna pre všetky vaše cesty, v moderných farbách.

Kompozícia je kompaktná a pripravená na prenášanie.
Vďaka praktickým kolieskam (s možnosťou brzdenia) sa dá ľahko pohybovať podľa potreby v priestore.
Súčasťou je pohodlný matrac, ktorý jednoducho umiestnite do detskej postieľky a zabezpečte ju pomocou špeciálnych rukovätí.
Praktické vrecko na bočnej strane je možné použiť na uloženie potrebných predmetov pre vaše dieťa.
Na opačnej strane postele je zips.
Dieťa môže byť umiestnené pomocou zipsov (vhodné pre deti do 6 mesiacov, s maximálnou hmotnosťou do 10 kg).
Vďaka prenosnému vrecku je manipulácia so zloženou hračkou.
Doplňujúce informácie:

hmotnosť detskej postieľky: 9,2 kg
Údržba: detská postieľka – Používajte jemné mydlo alebo čistiaci prostriedok navlhčenou handričkou. Prenosné vrecko je možné umývať v práčke pri teplote 30°C v jemnom režime pre jemné spodné prádlo (na čistenie nie sú vhodné žiadne abrazívne alebo bieliace činidlá).
Konštrukcia je kovová, dobre držaná.
Rozmery: 21 × 20 × 70 cm.
Cestovná postieľka ZOPA
Podobné inzeráty
Zopa detské ležadlo
Ležadlo je vo veľmi zachovalom stave. PC 110€. Ležadlo Zopa Lullaby Triangle určené pre vaše bábätko Unikátna konštrukcia otočná o 360° Možnosť zvoliť si spôsob hojdania podľa preferencií bábätka Nastavenie intenzity hojdania (5 rýchlostí) aj doby hojdania (8, 15 alebo 30 minút) Automatická detekcia zapne hojdanie v prípade nepokoja bábätka Prehľadný dotykový displej a diaľkový ovládač určený na nastavenie Zopa Lullaby Mäkké čalúnenie z príjemného priedušného materiálu Odnímateľný poťah možno prať v práčke 5-bodový pás zaručí bezpečnosť dieťaťa, robustný rám Zopa Lullaby je polohovateľné do dvoch pozícií Hrací mechanizmus s niekoľkými melódiami a zvukmi prírody Hlasitosť melódií a zvukov možno nastaviť Napájanie pomocou 4 batérií AA (nie sú súčasťou balenia) alebo adaptérom do elektrickej siete (je súčasťou balenia) Hrazdička s dvoma odnímateľnými plyšovými zvieratkami Vďaka ležadlu Zopa sa bábätko upokojí aj zabaví Farebné vyhotovenie Triangle Ležadlo Zopa Lullaby je vhodné pre deti od narodenia do 9 kg
Multifunkčná detská postieľka Brotish
Táto postieľka je ideálnou nočnou postieľkou pre vaše dieťa ktoré spi vedľa vás a udržuje vaše dieťa blízko vás na posteli s bezpečnostnými prackami. Postieľka sa bezpečne zaistí k posteli pomocou silných popruhov a nezanechá žiadnu medzeru. Detská postieľka Brotish je veľká a priestranná. Spodná časť môže byť použitá na hranie. Je pre deti od 0-3 rokov. Inštalácia je veľmi jednoduchá a potrebujete nato malo času. Nevyžaduje žiadne ďalšie nástroje na inštaláciu. Odnímateľná plachta detského matraca a odnímateľná bočná tkanina sa dajú ľahko vybrať a prať v práčke. Detská postieľka je vybavená nastavením výšky 5 úrovní, čo vám umožní nastaviť otvorený priestor dieťaťa v ktorejkoľvek výške a prispôsobeniu sa výške vašej posteli, či už je vyššia alebo nižšia. Detská postieľka je vybavená dodatočnou podložkou na výmenu plienok a ďalšími vreckami na udržanie vecí vášho dieťaťa v týchto vreckách. Detská postieľka môže byť použitá ako detská hojdacia posteľ. Môžete ľahko otvoriť tyčky nôh, aby táto postieľka bola ako hojdacia posteľ. Vek: 0-36m Rozmery: 126*70*76cm Najväčšia záťaž: 40kg Vrátane matraca! Tu si môžete pozrieť video:
Cestovna postielka + matrac gratis
Predam kvalitnu minimalne pouzivanu cestovnu postielku s leziacou plochou 120x60 cm. Postielka je lahko skladatelna do rozmeru 78x21x20 cm, celkova hmotnost iba 8,6 kg, ma tri stabilne nohy a dve prakticke kolieska s brzdou na lahke premiestnovanie. Postielka aj matrac su minimalne pouzivane - ako nove. Kupene za 75€ + 30€ matrac. Viac info na:
Cestovná postieľka Zopa Nanny
Predám 2x použitú cestovnú postieľku Zopa Nanny. Postieľka je bez poškodenia. Osobný odber Budmerice, poprípade Pezinok, TT alebo Bratislava Digital Park.
Elektrická odsávačka mlieka
Predám elektrickú odsávačku značky ZOPA, bola použitá pár krát. Je ako nová, komplet príslušenstvo, fľaša s cumľom nebola použitá. Elektrická odsávačka COMFY PRO je vybavená unikátnou mäkkou silikónovou vložkou Zopa 3D. Pomocou tejto vložky odsávačka dokonale napodobňuje prirodzené satie dieťaťa. Zopa 3D vložka rozdeľuje samotný priebeh odsávanie na tri časti: masáž, stisk a sanie. Vďaka tomuto rozdeleniu odsávačka dosahuje maximálnej efektivity pri odsávaní a zároveň predchádza nepríjemným pocitom, ktoré môže odsávanie spôsobiť. Odsávačka má dva režimy - stimuláciu a sanie. Pri každom režime je možné regulovať silu podtlaku v 9 stupňoch, aby si mohla každá mamička nastaviť hodnotu, ktorá jej vyhovuje a je pre ňu príjemná. LED display signalizuje aktuálne nastavenie v reálnom čase. Motorovú jednotku je možné napájať pomocou kábla s prípojkou micro USB alebo batériami. Membránová konštrukcia odsávačky zabraňuje miešanie vzduchu a kvapaliny, bráni spätnému toku mlieka a jeho kontaminácii. Súčasťou balenia je návod, odsávačka, motorová jednotka, napájací kábel, držiak na fľaštičku, fľaštička a redukcia na fľaštičku s úzkym hrdlom. Odsávačka je kompatibilná s fľaštičkami AVENT. Zopa 3D technológia odsávania Unikátna technológia, ktorá dokonale napodobňuje prirodzené satie dieťaťa. Zaručí maximálnu efektivitu a bezbolestné odsávanie.
Cestovná postieľka ZOPA
Cestovná postieľka plus matrac a plachty Osobný odber Bernolakovo