inzercia, predaj, predám, bazár

Chipolo ONE Spot

Kategória: Ostatné

Predám nový, nerozbalený smart lokátor Chipolo ONE Spot.
Funguje s Apple Find My
Android cez apku

*Lokalizačný bluetooth čip CHIPOLO ONE určený pre upevnenie na kľúče
*vymeniteľná batéria CR2032 (doba životnosti 1 rok)
*verzia SPOT

Náhrada za Airtag


+ pošta /poštou na dobierku alebo prevodom na účet/

Písať mail, číslo vymyslené
Chipolo ONE Spot
Podobné inzeráty
Predam smart lokator CHIPOLO ONE
Bluetooth lokátor v čiernej farbe je perfektný pomocník do každodenného života. Prevedenie v tvare malého prívesku vám ušetrí veľa času aj stresu pri hľadaní predmetov, ktoré každý deň používate. Spárovanie s mobilnou aplikáciou Chipolo, ktorá je voľne k stiahnutiu pre iOS aj Android. Dostupnejsia alternativa k privesku apple airtag. Novy, vyskusany, kompletne balenie. Idealne osobny odber, postou po dohode.
Spot BeamZ PS10W LED Pin Spot 10W 4-IN-1 DMX
Predám 2 mesiace používane BeamZ PS10W LED Pin Spot 10W 4-IN-1 DMX komplet aj s krabicou k dispozícii 4ks
Dahua TPC-M60-B25
Termovízia Dahua TPC-M60-B25 Dahua TPC-M60 monokulárna ručná pozorovacia termovízia je vybavená 640×512 infračerveným detektorom a 1280 × 960 LCOS displejom. Podporuje funkciu pozorovania, sledovania cieľa, merania vzdialenosti, Wi-Fi prístupový bod a pod.Vstavaný termálny detektor s vysokou citlivosťou poskytuje dokonale čistý pohľad aj v úplne tmavom teréne. Hlavné parametre: 640×512 rozlíšenie, detektor 12 μm s vysokou citlivosťou Adaptívny AGCNETD menej ako 50 0,4 palcový displej LCOS s rozlíšením 1280 × 960 Vstavaná nabíjateľná lítiová batéria Viac ako 5 hodín nepretržitej prevádzky (s vypnutou funkciou Wi-Fi hot spot) Wi-Fi hot spot Rozhranie typu Micro USB Slot pre MicroSD Farebné prevedenie : sivá a piesková • 640 × 512 rozlíšenie, detektor 12 μm s vysokou citlivosťou • Adaptívny AGC, NETD menej ako 50 • 0,4 palcový displej LCOS s rozlíšením 1280 × 960 • Vstavaná nabíjateľná lítiová batéria • Viac ako 5 hodín nepretržitej prevádzky (s vypnutou funkciou Wi-Fi hot spot) • Wi-Fi hot spot • Rozhranie typu Micro USB • Slot pre MicroSD • Rozlíšenie 640 × 512, 12 μm, detektor vysokej citlivosti • Mimoriadne nízka spotreba energie • Detekcia požiaru a alarm • Vstavaná nabíjateľná lítiová batéria • Štandardné rozhranie Micro USB • 5 hodín nepretržitej prevádzky • IP67, ochrana pred pádom z 2 m • Pripojenie k mobilnému telefónu – Wi-Fi Hot Spot • Podpora laserového ukazovátka • Jednoduché použitie s jednoduchým ovládaním štyrmi tlačidlami • Rýchle spustenie • Pokročilá inteligencia • K dispozícii je viacero farebných režimov • Pracovná teplota : -20 °C do 50 °C • Stupeň ochrany: IP67 • Odolnosť voči pádu : 2 m • Rozmery: 187.5 mm × 66.5 mm × 68.5 mm • Hmotnosť: 450 g • Detekčná vzdialenosť : vozidlo: 2777m, človek: 1041m Nové zariadenie s plnou 36 mesiacov zárukou. Poskytujeme poradenstvo, záručný aj pozáručný servis. Možnosť zapožičania zariadenia na vyskúšanie.
Chipolo Card Spot - GPS BT lokátor peňaženky (pre iPhone)
Predám túto šikovnú vecičku pre ľudí ako ja, ktorým sa stáva, že si občas pri odchode z domu zabudnú napríklad peňaženku. Lokátor v aplikácii, eviduje poslednú známu polohu, je možné ho "prezvoniť" a upozorní vás, ak sa príliš vzdialite a stratí kontakt s telefónom (prípadne naopak, ak si niekde zabudnete telefón). Batéria vydrží dva roky. Dôvod predaja: Používam android a omylom som kúpil tracker pre iPhone. V prípade zaslania poštou účtujem poštovné.
Novy drziak mobilu iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount
