inzercia, predaj, predám, bazár

Chapman ML1 Baritone V2

Kategória: Strunové nástroje

Predám/vymením túto baritónovú fešandu.

V našom bazáre môžete svoj nástroj predať alebo dať do protihodnoty za iný nástroj z našej ponuky (aj nový) - možnosti nájdete na alebo priamo na predajni.
Chapman ML1 Baritone V2
Podobné inzeráty
Chapman ML1 Modern Baritone V2 (mallow)
Zdravíčko , predáva sa tá kráska v strede Jedna sa o Chapman ML1 Modern Baritone V2 vo farebnom vyhotovení Mallow Gitara v dokonalom stave, hralo sa na nej zhruba rok aj pol len na domáce cvičenia cez AmpSim Ovládače : Master Tone s Push-Pull systémom Master Volume Prepínač : Klasický trojpolohový snímačový Ladiace mechaniky : Chapman Classic Closed (18:1) Snímače : Chapman Sonorous Zero Baritone HB (2x) Kobylka : Struny cez hardtail Nultý pražec : Graph Tech Black TUSQ XL Drevo : (Telo) Jelša (Vrchná doska) Bahenný Jaseň (Krk) Javor (Hmatník) Eben macasar Výstuha krku : Dual Action Menzúra je 711mm a jumbo pražce Preferujem prvý kontakt cez mail alebo SMS Elektricka gitara , gitara , 6 strunna , baritone , gibson , les paul , epiphone , washburn
PREDÁM gitaru Chapman ML3 Modern Incarnadine
Predám Elektrickú gitaru (ako nová) z modelovej rady Chapman Guitars Standard Series. Gitara disponuje mahagónovým telom a javorovou vrchnou doskou s lesklou povrchovou úpravou. Osadená je javorovým C krkom s menzúrou 648 mm. Ebenový hmatník s rádiusom 350 mm je vybavený 24 niklovými jumbo pražcami a 42 mm Graph Tech Black TUSQ XL nultým pražcom. Čierny hardware zahŕňa Chapman Classic uzatvorené ladiace mechaniky a Chapman String-Through pevnú kobylku. O zvuk sa starajú 2 x Chapman Sonorous Zerø humbucker snímače s ovládacími prvkami pre Master Volume, Master Tone – Push-Pull a 3-polohovým prepínačom s možnosťou rozpojenia cievok prostredníctvom Push-Pull Tone ovládacieho prvku. Farba: Incarnadine, Krajina pôvodu: Indonézia Ku gitare originál tvrdé puzdro je samozrejmosťou. Cena pevná!
Gitara Chapman ML1 modern abbys baritone
Predám gitaru Chapman. Kupovaná 20 februára, viem doložiť doklad vzhľadom na to že gitarka je ešte v záruke. Osadenie dvojitým hambacrom s troma polohami. Uzamykanie ladenia a špeciálny nultý pražec. Na gitare sa od kúpi hralo len niekoľko krát takže to odpovedá stavu ako nová. Pre bližšie info kontaktuje .
CHAPMAN ML1 Pro Modern
Predám gitaru CHAPMAN ML1 Pro Modern Pitch Black 2022 ...stav novej gitary hranej len doma...vyskúšanie samozrejmosťou...pri vážnom záujme dohoda možná…o výmenu nemám záujem… len predaj
Chapman ML modern baritone
Predám túto skvostnú baritónovú gitaru, má ohromné zvukové možnosti, humbuckery sú rozopínateľné na single. Hmatník neuveritelne spracovaný-čistokrvný poctivý Chapman. Vizuálne je to jedna z najkrajších gitár, aké som kedy videl. Cena novej je 600€.
Chapman ml2 white dove modern
Na predaj elektricka gitara v zánovnom stave kupovaná pred 4 rokmi. Tento tvar chapman guitars uz nevyrábajú. Nové ml2 gitary majú modifikovaný tvar. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.