inzercia, predaj, predám, bazár

Chelsea boots, zn. gino rossi, veľkosť 42 /28cm/

Kategória: Topánky, obuv

Predám hnedé kožené chelsea boots, zn. Gino Rossi, veľkosť 42 /sedia ako 43 o číslo väčšie, noha 28cm/.
Nikdy nenosené, iba odskušané.
Chelsea boots, zn. gino rossi, veľkosť 42 /28cm/
Podobné inzeráty
Čižmy Gino Rossi Andy
Predám nové pánske čižmy Gino Rossi Andy, veľkosť 43
Poltopánky Gino Rossi Porfirio
Predám nové pánske poltopánky Gino Rossi Porfirio, veľkosť 43
Sandále Gino Rossi
Predám kožené sandále značky Gino Rossi v tejto krásnej farbe, veľkosť 38. Obuté boli len raz, čiže stav ako nové (vidieť aj na foto). Kupované z eobuv v akcii za 59.99€. Dôvod predaja je veľkosť, tá farba bola taká super,az som si povedala, že kašľať na to, ze mam veľkosť 39, skusim aj 38 (ved co ak motyka vystreli - ale nevystrelila)... A žiaľ po jednom obuti do prace som zistila, ze nielen dĺžka je dôležitá, ale aj šírka remienka (inymi slovami su mi úzke) ????. Osobný odber v Bratislave možný, pripadne zašlem aj poštou po uhrade poštovného.
Pánske,kožené,elegantné čižmy Gino ROSSI - veľkosť č.41
INZERAT PLATI DO ZMAZANIA!!! Ponúkam na predaj,pánske,kvalitné,kožené čižmy Gino ROSSI.Čižmy sú bledohnedej farby.Z vnútornej strany sú na zips.Materiál je 100 % brúsená hovädzia useň.Boli len 3x obuté.Sú v 100% stave - Neokopané,Neošúchané,Neschodené - ako Nové.Ošetrené inpregnačným prípravkiom.Kompletne s krabicou + praktické vrecká v ktorých boli balené..Čižmy kupované v predajni CCC vo Wiedni vo februári 2022. v cene 79.90€ Veľkosť:č. 41 Cena - 45 + pošta Všetky veci,ktoré predávam sú ORIGINAL.
KOŽENÉ poltopánky Gino rossi veľkosť 37
Dobrý deň, predávam takmer nenosené KOŽENÉ poltopánky Gino rossi. Pôvodná cena bola 59,95€. Predávam za 40€. Poltopánky sú ako nové. Veľkosť je 37 a tak aj sedia. V prípade záujmu ma prosím kontaktujte. Platbu vyžadujem vopred na účet. Predávam aj podobné ale v čiernej farbe.
Čižmy Gino Rossi
Predám 1x obuté nízke kožené čižmy značky Gino Rossi veľkosť 37. Omylom som si kúpila menšiu veľkosť. Doklad o nákupe samozrejmosť, kupované v CCC, 2 roky záruka.