Ponukam na predaj novy drziak mobilu iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount urceny do CD prehravaca v aute. Držiak na mobil do auta, mechanický, uchytenie do CD prehrávača, upraviteľná poloha, max. šírka zariadenia 8,9cm. Kompaktný držiak mobilných telefónov do auta iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount je určený na uchytenie do slotu CD autorádia. Patentovaný mechanizmus Easy One Touch umožňuje jednoduché vkladanie a vyberanie vášho smartfónu jedným jednoduchým pohybom. Nastavením kolísky (360°) získate vhodnú pozíciu na bezpečné sledovanie displeja mobilného telefónu za jazdy. Upínací mechanizmus držiaka iOttie je kompatibilný so všetkými smartfónmi a drží prístroj bezpečne v nastavenej polohe počas celej jazdy. Držiak Easy One Touch 4 CD Slot je určený aktívnym používateľom telefónu, na navigačné účely alebo hlasovú komunikáciu. Kľúčové vlastnosti držiaka iOttie Easy One Touch 4 CD Slot Mount: -Ľahké upevnenie držiaka iOttie do CD slotu autorádia -Univerzálny držiak pre všetky kombinácie telefónov a puzdier so šírkou 5,84 – 8,9 cm -US patentovaný systém Easy One Touch jednoduchého upevnenia telefónu jedným dotykom -Horná časť držiaka sa otáča o 360° na optimálne nastavenie pohľadu -Navrhnutý na bezpečné používanie za jazdy Parametre a špecifikácia: -Určenie Do auta -Spôsob prichytenia zariadenia k držiaku Mechanický -Prichytenie držiaka Do CD prehrávača -Vlastnosti a funkcie Upraviteľná poloha -Max. šírka zariadenia 8,9 cm Viem priniest aj do BA - Trnavska cesta 100, pripadne poslat na dobierku kde uctujem k cene tovaru aj postovne, balne a poistenie.
AverMedia AVerDiGi EH1008H-4 Nano hybridní DVR
AverMedia AVerDiGi EH1008H-4 Nano je hybridní DVR s operačním systémem embedded Linux, a podporu IP kamer. Hybridní digitální záznam EH1008H-4 Nano pro 8 kamer ANALOG / max. 4 IP, VGA výstup, + 4x AUDIO, pre-alarm, 1xHDD SATA, Dialkove ovládanie RS-485 pro PTZ kamery, připojení do CMS3000. Operační systém Embedded Linux Podpora většiny IP kamer od předních výrobců Podpora až 50 fps (IP a analog), Individuální nastavení rychlosti snímkování pro každý kanál Nové grafické rozhraní E-mapa, která zobrazuje polohu kamer a alarmových vstupů / výstupů Podpora 1x SATA HDD a 1x eSATA současně Podpora Gigabyte LAN k zajištění rychlosti připojení Vzdálený software: CM3000 / CM3000 Gold, Remote Console, WebViewer, PDAViewer, JavaViewer Podpora 4 audio vstupů / 1 audio výstup Podpora 2 spot-monitor výstupů 4 alarmových vstupů / 1 alarmové výstupy On-line upgrade zařízení a podporovaných IP kamer Video: 8 kompozitních video vstupů (BNC konektory na redukci) / 4 IP kamer Možnosti zobrazení 1, 4, 8 kamer na monitoru Digitální zoom PTZ ovládání Režimy nahrávání: nepřetržité / chytré / na detekci pohybu / alarmové / manuální Vyhledávání, přehrávání a zálohování: Přehrávání podle kanálu / datumu / času Pokročilé vyhledávání: podle datumu / času / kamery / události / logu souboru Vyhledávání videozáznamu pomocí časové osy Pokročilý prohlížeč deníku událostí Zálohování na USB zařízení nebo externí HDD Vzdálený monitoring: CMS - Central Management System CM3000 (do 16 DVR) / CM3000 Gold Vzdálená konzole WebViewer / JavaViewer / PDAViewer Dispatch Servee E-mapa: Zobrazení pozic kamer a alarmových vstupů / výstupů Možnost uložení až 8 map Odezvy alarmu: Spustit e-mapu Výstup Spot-monitoru Zvětšit obraz z kamery Alarmový výstup Alarmový výstup IP kamery Přehrát varovný zvuk E-mail Pootočí kameru na přednastavenou prepozici pomocí PTZ ovládání Spuštění nahrávání Poslat videozáznam do CMS Videorekordér sieťový hybridný 8-kanálový, pripojenie analógových aj IP kamier 1x 3,5" HDD SATA do 2TB , e-SATA, RS-485, RS-232, alarm I/O 4/1, 1x RJ-45, 2x USB port pre zálohu, diaľkový ovládač, VGA/BNC video výstup, 1x BNC SPOT video výstup, podpora CM3000, PDA viewer, vzdialená konzola, Web viewer, Java viewer, tichá bezventilátorová prevádzka, rozmery 245x160x53mm, hmotnosť 0.8kg zaznam 4 kamier udrží v pameti 30 dni používane -plne funkčne- menil som za PoE ip system a toto DVR je lepšie ako dnešná lacna čina cena noveho bola 600e predajna cena 150e + dohoda v ponuke aj Kamery 4 SIEMENS- zlava na set