inzercia, predaj, predám, bazár

Chata po kompletnej rekonštrukcii s parametrami hotela

Kategória: Byty

Ponúkam na predaj chatu po kompletnej a dôkladnej rekonštrukcii, ktorá spĺňa hotelové ubytovanie na vysokej úrovni.
Chata sa nachádza v chatovej oblasti na Kováčovej, neďaleko rýchlostnej cesty R1 medzi Zvolenom a Banskou Bystricou. Je usadená v horskom prostredí obklopená borovicovím lesom. Čistá príroda, kľud, slnko.
Chata s 11 izbami, každá so svojím sociálnym zabezpečením, s celkovou kapacitou 24 ubytovaných hostí. Izby sú od jednolôžkovej, cez dvojlôžkové, trojlôžkové až po dvojizbové apartmány. Väčšina izieb má východ na terasu, resp. balkón. Izby sú novo zariadené, kvalitné postele, matrace, TV s hotelovým módom, kúpeľne so sprchovým kútom ( v najväčšom apartmáne vaňa ), WC ( geberit ), umývadlo s kvalitnou batériou, kvalitný keramický obklad. V celej chate sú na podlahách hotelové koberce.
Na prízemí sa nachádza recepcia – bar, jedáleň a sociálne zázemie pre hostí. V suteréne chaty sa nachádza technické zázemie, práčovňa, žehliareň, sklady, kompletne novo zariadená kuchyňa aj so zariadením a vybavením spĺňajúce najvyššie hygienické normy. V týchto priestoroch je aj kotolňa s kotlom plynovým a kotlom na drevošiepku, resp. peletky, všetko prepojené do ústredného kúrenia a dvoch obrovských zásobníkov na teplú vodu.
Vedľa chaty je k dispozícii veľká terasa s kompletným zariadení, stoly, stoličky, lavice slnečníky. Menšia terasa je pripravená na zabudovanie vírivky, všetky potrebné prívody vody a elektriny sú tu vyvedené. Samozrejmosťou je parkovisko garáže.
Chata prešla kompletnou rekonštrukciou pred 5 rokmi, majiteľ má urobené všetky revízie a novému majiteľovi vie poskytnúť všetky doklady týkajúce sa rekonštrukcie a vybavenia chaty.
K dispozícii bude novému majiteľovi kamerový systém ako aj rezervačný hotelový systém spolu s funkčnou internetovou stránkou.
Pre viac informácií, aj o cene, volajte . Všetko sa nedá popísať a nafotiť, treba prísť pozrieť.
Chata po kompletnej rekonštrukcii s parametrami hotela
Podobné inzeráty
Investičný BYT 1A Hotel Demänová Apartments
Hotel Demänová Apartments tvorí jeden samostaný bytový celok nachádzajúci sa na vstupe do najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry. Celý objekt sa skaldá z 8 bytových jednotiek od 31m2 až po 181m2 čo je rozloha samostatného 4i bytu s terasou na najvyšom podlaží. Vonkajší priestor je dotvorený altánkom na grilovanie a na prízemí sa nachádza lyžiareň. Apartmány patria pod značku Hotel Demänová, najlepšie hodnoteného 4* hotela na Liptove. Byty sa predávajú do súkromného vlastníctva ako investičná príležitosť zapojenia sa pod hotelový program Hotela Demänová. Všetci majitelia a budúci klienti tak budú môcť využívať služby poskytované Hotelom Demänová. Hotel Demänová Apartments sa nachádza priamo v prímestskej časti Liptovského Mikuláša, Demänovej. Demänová je vstupná brána k najväčšiemu lyžiarskemu stredisku Jasná Nízke Tatry. Apartmány sú vzdialené od Hotela Demänová 350m a preto je pre klientov pohodlné využívať služby z hotela. Malebný Liptov Vám ponúka nekonečné množstvo aktivít od rekreácie v aquaparkoch cez lyžovanie v najväčšom stredisku Jasná až po po zážitkový simulovaný zoskok voľným pádom. Oblasť Liptova je navštevovaná vo veľkej miere aj v lete, Apartmány su vzdialené od Liptovskej Mary 6km a od turistických chodníčkou Nízkych Tatier len 8km. Všetky byty sa predávajú komplet zariadené a pripravené na svojich prvých klientov. V štandarde nájdete kompletne zariadenú kúpelňu so sprchovým kútom taktiež kompletne vybavenú kuchyňu s jedálňou. Obývací priestor s rozťahovacou pohovkou pre ubytovanie ďalších dvoch osôb v apartmáne a izbu zariadenú luxusnou vysokou posteľou. Každý apartmán je zariadený rovnako, presne ako je znázornený na fotkách. Financovanie je jednoduché, 5% rezervačný poplatok splatnosťou 90 dní. Zvyšných 95% priamo na kúpnu zmluvu. Kedže sa jedná o byty, nieje problém investíciu pokryť hypotekárnym úverom. Vstupom do značky Hotela Demänová na