inzercia, predaj, predám, bazár

Chladiaca taška MobiCool 25 l + Chladiace akumulátory

Kategória: Kemping

Chladiaca taška MobiCool MB25 (25 l) - pôvodná cena 22 € + Chladiace akumulátory Ezetil IceAkku G370 (4 ks) - pôvodná cena 20 €.

Praktická chladiaca termotaška, ktorá spĺňa najvyššie nároky na kvalitu prevedenia a funkčnosť v novom exkluzívnom dizajne.

Zosilnený nastaviteľný ramenný popruh zaistí pohodlnú manipuláciu. Taška má ploché bočné vrecko napríklad na kľúče alebo mobilný telefón.

Izolovaný priestor s objemom 25 litrov pomôže uchovať potraviny a nápoje chladné. S použitím chladiacich vložiek sa zvýši a predĺži chladiaci účinok.

Chladiacu termotašku využijete napr. na dovolenky, výlety, pikniky alebo pri športových aktivitách.

Objem 25 l
Chladiaca taška MobiCool 25 l + Chladiace akumulátory
Podobné inzeráty
Predam chladiaci box MOBICOOL TC-31-12
Predám chladiaci box MOBICOOL TC-31-12 Napájanie 12V/33W objem 24L Chladí až do 15°C pod okolitú teplotu.
Chladiaca taška so sedákom
Skladacia chladiaca taška. Materiál: polyester modrej farby s polyetylénovým povlakom, priemer: cca 30cm. Tašku možno použiť aj ako sedadlo. Nepoužitá/nová Len osobný odber
Chladiaca taška Campingaz Minimaxi 19L - NOVÁ
Predám novú, nikdy nepoužitú chladiacu tašku Campingaz Minimaxi s objemom 19 litrov. Udrží vaše potraviny v chlade až 12 hodín. Hlavné prednosti chladiace tašky: - možno nosiť v ruke alebo cez rameno - nastaviteľný popruh - skladacie - nenáročná na skladovací priestor - ľahko sa čistí - zavarené vnútorné švy (prípade poškodenia obalu uložených nápojov alebo potravín zabráni preniknutiu do izolácie) - chladiaci účinok 12 hodín s chladiacimi vložkami (nie sú súčasťou) - pojme 6 fliaš s objemom 1,5L
Taška na piknik s chladiacou priehradkou - NOVÁ
NOVÁ - Pikniková chladiaca taška na predaj. Pre 2 osoby: 2 hrnčeky, 2 taniere, 2 nože, 2 vidličky, 2 obrúsky. Rozmery: 235 x 220 x 330 mm. Pôvodná cena 35€.
Predám
campingovú chladničku Dometic TropiCool TCX 35, cena 200,00 eur a 2 kusy campingové stoličky, cena za obidve 50,00 eur. Chladnička bola kúpená 04.10.2022, a slúžila 2 mesiace ako náhrada počas poruchy zabudovanej chladničky. Zvonku je minimálne ošúchaná, inak 100% stav. Stoličky sú funkčné a veľmi zachovalé, pohodlné.
Taška, 50x50 sm
Gore-Tex, Fenix, nova Vojinska velka sumka na odev_ se zipem. Taška je vyvinuta společně s příslušníky speciálních sil. Je určena pro přenos zbraní, příslušenství ke zbraním, munice, balistické ochrany, další výstroje a materiálu. Dobré vnitřní uspořádání pomocí vložených kapes. Rychle otevíratelná boční kapsa s vazbou MOLLE pro připnutí dalšího materiálu. Schopnost nést tašku v ruce nebo na zádech. Vyšší vodě odolnost materiálu na spodní straně tašky.