inzercia, predaj, predám, bazár

Cestovný vak

Kategória: Všetko ostatné

Predám málo používaný cestovný vak červenej farby.
Cestovný vak
Podobné inzeráty
Kvalitny cestovny vak
Cestovny vak, ktory sa da naspodu v pripade potreby rozsirit.
Športový vak.
Predám čisto nový nepoužitý asymetrický športový vak na plece s okrúhlym dnom, ktorý je možné nosiť v ruke, alebo cez rameno. Má možnosť vyberať alebo vkladať veci do vnútra aj cez uzáver so zipsom, ako je vidieť na priložených obrázkoch. Priemer vaku : 30,0 cm Výška vaku : 49,0 cm Hmotnosť vaku : 0,402 kg Moja predajná cena za športový vak = 8,00 €. Najradšej uprednostňujem osobný odber v Trnave, alebo dohodou-zaslanie na dobierku. V prípade dobierky je cena za Vak + cena za dobierku a v prípade platby vopred na účet je cena za poštovné znížená o 1,20 € (cenu generuje priamo ePodací hárok podľa sumy za dobierku a jej hmotnosti). Ponuka, pokiaľ ju čítate je stále platná a aktuálne bude podľa potreby upravovaný text inzerátu. !!! Na SMS nereagujem !!!
Športový vak.
Predám čisto nový nepoužitý asymetrický športový vak na plece s okrúhlym dnom, ktorý je možné nosiť v ruke, alebo cez rameno. Má možnosť vyberať alebo vkladať veci do vnútra aj cez uzáver so zipsom, ako je vidieť na priložených obrázkoch. Priemer vaku : 30,0 cm Výška vaku : 49,0 cm Hmotnosť vaku : 0,402 kg Moja predajná cena za športový vak = 8,00 €. Najradšej uprednostňujem osobný odber v Trnave, alebo dohodou-zaslanie na dobierku. V prípade dobierky je cena za Vak + cena za dobierku (cenu generuje priamo ePodací hárok podľa sumy za dobierku a jej hmotnosti) a v prípade platby vopred na účet je cena za poštovné znížená o 1,20 €. Ponuka, pokiaľ ju čítate je stále platná a aktuálne bude podľa potreby upravovaný text inzerátu. !!! Na SMS nereagujem !!!
Nafukovací sedací vak
Predám nový nafukovací vak, len otvorený, nepoužívaný, inak 100 % stav..pošlem aj na dobierku. Osobný odber BA Rača, alebo Račianska ulica pri Figare.
nafukovací boxovací vak.
Predám úplne nový nafukovací boxovací vak. Krabica, bloček.
predam boxovaci vak
dobry den, predam nepouzivany boxovaci vak vhodny do bytu ale aj do domu. cena 50€.