inzercia, predaj, predám, bazár

Chamaerops Humilis - mrazuvzdorne palmy

Kategória: Rastliny

Predám mrazuvzdorne palmy Chamaerops Humilis.
Kontakt

Ceny od 35€ a vyššie.
Su to uz starsie rastliny, ziadne sadenicky.

Mam aj Chamaerops Humilis VULKANO

Najvyššie cca 2m za 150€.
Vyzeraju ako na prvom obrazku v strede.

-------------------------
kontakt:


Osobný odber v Dunajskej Lužnej.
Chamaerops Humilis - mrazuvzdorne palmy
Podobné inzeráty
Sabal minor - naklíčené semená
Predám naklíčené semená palmy Sabal minor (Trpasličia palma) - zaujímavá palma, ktorá dorastá len do výšky 2 - 3 m. Mrazuvzdornosť je uvádzaná do -20C (len dospelé rastliny). 2 naklíčené semená - 3€ + poštovné. Na predaj aj naklíčené semená palmy Chamaerops humilis a Chamaerops humilis var. cerifera. Info, prosím, len e-mailom. Tel. kontakt je neaktuálny.
Palmy - naklíčené semená
Predám naklíčené semená paliem: - Washingtonia filifera: 5 semien - 3,20€ - Washingtonia robusta: 5 semien - 3,20€ alebo 10 semien - 5€ - Chamaerops humilis: 2 semená - 3,05€ alebo 10 semien - 10€ - Chamaerops humilis var. cerifera: 2 semená - 3,20€ - Sabal minor: 2 semená - 3€ alebo 10 semien - 9,50€ + poštovné Semená sú zasielané v ZIP-vrecku s vlhkým kokosovým vláknom. v prípade záujmu - Heat Pack (Výhrevné vrecko) - 1,80€ Info, prosím, len e-mailom. Tel. kontakt neaktuálny.
Chamaerops humilis palma
Mrazuvzdorné - 14°C Chamaerops Humilis má pomalší rast a rada vytvára viacero kmeňov v rôznych výškach. Tento pomalší rast platí pri raste kmeňov, proces rastu nových listov je totiž oveľa rýchlejší a palma tak neustále pôsobí pekným a hustým vzhľadom. M
Palma Datlovnik kanarsky - Phoenix canariensis
Ponukam 2 ročnú palma datlovnik kanarsky nie je mrazuvzdorne. Prvá fotka je ilustračna! Cena 6 euro/kus. Ponúkam aj mrazuvzdorna Palma Trachycarpus Fortunei a Chamaerops humilis. Posielam aj na dobierku. Plus poštovné podla cenníka slovenskej posty. Viac info prosím napíšte pod inzeratom alebo sms. Pozri moje všetky inzeráty.
Palma Datlovnik kanarsky - Phoenix canariensis
Ponukam 2,5 ročnú palma datlovnik kanarsky. Nie je mrazuvzdorne! Prvá fotka je ilustračna! Cena 7 euro/kus. Ponúkam aj mrazuvzdorna Palma Trachycarpus Fortunei, Sabal Minor a Chamaerops humilis. Posielam aj na dobierku. Plus poštovné podla cenníka slovenskej posty. Viac info prosím napíšte pod inzeratom alebo sms. Pozri moje všetky inzeráty.
Palma washingtonia robusta
Predám dve krásne palmy bolo o špičkovo postarané.Palmy majú bez kvetináča na výšku 3,2m. Palmy prežijú až do -10stupnov. Možnosť kúpiť palmy naraz za 650€ alebo jednu za 350€. V prípade záujmu alebo ak sa chcete hoci čo spýtať píšte alebo volajte na mail alebo tel. číslo.