Vás čaká využívanie služieb VIP CLUBU, wellnessu, reštaurácie a v budúcnosti multifunkčnej haly na oslavy. Máme pripravený atraktívny podiel pre budúcich majiteľov z príjmu z ubytovania. Túto investíciu treba brať ako komplexnú investíciu s vlastnením m2 v bytovom dome a uvažovaním s kladnou infláciou, možnosťou celoročneho ubytovania v apartmáne ako hosť a sekundárnym prijmom s vyťaženia apartmánu treťou stranou. Poschodie: 1/prízemie Počet poschodí: 1 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: + Parkovacie státie 10 000€ Obytná plocha: 32m² Celková rozloha: 32m² Úžitková plocha: 32m² Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: áno Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Vykurovanie: spoločné Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: nie Pivnica: áno Garáž: nie Výťah: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: Ytong Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Bazén: interiérový Krb: nie Klimatizácia: nie Káblová televízia: nie Energetický certifikát: A Predzáhradka: nie Bezbariérový pr
Investičný BYT 1A Hotel Demänová Apartments
Hotel Demänová Apartments tvorí jeden samostatný bytový celok nachádzajúci sa na vstupe do najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry. Celý objekt sa skladá z 8 bytových jednotiek od 32m2 až po 181,5 m2 čo je rozloha samostatného 4i bytu s terasou na najvyššom podlaží. Vonkajší priestor je dotvorený altánkom na grilovanie, ktorý je sprístupnený všetkým bytovým jednotkám ako aj lyžiareň, ktorá sa nachádza na prízemí. Apartmány patria pod značku Hotel Demänová, najlepšie hodnoteného 4* hotela na Liptove. Byty sa predávajú do súkromného vlastníctva ako investičná príležitosť zapojenia sa pod hotelový program Hotela Demänová. Všetci majitelia a budúci klienti tak budú môcť využívať služby poskytované Hotelom Demänová. Hotel Demänová Apartments sa nachádza priamo v prímestskej časti Liptovského Mikuláša, Demänovej. Demänová je vstupná brána k najväčšiemu lyžiarskemu stredisku Jasná Nízke Tatry. Apartmány sú vzdialené od Hotela Demänová 350m a preto je pre klientov pohodlné využívať všetky služby hotela. Malebný Liptov Vám ponúka nekonečné množstvo aktivít od rekreácie v aquaparkoch cez lyžovanie v najväčšom stredisku Jasná až po zážitkový simulovaný zoskok voľným pádom. Oblasť Liptova je navštevovaná vo veľkej miere aj v lete, Apartmány sú vzdialené od Liptovskej Mary 6km a od turistických chodníčkov Nízkych Tatier len 8km. Všetky byty sa predávajú komplet zariadené a pripravené na svojich prvých klientov. V štandarde nájdete kompletne zariadenú kúpeľňu so sprchovým kútom a taktiež kompletne vybavenú kuchyňu s jedálňou. Obývací priestor s rozťahovacou pohovkou pre ubytovanie ďalších dvoch osôb v apartmáne a izbu s luxusnou vysokou posteľou. Každý apartmán je zariadený rovnako, presne ako je znázornený na fotkách. Financovanie je jednoduché, 5% rezervačný poplatok so splatnosťou 90 dní. Zvyšných 95% priamo na kúpnu zmluvu. Keďže sa jedná o byty, nie je problém investíciu pokryť hypotekárnym úverom. Vstupom do značky Hotela Demänová na Vás čaká využívanie služieb VIP CLUBU, wellnessu, reštaurácie a v budúcnosti multifunkčnej haly na oslavy. Máme pripravený atraktívny podiel pre budúcich majiteľov z príjmu z ubytovania. Túto investíciu treba brať ako komplexnú investíciu s vlastnením m2 v bytovom dome a uvažovaním s kladnou infláciou, možnosťou celoročného ubytovania v apartmáne ako hosť a sekundárnym príjmom s vyťaženia apartmánu treťou stranou. Poschodie: 1/prízemie Počet poschodí: 1 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: + Parkovacie státie 10 000€ Obytná plocha: 32m² Celková rozloha: 32m² Úžitková plocha: 32m² Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: áno Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Vykurovanie: spoločné Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: nie Pivnica: áno Garáž: nie Výťah: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: Ytong Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Bazén: interiérový Krb: nie Klimatizácia: nie Káblová televízia:
Investičný BYT 2A Hotel Demänová Apartments
Hotel Demänová Apartments tvorí jeden samostatný bytový celok nachádzajúci sa na vstupe do najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry. Celý objekt sa skladá z 8 bytových jednotiek od 32m2 až po 181,5 m2 čo je rozloha samostatného 4i bytu s terasou na najvyššom podlaží. Vonkajší priestor je dotvorený altánkom na grilovanie, ktorý je sprístupnený všetkým bytovým jednotkám ako aj lyžiareň, ktorá sa nachádza na prízemí. Apartmány patria pod značku Hotel Demänová, najlepšie hodnoteného 4* hotela na Liptove. Byty sa predávajú do súkromného vlastníctva ako investičná príležitosť zapojenia sa pod hotelový program Hotela Demänová. Všetci majitelia a budúci klienti tak budú môcť využívať služby poskytované Hotelom Demänová. Hotel Demänová Apartments sa nachádza priamo v prímestskej časti Liptovského Mikuláša, Demänovej. Demänová je vstupná brána k najväčšiemu lyžiarskemu stredisku Jasná Nízke Tatry. Apartmány sú vzdialené od Hotela Demänová 350m a preto je pre klientov pohodlné využívať všetky služby hotela. Malebný Liptov Vám ponúka nekonečné množstvo aktivít od rekreácie v aquaparkoch cez lyžovanie v najväčšom stredisku Jasná až po zážitkový simulovaný zoskok voľným pádom. Oblasť Liptova je navštevovaná vo veľkej miere aj v lete, Apartmány sú vzdialené od Liptovskej Mary 6km a od turistických chodníčkov Nízkych Tatier len 8km. Všetky byty sa predávajú komplet zariadené a pripravené na svojich prvých klientov. V štandarde nájdete kompletne zariadenú kúpeľňu so sprchovým kútom a taktiež kompletne vybavenú kuchyňu s jedálňou. Obývací priestor s rozťahovacou pohovkou pre ubytovanie ďalších dvoch osôb v apartmáne a izbu s luxusnou vysokou posteľou. Každý apartmán je zariadený rovnako, presne ako je znázornený na fotkách. Financovanie je jednoduché, 5% rezervačný poplatok so splatnosťou 90 dní. Zvyšných 95% priamo na kúpnu zmluvu. Keďže sa jedná o byty, nie je problém investíciu pokryť hypotekárnym úverom. Vstupom do značky Hotela Demänová na Vás čaká využívanie služieb VIP CLUBU, wellnessu, reštaurácie a v budúcnosti multifunkčnej haly na oslavy. Máme pripravený atraktívny podiel pre budúcich majiteľov z príjmu z ubytovania. Túto investíciu treba brať ako komplexnú investíciu s vlastnením m2 v bytovom dome a uvažovaním s kladnou infláciou, možnosťou celoročného ubytovania v apartmáne ako hosť a sekundárnym príjmom s vyťaženia apartmánu treťou stranou. Poschodie: 2 Počet poschodí: 2 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: + Parkovacie státie 10 000€ Obytná plocha: 35m² Celková rozloha: 35m² Úžitková plocha: 35m² Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: áno Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Vykurovanie: spoločné Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: nie Pivnica: áno Výťah: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: Ytong Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Bazén: interiérový Krb: nie Klimatizácia: nie Káblová televízia: nie Energetický cert
Investičný BYT 1B Hotel Demänová Apartments
Hotel Demänová Apartments tvorí jeden samostatný bytový celok nachádzajúci sa na vstupe do najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry. Celý objekt sa skladá z 8 bytových jednotiek od 32m2 až po 181,5 m2 čo je rozloha samostatného 4i bytu s terasou na najvyššom podlaží. Vonkajší priestor je dotvorený altánkom na grilovanie, ktorý je sprístupnený všetkým bytovým jednotkám ako aj lyžiareň, ktorá sa nachádza na prízemí. Apartmány patria pod značku Hotel Demänová, najlepšie hodnoteného 4* hotela na Liptove. Byty sa predávajú do súkromného vlastníctva ako investičná príležitosť zapojenia sa pod hotelový program Hotela Demänová. Všetci majitelia a budúci klienti tak budú môcť využívať služby poskytované Hotelom Demänová. Hotel Demänová Apartments sa nachádza priamo v prímestskej časti Liptovského Mikuláša, Demänovej. Demänová je vstupná brána k najväčšiemu lyžiarskemu stredisku Jasná Nízke Tatry. Apartmány sú vzdialené od Hotela Demänová 350m a preto je pre klientov pohodlné využívať všetky služby hotela. Malebný Liptov Vám ponúka nekonečné množstvo aktivít od rekreácie v aquaparkoch cez lyžovanie v najväčšom stredisku Jasná až po zážitkový simulovaný zoskok voľným pádom. Oblasť Liptova je navštevovaná vo veľkej miere aj v lete, Apartmány sú vzdialené od Liptovskej Mary 6km a od turistických chodníčkov Nízkych Tatier len 8km. Všetky byty sa predávajú komplet zariadené a pripravené na svojich prvých klientov. V štandarde nájdete kompletne zariadenú kúpeľňu so sprchovým kútom a taktiež kompletne vybavenú kuchyňu s jedálňou. Obývací priestor s rozťahovacou pohovkou pre ubytovanie ďalších dvoch osôb v apartmáne a izbu s luxusnou vysokou posteľou. Každý apartmán je zariadený rovnako, presne ako je znázornený na fotkách. Financovanie je jednoduché, 5% rezervačný poplatok so splatnosťou 90 dní. Zvyšných 95% priamo na kúpnu zmluvu. Keďže sa jedná o byty, nie je problém investíciu pokryť hypotekárnym úverom. Vstupom do značky Hotela Demänová na Vás čaká využívanie služieb VIP CLUBU, wellnessu, reštaurácie a v budúcnosti multifunkčnej haly na oslavy. Máme pripravený atraktívny podiel pre budúcich majiteľov z príjmu z ubytovania. Túto investíciu treba brať ako komplexnú investíciu s vlastnením m2 v bytovom dome a uvažovaním s kladnou infláciou, možnosťou celoročného ubytovania v apartmáne ako hosť a sekundárnym príjmom s vyťaženia apartmánu treťou stranou. Poschodie: 1 Počet poschodí: 1 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: + Parkovacie státie 10 000€ Obytná plocha: 34m² Celková rozloha: 34m² Úžitková plocha: 34m² Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: áno Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Vykurovanie: spoločné Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: nie Pivnica: áno Výťah: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: Ytong Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Bazén: interiérový Krb: nie Klimatizácia: nie Káblová televízia: nie Energetický
Investičný BYT 2B Hotel Demänová Apartments
Hotel Demänová Apartments tvorí jeden samostatný bytový celok nachádzajúci sa na vstupe do najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry. Celý objekt sa skladá z 8 bytových jednotiek od 32m2 až po 181,5 m2 čo je rozloha samostatného 4i bytu s terasou na najvyššom podlaží. Vonkajší priestor je dotvorený altánkom na grilovanie, ktorý je sprístupnený všetkým bytovým jednotkám ako aj lyžiareň, ktorá sa nachádza na prízemí. Apartmány patria pod značku Hotel Demänová, najlepšie hodnoteného 4* hotela na Liptove. Byty sa predávajú do súkromného vlastníctva ako investičná príležitosť zapojenia sa pod hotelový program Hotela Demänová. Všetci majitelia a budúci klienti tak budú môcť využívať služby poskytované Hotelom Demänová. Hotel Demänová Apartments sa nachádza priamo v prímestskej časti Liptovského Mikuláša, Demänovej. Demänová je vstupná brána k najväčšiemu lyžiarskemu stredisku Jasná Nízke Tatry. Apartmány sú vzdialené od Hotela Demänová 350m a preto je pre klientov pohodlné využívať všetky služby hotela. Malebný Liptov Vám ponúka nekonečné množstvo aktivít od rekreácie v aquaparkoch cez lyžovanie v najväčšom stredisku Jasná až po zážitkový simulovaný zoskok voľným pádom. Oblasť Liptova je navštevovaná vo veľkej miere aj v lete, Apartmány sú vzdialené od Liptovskej Mary 6km a od turistických chodníčkov Nízkych Tatier len 8km. Všetky byty sa predávajú komplet zariadené a pripravené na svojich prvých klientov. V štandarde nájdete kompletne zariadenú kúpeľňu so sprchovým kútom a taktiež kompletne vybavenú kuchyňu s jedálňou. Obývací priestor s rozťahovacou pohovkou pre ubytovanie ďalších dvoch osôb v apartmáne a izbu s luxusnou vysokou posteľou. Každý apartmán je zariadený rovnako, presne ako je znázornený na fotkách. Financovanie je jednoduché, 5% rezervačný poplatok so splatnosťou 90 dní. Zvyšných 95% priamo na kúpnu zmluvu. Keďže sa jedná o byty, nie je problém investíciu pokryť hypotekárnym úverom. Vstupom do značky Hotela Demänová na Vás čaká využívanie služieb VIP CLUBU, wellnessu, reštaurácie a v budúcnosti multifunkčnej haly na oslavy. Máme pripravený atraktívny podiel pre budúcich majiteľov z príjmu z ubytovania. Túto investíciu treba brať ako komplexnú investíciu s vlastnením m2 v bytovom dome a uvažovaním s kladnou infláciou, možnosťou celoročného ubytovania v apartmáne ako hosť a sekundárnym príjmom s vyťaženia apartmánu treťou stranou. Poschodie: 2 Počet poschodí: 2 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: + Parkovacie státie 10 000€ Obytná plocha: 38m² Celková rozloha: 38m² Úžitková plocha: 38m² Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: áno Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Vykurovanie: spoločné Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: nie Pivnica: áno Garáž: nie Výťah: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Bazén: interiérový Krb: nie Klimatizácia: nie Káblová televízia: nie Energetický certifikát:
Investičný BYT 2C Hotel Demänová Apartments
Hotel Demänová Apartments tvorí jeden samostatný bytový celok nachádzajúci sa na vstupe do najväčšieho lyžiarskeho strediska Jasná Nízke Tatry. Celý objekt sa skladá z 8 bytových jednotiek od 32m2 až po 181,5 m2 čo je rozloha samostatného 4i bytu s terasou na najvyššom podlaží. Vonkajší priestor je dotvorený altánkom na grilovanie, ktorý je sprístupnený všetkým bytovým jednotkám ako aj lyžiareň, ktorá sa nachádza na prízemí. Apartmány patria pod značku Hotel Demänová, najlepšie hodnoteného 4* hotela na Liptove. Byty sa predávajú do súkromného vlastníctva ako investičná príležitosť zapojenia sa pod hotelový program Hotela Demänová. Všetci majitelia a budúci klienti tak budú môcť využívať služby poskytované Hotelom Demänová. Hotel Demänová Apartments sa nachádza priamo v prímestskej časti Liptovského Mikuláša, Demänovej. Demänová je vstupná brána k najväčšiemu lyžiarskemu stredisku Jasná Nízke Tatry. Apartmány sú vzdialené od Hotela Demänová 350m a preto je pre klientov pohodlné využívať všetky služby hotela. Malebný Liptov Vám ponúka nekonečné množstvo aktivít od rekreácie v aquaparkoch cez lyžovanie v najväčšom stredisku Jasná až po zážitkový simulovaný zoskok voľným pádom. Oblasť Liptova je navštevovaná vo veľkej miere aj v lete, Apartmány sú vzdialené od Liptovskej Mary 6km a od turistických chodníčkov Nízkych Tatier len 8km. Všetky byty sa predávajú komplet zariadené a pripravené na svojich prvých klientov. V štandarde nájdete kompletne zariadenú kúpeľňu so sprchovým kútom a taktiež kompletne vybavenú kuchyňu s jedálňou. Obývací priestor s rozťahovacou pohovkou pre ubytovanie ďalších dvoch osôb v apartmáne a izbu s luxusnou vysokou posteľou. Každý apartmán je zariadený rovnako, presne ako je znázornený na fotkách. Financovanie je jednoduché, 5% rezervačný poplatok so splatnosťou 90 dní. Zvyšných 95% priamo na kúpnu zmluvu. Keďže sa jedná o byty, nie je problém investíciu pokryť hypotekárnym úverom. Vstupom do značky Hotela Demänová na Vás čaká využívanie služieb VIP CLUBU, wellnessu, reštaurácie a v budúcnosti multifunkčnej haly na oslavy. Máme pripravený atraktívny podiel pre budúcich majiteľov z príjmu z ubytovania. Túto investíciu treba brať ako komplexnú investíciu s vlastnením m2 v bytovom dome a uvažovaním s kladnou infláciou, možnosťou celoročného ubytovania v apartmáne ako hosť a sekundárnym príjmom s vyťaženia apartmánu treťou stranou. Poschodie: 2 Počet poschodí: 2 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: + Parkovacie státie 10 000€ Obytná plocha: 34m² Celková rozloha: 36.5m² Úžitková plocha: 34m² Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: áno Internet: lokálny poskytovateľ Kúpeľňa: áno Vykurovanie: spoločné Balkón: áno Lódžia: nie Terasa: nie Pivnica: áno Garáž: nie Výťah: nie Parkovanie: vlastné vyhradené Postavené z: Ytong Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Bazén: interiérový Krb: nie Klimatizácia: nie Káblová televízia: nie En